Nikomu není žádným tajemstvím, že účastníci Twitch komunita, Při vstupu nebo registraci na platformě musíte postupovat pomocí uživatelského jména a hesla. Ne vždy si vyberou nejlepší uživatelské jméno, buď kvůli spěchu, nebo jednoduše proto, že při registraci nemohli přijít s ničím jiným.

I když pro mnohé to tak není je něco důležitého Pro ostatní je jejich uživatelské jméno nesmírně důležité, protože to, co jim dá jejich identitu v rámci platformy, zejména v té, kde máte velký počet lidí. Pokud jste jedním z těch, kteří si z jakéhokoli důvodu již nechtějí zachovat své původní jméno, a nevíte, jak to udělat, nebojte se, ukážeme vám, jak to udělat bez nepříjemností.

Postup:

Uno, zadejte svůj účet Twitch obvyklým způsobem, tj. pomocí svého uživatelského jména, pokud chcete změnit, a vašeho hesla.

Dvě, v pravém horním rohu stránky platformy najdete sekci pro konfiguraci účtu, vyberte ji. Zobrazí se možnosti.

Tři, budete muset kliknout na možnost upravit profil, toto je blízko uživatelského jména, přesně vedle něj, abych byl přesný.

Čtyři, napište nové uživatelské jméno do této sekce, nezapomeňte si být jisti svou volbou a mít několik alternativ pro své jméno.

V této chvíli systém zkontroluje že zadané jméno není uživatelem přiřazeno, pokud se používá, nebudete jej moci použít, protože to systém platformy neumožňuje.

Pokud vám systém umožňuje použít tento název Ukáže vám to zeleným světlem vedle vybraného uživatelského jména.

Nakonec musíte stisknout sekci „Aktualizace“ a akci potvrďte svým přístupovým kódem k platformě.

Jakmile je proces hotový Twitch se automaticky aktualizuje název a údaje odpovídající účtu.

Požadované požadavky:

musíte potvrďte svoji adresu pošty spojené s účtem aplikace.

Jakmile obdržíte potvrzovací e-mail a schválení systému pro změnu názvu, budete muset postupovat podle pokynů, které vám budou dány prostřednictvím tohoto e-mailu.

Dlužíte víc než 60 nepřetržitých dnů se stejným uživatelským jménem.

Je důležité vědět, že:

V době, kdy provedete změnu názvu, všechny statistiky, vaše záznamy a všechny informace spojené s účtem týkající se vašich přenosů budou ztraceni, a s novým názvem budete muset začít od nuly, pokud jde o statistiky. Doporučujeme je uložit.

Budeš muset změnit související odkazy na vaše předchozí uživatelské jméno, se změnou názvu systém automaticky deaktivuje všechny odkazy spojené se jménem, ​​které jste odstranili.

Jakmile si změníte jméno, jméno, které jste takřka opustili, nebude znovu k dispozici alespoň za šest měsíců, takže ji za tu dobu nebudete moci znovu použít.



Také by vás mohlo zajímat:
Koupit následovníky
Dopisy pro Instagram vyjmout a vložit