Facebook té una varietat d'opcions que es poden personalitzar perquè l'experiència dins el servei sigui la millor. En aquest sentit, les plataformes socials més utilitzades fins al moment permeten configurar moltes funcions de privacitat per als seus usuaris. Per tant, cada usuari pot triar una operació i desfer l'operació sobre ells, però en les opcions proporcionades, no és possible trobar si algú l'ha aïllat de l'contacte.

Concretament, en les notificacions de Facebook, si algú està bloquejat o per estar bloquejat, ningú ho ha de notificar. No obstant això, si apareix, certes pistes a la xarxa social que poden revelar aquest comportament per treure la conclusió que una persona ha decidit aïllar-lo de la seva connexió, o bé si es vol bloquejar a algú de Facebook, la qual cosa es mostrarà en aquest article.

Bloquejar a Facebook Com fer-ho?

En primera instància, cal dir que les raons per eliminar algú de la vida virtual poden ser incomptables. Però gairebé sempre, això es dóna a causa de problemes interpersonals, usuaris que són molestos o bé per la senzilla raó de no voler que l'altra persona tingui cap tipus de contacte directe amb el seu perfil. El procés no comporta res complicat i per això n'hi hagués prou uns pocs minuts invertits.

Si s'ha pres aquesta decisió per qualsevol raó, cal entendre que a partir d'aquest moment ja no es podran visualitzar les publicacions fetes per aquesta persona, ni comentaris, ni enviar missatges entre si i viceversa, així que abans de prendre aquesta decisió, recordeu que la mateixa té moltes limitants i repercussions.

Procediments per bloquejar un compte de Facebook

Realment no hi ha res de complicat en bloquejar a algú de Facebook, un dels procediments més senzills i comuns, és ingressant a el perfil de la persona amb la qual no es vol tenir cap tipus de contacte virtual. Posteriorment, s'ha de pressionar en els tres punts suspensius que apareixen sota la imatge de portada. Allà s'ha de pressionar l'opció "bloquejar".

Posteriorment s'ha de donar a "confirmar", explicar la raó per la qual vol eliminar i bloquejar el contacte aquest pas és opcional. I ja està, amb això la persona quedés completament bloquejada de la seva xarxa de Facebook. En l'aplicació per a telèfons mòbils i dispositius el procediment és el mateix.

Tenir en compte

Cal considerar que les persones poden saber quan algú les bloqueig, per mitjà de pistes o situacions que es donen a la xarxa social. Per exemple; quan hi converses conjuntes, la persona a l'ingressar a l'xat, podrà veure que no es pot enviar missatges per que el contacte l'ha bloquejat, igualment si aquesta tracta d'ingressar al seu perfil, el mateix no podrà ser trobat en els motors de cerca.

Una opció molt formidable, si no es vol que la persona aparegui entre les seves notícies principals sense haver de bloquejar-ni eliminar-lo, tot el que s'ha de fer és deixar de seguir-lo en la xarxa social. La manera de fer-ho és ingressant al seu perfil i pressionant l'opció "Deixar de seguir", d'aquesta manera el mateix no apareixerà a les actualitzacions.



També et pot interessar:
comprar Seguidors
Lletres per Instagram per tallar i enganxar