Facebook het 'n verskeidenheid opsies wat aangepas kan word sodat die ervaring binne die diens die beste is. In hierdie sin laat die mees gebruikte sosiale platforms tot dusver toe om baie privaatheidsfunksies vir hul gebruikers op te stel. Daarom kan elke gebruiker 'n bewerking kies en die bewerking daarop ongedaan maak, maar in die gegewe opsies is dit nie moontlik om te bepaal of iemand hom van die kontak afgesonder het nie.

Spesifiek, in Facebook-kennisgewings, as iemand geblokkeer word of omdat dit geblokkeer is, sal niemand dit in kennis stel nie. As dit egter voorkom, is daar sekere leidrade op die sosiale netwerk wat hierdie gedrag kan openbaar maak die gevolgtrekking dat iemand besluit het om u van sy verbinding te isoleer, of as u iemand van Facebook wil blokkeer, wat almal in hierdie artikel sal verskyn.

Blokkeer op Facebook Hoe om dit te doen?

In die eerste plek is dit vanselfsprekend dat die redes vir die verwydering van iemand uit die virtuele lewe ontelbaar kan wees. Maar byna altyd, dit kom voor as gevolg van interpersoonlike probleme, gebruikers wat irriterend is of om die eenvoudige rede dat die ander persoon nie direkte kontak met hul profiel wil hê nie. Die proses behels niks ingewikkeld nie en hiervoor sal 'n paar minute belê voldoende wees.

As hierdie besluit om die een of ander rede geneem is, is dit nodig om te verstaan ​​dat u vanaf daardie oomblik nie meer die boodskappe wat deur die persoon gemaak is, of kommentaar kan sien, of boodskappe aan mekaar kan stuur nie en andersom. Onthou dat dit baie beperkings en gevolge het voordat u hierdie besluit neem.

Prosedures om 'n Facebook-rekening te blokkeer

Daar is eintlik niks ingewikkeld om iemand van Facebook te blokkeer nie. Een van die eenvoudigste en mees algemene prosedures is om die profiel in te voer van die persoon met wie u geen virtuele kontak wil hê nie. Vervolgens moet u op die drie ellipse klik wat onder die omslagbeeld verskyn. Daar moet u op die "blok" -opsie druk.

Vervolgens moet u 'bevestig' gee, die rede verduidelik waarom u die kontak wil verwyder en blokkeer. Hierdie stap is opsioneel. En voila, daarmee word die persoon heeltemal van sy Facebook-netwerk geblokkeer. In die aansoek vir selfone en toestelle is die prosedure dieselfde.

Oorweeg dit

Dit is nodig om in ag te neem dat mense kan weet wanneer iemand hulle geblokkeer het, deur middel van leidrade of situasies wat in die sosiale netwerk voorkom. Byvoorbeeld; wanneer daar gesamentlike gesprekke gevoer word, die persoon wanneer hy die gesprek betree, jy kan sien dat jy nie boodskappe kan stuur nie omdat die kontak dit geblokkeer het, As dit u profiel probeer invoer, sal dit ook nie in soekenjins gevind word nie.

'N Baie gedugte opsie: as u nie wil hê dat die persoon onder u hoofnuus moet verskyn sonder om dit te blokkeer of te verwyder nie, hoef u net op die sosiale netwerk op te hou. Die manier om dit te doen is deur u profiel in te voer en op die opsie te druk "Hou op volg", op hierdie manier sal dit nie in die opdaterings verskyn nie.



Jy mag ook belangstel:
Koop volgelinge
Briewe vir Instagram om te sny en te plak