Op die oomblik, Instagram Dit het een van die mees gebruikte sosiale netwerke in die digitale era geword, so die ontdekking dat u daarin geblokkeer is, is een van die ongemaklikste situasies wat u kan voordoen. Bepaal egter CA ³ mo weet of u op Instagram geblokkeer is Dit is nie een van die eenvoudigste take nie, en ons verduidelik waarom.

As gevolg van die konstante interaksie wat in die sosiale netwerk gegenereer word, is dit baie gereeld om te sien dat hierdie verstoppings ongemerk raak. Op grond hiervan bied ons vandag verskillende strategieë aan wat u kan ontdek CA ³ mo weet of u op Instagram geblokkeer is, alles gebaseer op leidrade waarmee u kan sien of iemand u van u rekening weggegooi het of nie.

Hoe om te weet of u op Instagram geblokkeer is: vind hier uit!

By baie geleenthede het ons onsself afgevra waarom ons ophou om die opdaterings van 'n persoon wat ons interesseer te sien, en in verskillende gevalle is dit omdat die gebruiker sy rekening tydelik of permanent gedeaktiveer het. Aan die ander kant is daar gevalle waar die gebruiker u van hierdie sosiale netwerk geblokkeer het, en ja, verstoppings op Instagram is moontlik en meer gereeld as wat u kan dink.

Sonde verbod, hoe om te weet of u op Instagram geblokkeer is Dit is nie iets wat in sy geheel ontdek of bevestig kan word nie. Die enigste manier om dit te weet, is om dit af te lei deur die tekens of seine dat die rekening van die gebruiker u kan gooi.

Het ek dieselfde opsie om iemand te blokkeer?

Die antwoord is ja, net soos iemand jou van die sosiale netwerk kan blokkeer, kan jy haar ook blokkeer. Dit is ook belangrik dat u weet dat sodra u 'n gebruiker geblokkeer het, daardie persoon nie in staat sal wees om u plasings te sien nie en baie minder in u profiel kan ingaan. Op dieselfde manier kan dit nie met u op die sosiale netwerk kommunikeer nie, en ook nie direkte boodskappe vertoon of deel nie.

Instagram het egter gebeure vooruitgeloop, en die opsie om te blokkeer is dus omkeerbaar. Die platform bied u die moontlikheid om die persoon te blokkeer, ingeval u besluit het om hulle op u lys van volgelinge te hou.

Blokkeer 'n gebruiker: Watter stappe moet ek volg?

In die geval dat u nie lus is om u rekeninginstellings na 'n privaat te verander nie, is een van die mees algemene oplossings waarop baie mense op Instagram blokkeer. Danksy hierdie kan die geblokkeerde persoon nie enige van die aktiwiteite wat u op die sosiale netwerk doen, sien nie. Dit is baie eenvoudig, maar as u nog nie weet hoe u hierdie prosedure moet uitvoer nie, sal ons dit aan u verduidelik.

Om dit te kan doen, sal dit slegs nodig wees om die profiel van die gebruiker wat u wil blokkeer te deursoek; Hierdie aksie kan toegepas word op individue, handelsmerkrekeninge of enige gebruiker wat 'n rekening op die Instagram-platform het.

As 'n tweede stap, moet u na die driepunt-ikoon in die boonste gedeelte van die skerm of langs die gebruiker se naam kyk. Hierdie ikoon gee u 'n lys met opsies, waaronder 'blokkeer die gebruiker', 'meld onvanpaste inhoud' en 'kopieer profiel-URL'; Die een wat ons interesseer en u moet kies, is die eerste.

Vervolgens word u gevra om te bevestig of u 'n slot vir die gebruiker wil maak. As die antwoord bevestigend is, moet u in "Ja, ek is seker" aanvaar. Uiteindelik sal Instagram u bevestig deur 'n pop-upboodskap dat die gebruiker wat u gekies het, suksesvol geblokkeer is.

Instagram-slotvorms: ken hulle hier!

Afgesien van die normaalweg bekende blok waaroor ons gepraat het, is daar op Instagram 'n ander soort blokkering toegelaat, en dit is met betrekking tot die verhale. Die platform bied u die moontlikheid om meer diskreet te blokkeer sonder dat u hoef op te hou om vriende te wees of iemand uit u lys van volgelinge te verwyder.

Daar is egter ook opsies om te ontdek CA ³ mo weet of u geblokkeer is Instagram stories, en sodoende u toestemming verwyder om die verhale van een of ander gebruiker te sien. Om dit te kan doen, moet u na die persoon soek wat u vermoed, dan moet u verhale oplaai en voortdurend kyk of dit voorkom of nie onder die mense wat die publikasie gesien het nie.

Uiteindelik, na 'n aansienlike periode waarmee u die situasie beter kan weggooi, sal u bepaal of die gebruiker wat u vermoed het, geblokkeer is of nie uit hul verhale op Instagram nie.

Instagram: Hoe weet jy of u geblokkeer is?

