Hi ha moltes formes d'utilitzar les xarxes socials. De vegades consumeixen molt de temps i poden resultar una mica aclaparadores. Més important encara, quan permeten que altres vegin tot el que altres han afegit al seu perfil sense cap problema.

No obstant això, existeixen diverses formes d'evitar estar saturat de xarxes socials, Per exemple, aparèixer desconnectat en Facebook, el que pot permetre fins i tot a l'usar la plataforma ignorar missatges de persones o evitar que els contactes vegin que s'està utilitzant la plataforma en línia, per aconseguir això es veurà el procés en el següent article.

Evitar que els meus amics em van connectat a Facebook Com fer-ho?

En primer lloc cal dir que es tracta d'una altra configuració, una disposició apta per a xarxes socials, pel que no és complicat i es pot executar des d'un ordinador o dispositiu mòbil segons sigui el cas. El procés es realitza a través de l'opció Messenger i es pot realitzar en qualsevol dispositiu, per això s'ha de mantenir una connexió a Internet estable i òbviament es pot accedir a Facebook.

En aquest cas, cal dir que a l'ésser Facebook una de les xarxes socials més utilitzades en el món, compta amb un dels serveis de missatgeria més efectius de l'món, Que en realitat és automàtic i permet que qualsevol pugui usar-lo per a qualsevol propòsit.

Molta gent ho fa servir per mantenir-se en contacte entre si i saber quan altres persones estan fent servir l'aplicació. No obstant això, si voleu evitar que altres sàpiguen quan usar l'aplicació, tot el que cal fer quedarà en la següent secció.

Passos a seguir per no aparèixer connectat a Facebook

  1. Per començar, deu la persona ingressar a la plataforma des d'un dispositiu mòbil o ordinador segons sigui necessari.
  2. Llavors ha d'anar fins a Messenger o obrir la finestra que és comú usar per xatejar o buscar els missatges, això tan al 'ordinador com al mòbil.
  3. En la icona d'ajustos que apareix, l'opció vista com "Configuració de xat". Ha de pressionar.
  4. Apareixeran una sèrie d'opcions, entre les que has oprimir la de "Desactivar Mode d'Activitat".

D'aquesta manera, la persona ja no apareixerà estar activa amb altres, mentre l'opció us permet utilitzar Facebook com de costum. De la mateixa manera, si vols modificar això, has de fer els mateixos passos, la diferència és que l'opció pressionada serà "mostrar al Facebook".

consideracions funcionals

Cal assenyalar que entre les moltes característiques que té Facebook, també pot optar per desactivar el xat per a una o més persones específica. El procés és bàsicament el mateix, excepte que quan el xat està desactivat, has de buscar "personalització" en les opcions.

Quan s'encén i realitza la seva funció, només necessites ingressar el nom de la persona que vol desactivar el xat, perquè no sàpiga quan aquesta persona està connectada o desconnectada. Perquè aquest mètode sigui efectiu, es recomana utilitzar la configuració de privacitat perquè aquestes persones tampoc puguin veure el contingut publicat en el seu perfil.



També et pot interessar:
comprar Seguidors
Lletres per Instagram per tallar i enganxar