Facebook má řadu možností, které lze přizpůsobit tak, aby byl zážitek ze služby co nejlepší. V tomto smyslu dosud nejpoužívanější sociální platformy umožňují uživatelům konfigurovat mnoho funkcí ochrany osobních údajů. Proto si každý uživatel může vybrat operaci a operaci na ní vrátit, ale v poskytnutých možnostech není možné zjistit, zda ho někdo izoloval od kontaktu.

Konkrétně v oznámeních na Facebooku, pokud je někdo blokován nebo je blokován, nikdo to nebude upozorňovat. Pokud se však objeví, určité stopy na sociální síti, které mohou toto chování odhalit vyvodit závěr, že se člověk rozhodl izolovat vás od jeho spojení, nebo chcete-li někoho zablokovat z Facebooku, vše se zobrazí v tomto článku.

Blokovat na Facebooku Jak na to?

V první řadě je samozřejmé, že důvodů pro vyloučení někoho z virtuálního života může být nespočet. Ale téměř vždy, k tomu dochází v důsledku mezilidských problémů, uživatelů, kteří jsou nepříjemní nebo jednoduše proto, že nechcete, aby druhá osoba měla přímý kontakt s jejím profilem. Proces nezahrnuje nic složitého, a proto k tomu postačí několik minut investování.

Pokud bylo toto rozhodnutí učiněno z jakéhokoli důvodu, je nutné si uvědomit, že od tohoto okamžiku již nebudete moci prohlížet příspěvky od této osoby, komentovat ani posílat zprávy navzájem a naopak. Než se tedy rozhodnete, nezapomeňte, že má mnoho omezení a dopadů.

Postupy blokování účtu Facebook

Blokování někoho z Facebooku opravdu není nic složitého, jedním z nejjednodušších a nejběžnějších postupů je zadání profilu osoby, se kterou nechcete mít žádný typ virtuálního kontaktu. Následně musíte kliknout na tři elipsy, které se objeví pod titulním obrázkem. Zde musíte stisknout možnost „blokovat“.

Následně musíte dát „potvrdit“, vysvětlit důvod, proč chcete kontakt smazat a zablokovat, tento krok je volitelný. A voila, s tím bude osoba zcela blokována ze své sítě Facebook. V aplikaci pro mobilní telefony a zařízení je postup stejný.

Mějte na paměti

Je třeba vzít v úvahu, že lidé mohou vědět, kdy je někdo zablokoval, pomocí vodítek nebo situací, ke kterým v sociální síti dochází. Například; při společných rozhovorech osoba při vstupu do chatu, vidíte, že nemůžete posílat zprávy, protože to kontakt zablokoval, Stejně tak, pokud se pokusí zadat váš profil, nebude nalezen ve vyhledávačích.

Velmi impozantní možnost, pokud nechcete, aby se daná osoba objevila mezi vašimi hlavními novinkami, aniž byste ji museli blokovat nebo mazat, stačí, když ji přestanete sledovat na sociální síti. Způsob, jak to udělat, je zadat svůj profil a stisknout příslušnou možnost „Přestat sledovat“, tímto způsobem se v aktualizacích nezobrazí.



Také by vás mohlo zajímat:
Koupit následovníky
Dopisy pro Instagram vyjmout a vložit