Има много начини за използване на социалните медии. Понякога отнемат много време и могат да бъдат малко поразителни. По-важното е кога Те позволяват на другите да виждат всичко, което другите са добавили към техния профил, без никакъв проблем.

Въпреки това, има няколко начина да се избегне насищането със социални мрежинапример се появяват офлайн във Facebook, което може да позволи дори при използване на платформата да игнорира съобщения от хора или да попречи на контактите да виждат, че се използва онлайн платформата, за да се постигне това, процесът ще бъде видян в следващата статия.

Препятствайте на приятелите ми да ме свързват във Facebook Как да го направя?

На първо място трябва да се каже, че това е друга конфигурация, разпоредба, подходяща за социални мрежи, така че не е сложно и може да се стартира от компютър или мобилно устройство според случая. Процесът се извършва чрез опцията Messenger и може да се направи на всяко устройство, за това трябва да поддържате стабилна интернет връзка и очевидно можете да осъществите достъп до Facebook.

В този случай трябва да се каже, че тъй като Facebook е една от най-използваните социални мрежи в света, има една от най-ефективните услуги за съобщения в света, което всъщност е автоматично и позволява на всеки да го използва за всякакви цели.

Много хора го използват, за да поддържат връзка помежду си и да знаят кога други хора използват приложението. Ако обаче искате да попречите на другите да знаят кога да използват приложението, всичко, което трябва да се направи, ще остане в следващия раздел.

Стъпки, които да следвате, за да не изглеждате свързани във Facebook

  1. За да започнете, трябва човек влезте в платформата от мобилно устройство или компютър, ако е необходимо.
  2. След това трябва да отидете в Messenger или отворете прозореца, който често се използва за чат или търсене на съобщения, както на компютъра, така и на мобилния телефон.
  3. В иконата на зъбно колело, която се показва, опцията се разглежда като "Настройки на чата". Трябва да се натисне.
  4. Ще се появи серия от опции, сред които трябва да натиснете "Деактивиране на режим на активност".

По този начин човекът вече няма да изглежда активен с другите, докато опцията им позволява да използват Facebook както обикновено. По същия начин, ако искате да промените това, трябва да изпълните същите стъпки, разликата е в това натисната опция ще бъде "покажи във Facebook".

Функционални съображения

Трябва да се отбележи, че сред многото функции, които Facebook има, можете също да изберете да деактивирате чата за един или повече конкретни хора. Процесът по същество е един и същ, освен когато чатът е деактивиран, трябва да потърсите „персонализация“ в опциите.

Когато се включи и изпълнява функцията си, трябва само да въведете името на човека, който иска да деактивира чата, така че да не знаете кога този човек е онлайн или офлайн. За да бъде този метод ефективен, препоръчително е да използвате настройките за поверителност така че тези хора също да не могат да виждат съдържанието, публикувано във вашия профил.