Facebook мае мноства варыянтаў, якія можна наладзіць, каб зрабіць досвед працы ў сэрвісе лепшым. У гэтым сэнсе найбольш часта выкарыстоўваюцца сацыяльныя платформы дазваляюць наладжваць мноства функцый прыватнасці для сваіх карыстальнікаў. Такім чынам, кожны карыстальнік можа выбраць аперацыю і адмяніць аперацыю над імі, але ў прадстаўленых параметрах немагчыма даведацца, ці нехта ізаляваў яго ад кантакту.

У прыватнасці, у апавяшчэннях Facebook, калі хтосьці заблакаваны альбо заблакаваны, ніхто не будзе паведамляць пра гэта. Аднак, калі ён з'явіцца, у сацыяльнай сетцы могуць узнікнуць пэўныя доказы, якія могуць раскрыць гэта паводзіны зрабіце выснову, што чалавек вырашыў ізаляваць вас ад іх сувязі, альбо калі вы хочаце заблакаваць каго-небудзь з Facebook, усё гэта будзе паказана ў гэтым артыкуле.

Блок у Facebook Як гэта зрабіць?

Па-першае, само сабой зразумела, што прычын для таго, каб кагосьці выдаліць з віртуальнага жыцця, можа быць незлічоная колькасць. Але амаль заўсёды, гэта адбываецца з-за міжасобасных праблем, раздражняльных карыстальнікаў альбо па той простай прычыне, што не хочацца, каб іншы чалавек меў непасрэдны кантакт са сваім профілем. Працэс не прадугледжвае нічога складанага, і для гэтага будзе дастаткова некалькіх укладзеных хвілін.

Калі гэта рашэнне было прынята па якой-небудзь прычыне, неабходна разумець, што з гэтага моманту вы больш не зможаце праглядаць паведамленні, зробленыя гэтым чалавекам, альбо каментаваць, альбо адпраўляць паведамленні адзін аднаму і наадварот. Таму, перш чым прымаць гэтае рашэнне, памятайце, што яно мае мноства абмежаванняў і наступстваў.

Працэдуры блакавання акаўнта ў Facebook

На самай справе няма нічога складанага ў блакаванні каго-небудзь з Facebook, адна з самых простых і распаўсюджаных працэдур - гэта ўваход у профіль чалавека, з якім вы не хочаце мець ніякага віртуальнага кантакту. Пасля неабходна націснуць на тры эліпсы, якія з'яўляюцца пад малюнкам вокладкі. Там вы павінны націснуць опцыю "блакаваць".

Пасля неабходна даць "пацвердзіць", растлумачыць прычыну, па якой вы хочаце выдаліць і заблакаваць кантакт, гэты крок неабавязковы. І вуаля, разам з гэтым чалавек будзе цалкам заблакаваны з іх сеткі Facebook. У дадатку для мабільных тэлефонаў і прылад працэдура аднолькавая.

Разгледзім

Неабходна ўлічваць, што людзі могуць ведаць, калі хтосьці іх заблакаваў, з дапамогай падказак альбо сітуацый, якія адбываюцца ў сацыяльнай сетцы. Напрыклад; калі вядуцца сумесныя размовы, чалавек пры ўваходзе ў чат, вы бачыце, што не можаце адпраўляць паведамленні, бо кантакт яго заблакаваў, Сапраўды гэтак жа, калі ён паспрабуе ўвесці ваш профіль, ён не будзе знойдзены ў пошукавых сістэмах.

Вельмі грозны варыянт: калі вы не хочаце, каб чалавек з'яўляўся сярод вашых галоўных навін без неабходнасці іх блакаваць альбо выдаляць, усё, што вам трэба зрабіць, гэта перастаць сачыць за імі ў сацыяльнай сетцы. Гэта можна зрабіць, увёўшы свой профіль і націснуўшы опцыю "Спыніць падпісанне", такім чынам, ён не з'явіцца ў абнаўленнях.



También te puede interesar:
Купляйце паслядоўнікі
Лісты ў Instagram выразаць і ўставіць