Někdy omylem nebo protože se necháme unést okamžikem vzteku, stane se nám, že zablokujeme osobu ze seznamu přátel jedné z našich sociálních sítí, není to nic neobvyklého a není to ani nenapravitelné.

V případě Facebooku možnosti zamykání a odemykání Není obtížné je zvládnout a jak je u této sociální sítě zvykem, má k tomu všemu vlastní protokol. Pokud chcete z jakéhokoli důvodu odblokovat jednoho z přátel, kterého jste si na nějaký čas vzali ze života, v tomto článku vám ukážeme, jak to můžete udělat.

Co se stane, když zablokujete osobu?

Jednou zablokujete kteréhokoli ze svých přátel na Facebooku, Systém automaticky aktivuje řadu bezpečnostních protokolů a určité věci budou omezeny na tuto osobu, například:

  • Blokovaná osoba nebude moci zadejte svůj profil.
  • nebudu schopný podívejte se, co zveřejňujete, ani to, co vaši přátelé zveřejňují na vaší zdi.
  • Blokovaná osoba nebude vám moci posílat zprávy, ani vás kontaktovat přes Facebook.
  • Blokovaná osoba nebude moci vstoupit do vaší biografie ani k informacím zde obsaženým.
  • Blokovaná osoba nebude moci dělat nic z toho, ale ani vy nemůžete.

Jak to udělat?

Jako vždy, když se chystáte provést jakoukoli změnu svého účtu na Facebooku, první věcí, kterou byste měli udělat, je vstoupit na web, v tomto případě musíte přejděte na stránku na Facebooku. S uvedením vašeho uživatelského jména a hesla.

V pravém horním rohu stránky na Facebooku najdete ikonu, která představuje obrácený trojúhelník, musíte kliknout na tuto ikonu, zobrazí se seznam položek.

V tomto seznamu možností najdete položku s názvem "Nastavení a soukromí", musíte tuto možnost stisknout.

Jakmile vstoupíte do této části, musíte stisknout položku označenou jako "Nastavení".

Tím se dostanete k další řadě možností, ze kterých musíte vybrat jednu z "Zámky"

Tato volba vás přenese do vyskakovacího okna, kde se objeví lidé, které jste z jakéhokoli důvodu zablokovali. V tomto případě vyberete osobu, kterou chcete odblokovat, jakmile ji najdete, všimnete si, že vedle jejího jména je možnost na "Odemknout" klikněte na tuto sekci.

Jako poslední krok systém požádá vás o potvrzení vaše rozhodnutí odblokovat tuto osobu, jako vždy Facebook má rád, že jste si velmi jisti svými rozhodnutími, přinejmenším, pokud jde o jejich systém, tlak na potvrzení.

Nesmíš zapomenout:

Jakmile osobu odblokujete, systém vám ji během určité doby neumožní znovu zamknout. asi 48 hodin přibližně. Systém vám to indikuje prostřednictvím malého vyskakovacího okna. Vždy se doporučuje, bez ohledu na to, jak nepříjemné to může být, přečíst si informace, které vám říká Facebook.

Doufáme, že tyto informace jsou pro vás užitečné.



Také by vás mohlo zajímat:
Koupit následovníky
Dopisy pro Instagram vyjmout a vložit