Wil u vasstel? CA ³ mo weet of u op Instagram geblokkeer is? Daar is tans baie opsies wat u toelaat om leidrade te kry oor die vraag of iemand u rekening geblokkeer het of nie; Daarom verduidelik ons ​​hier die stappe wat u moet volg om uit te vind.

As 'n eerste stap, moet u na die gebruiker se rekening kyk. As dit nie verskyn nie en u seker is dat u u rekening nie uitgevee het nie, sal dit die duidelikste aanduiding wees dat dit u van u lys volgelinge geblokkeer het.

Daar is egter gevalle waar daar geen blokkering is nie, maar die persoon hul rekening tydelik of permanent gedeaktiveer het. Om te weet of dit die geval is, beveel ons aan dat u vanaf u rekenaar op die Instagram-platform gaan en na die gebruiker soek. As dit aan u verskyn, en u kan selfs die foto's daarvan sien (dit gebeur as die profiel publiek is), is dit omdat dit u beslis geblokkeer het.

Nog 'n opsie om te besigtig CA ³ mo weet of u op Instagram geblokkeer is Dit is om u privaat boodskappe te gebruik. Wat belangrik is, as 'n persoon u geblokkeer het, is die boodskappe wat u met hulle gedeel het, nie meer beskikbaar nie.

Ook, as u wil ontdek CA ³ mo weet of u op Instagram geblokkeer is, kan u direk na u lys volgelinge gaan en uitvind of die persoon se rekening aan u verskyn. Die wete dat wanneer 'n persoon 'n blok op Instagram maak, die gebruiker ophou om u outomaties te volg.

Hoe om te weet of u op Instagram geblokkeer is: ontsluit gebruiker

Is dit lanklaas dat u daardie persoon geblokkeer het en u vandag die besluit wil ongedaan maak? Ons verstaan ​​u, en dit kan nogal irriterend wees om die samelewing in hierdie digitale era onder die loep te neem. Daarom is dit absoluut logies en normaal dat u nie sekere mense in u sosiale netwerk wil hê nie.

Wel, hier bring ons u goeie nuus, en dit is dat Instagram aan sy gebruikers die opsie bied om die slot om te skakel of die rekening te ontsluit van die persoon op wie u hierdie boete toegepas het. Volg ons en leer meer oor hierdie opsie.

Ontsluit 'n gebruiker: Watter stappe moet ek volg?

Die eerste ding wat u moet doen, is om toegang tot die toepassing te verkry en na die gebruikerrekening te gaan wat u op Instagram geblokkeer het. Om dit te kan doen, moet u na die soekbalk in die toepassing gaan en die naam van die persoon wat u voorheen geblokkeer het, tik.

Sodra u toegang tot die profiel van die betrokke gebruiker verkry het, moet u die drie punte wat normaalweg langs die naam van die gebruiker of in die regter boonste hoek van die toepassing geleë is, opspoor. Dan moet u die opsie kies; Daar is drie punte om van te kies, waaronder “gebruiker ontsluit”, “ongepaste inhoud rapporteer” en “URL van kopieërprofiel”.

Nadat u hierdie drie opsies gevisualiseer het, moet u 'ontgrendel gebruiker' kies en sodoende die slot wat op daardie persoon onderskeidelik toegepas is, kanselleer. Nadat u hierdie opsie gekies het, sal Instagram u via 'n pop-upboodskap om bevestiging vra om te verseker dat dit nie 'n fout is nie. Op grond hiervan moet u bevestig deur die opsie "Ja, ek is seker" wat onderskeidelik in die boodskap verskyn.

Sodra dit gedoen is, het jy dit al gedoen! U het daardie gebruiker wat u in u Instagram-rekening gekies het, ontsluit. U kan dit kontroleer aan die hand van 'n pop-upboodskap wat die aansoek met die volgende sal gooi: "user unlocked". Hieruit moet u nie probleme hê om die opdaterings van die persoon wat u voorheen geblokkeer het, te sien nie, of andersom.

Hoe kan u van 'n rekenaar ontsluit word?

Alhoewel die meeste mense Instagram gebruik vanaf die gebruik van hul telefoon, wil ons hê dat u moet weet dat dit ook moontlik is om die rekenaar te ontsluit. Vervolgens verduidelik ons ​​alles wat u daaroor moet weet.

Die eerste ding wat u moet doen is om respektiewelik op die Instagram-webwerf te gaan en op u rekening aan te meld. Sodra dit gedoen is, sal u die soekbalk moet soek vir die naam van die persoon wat u wil ontsluit; Dit is omdat die webwerf u nie 'n lys met geblokkeerde persone bied nie, net soos in die toepassing daarvan.

Sodra u in die persoon se profiel is, moet u na die spyskaart kyk (voorgestel deur drie punte), en as u dit gekies het, moet u die opsie “gebruiker ontsluit” kies. Sodra dit gedoen is, sal die ander persoon toegelaat word om u opdaterings en foto's onderskeidelik te sien.