Има много начини за използване на социалните медии, понякога отнемат много време и могат да станат малко поразителни. Особено когато Те позволяват на други хора да виждат без проблем всичко, което другите са добавили в техните профили.

Има обаче няколко начина да се избегне насищането от социалните мрежи, като например се показват офлайн във Facebook, действие, което дори ви позволява да игнорирате съобщенията на хората, докато използвате платформата или предотвратявате контактите да виждат, че мрежата се използва, наред с други неща, което ще се види в следващата статия.

Излизане офлайн във Facebook Как да го направя?

На първо място, трябва да се каже, че това е още една конфигурация, една от тези, адаптирани към социалната мрежа, така че не е сложно да се направи и Тя може да се извърши от компютъра или от мобилно устройство, в зависимост от случая.. Процедурата се извършва от опцията Messenger, или на всяко устройство и за това е необходимо да се поддържа стабилна интернет връзка и очевидно да има достъп до Facebook.

В този случай е необходимо да се каже, че тъй като Facebook е една от най-широко използваните социални мрежи в световен мащаб, той има една от най-ефективните услуги за съобщения в света, която на практика е автоматична и позволява да се използва за всякакви цели от всеки.

Много от тях са тези, които го използват, за да поддържат връзка помежду си, за да знаят кога другите използват приложението, наред с други неща. Но ако това, което искате е да попречи на други хора да знаят кога приложението се използва, всичко, което трябва да се направи, ще остане в следващия раздел.

Стъпки, които да следвате, за да не изглеждате свързани във Facebook

  1. На първо място se трябва да влезете в платформата от мобилното устройство или от компютъра, както е предпочитано.
  2. След това трябва да отидете на Messenger или дори чат.
  3. En иконата на зъбно колело, която се показва, тоест настройките чат. Трябва да се натисне.
  4. Ще се появи серия от опции, сред които трябва да натиснете Msgstr "Деактивиране на активния режим".

С това, лицето вече няма да изглежда активно за другите, когато използва Facebook. По същия начин, ако това иска да бъде модифицирано, трябва да се направи същата процедура с тази разлика, че опцията за натискане ще бъде „да изглежда активна във Facebook“.

Функционални съображения

Трябва да се отбележи, че сред множеството функции, които Facebook има, можете и вие изберете да деактивирате чата за един или повече конкретни хора. Процедурата по същество е същата, с изключение на това, че когато чатът е деактивиран, трябва да търсите сред опциите за „персонализиран“.

Когато се отвори и изпълни функцията си, трябва само да въведете името на хората, които искате да деактивирате чата, за да не знаят кога човекът се свързва или прекъсва. За да бъде това ефективно, се препоръчва да използвате настройките за поверителност, така че тези хора също да не могат да видят съдържанието, публикувано във вашия профил.