V současné době jsou sociální sítě nejpoužívanějším prostředkem k prodeji našich produktů a služeb, jedním z populárních je FacebookAčkoli tato síť existuje již několik let, očekává se, že přežije více než sociální síť, je stále nejpopulárnější a je stále umístěna jako první.

Toto umístění je dáno uživateliU sociální sítě tohoto typu se úspěch měří podle počtu sledujících nebo předplatitelů a Facebook je v této oblasti bezesporu lídrem. Je tomu tak proto, že má za úkol přizpůsobit se požadavkům uživatelů. Nové a ne tak nové.

Sociální síť Facebook v posledních letech vzrostla. Jedna z nejnápadnějších věcí na výhodách Facebooku, je možnost vytvářet stránky pro různé kontextyMůžeme mít naši osobní stránku, komerční stránky pro podnikání nebo služby všeho druhu, samozřejmě s logickými omezeními Facebooku.

Deaktivovat můj účet na Facebooku.

Pravděpodobně jste v určitém okamžiku zahájili nějaký druh podnikání a propagovali ho prostřednictvím FacebookuNo, mysleli jste si, že se to hodí podle vašich marketingových potřeb, ať už jde o vaše produkty nebo služby, a po dlouhou dobu to byl nejlepší nástroj.

Ale ... jednoho dne jste se buď rozhodli, že to již nevyhovuje vašim potřebám, nebo jste jednoduše zrušili partnerství, nebo při konfiguraci jste udělali chybu a chcete obnovit svůj účet. Nebojte se, že pokud je to možné obnovit, musíte nyní vzít v úvahu řadu faktorů.

Nesmíš zapomenout:

Akce odebrání obchodní stránky může provést pouze správce Ze stejného. Na druhou stranu, pokud se rozhodnete deaktivovat svou komerční stránku, můžete proces deaktivace odvolat a eliminovat.

Jak to děláš:

Jeden.

První věc, kterou si musíte pamatovat, je, že budete mít maximálně 14 dní na to. Pokud necháte uplynout více času, nebudete moci svůj účet znovu aktivovat.

Dva.

Musíte zadat Facebook, vyhledejte sekci označenou jménem "Nastavení stránky".

Tři.

Vyberte svou stránku a zadejte položku "Nastavení stránky”, Nachází se na levé straně.

Čtyři.

V konfigurační části označené jako „Obecné“ vyberte položku označenou jako "Zrušit mazání", toto se nachází v horní části stránky.

Pět.

Systém vás požádá o potvrzení akce opětovné aktivace stránky, vyberte "Potvrdit" a poté vyberte „OK“.

Facebook pošle vám e-mail na adresu, kterou jste zaregistrovali při otevření profilu, je to způsobeno bezpečnostními zásadami sociální sítě.

Na druhou stranu doporučujeme, abyste při jakékoli změně nastavení svých účtů, ať už obchodních nebo osobních, vložili dávejte pozor na to, co děláte, protože chyba může mít za následek ztrátu všech informací, které jste ve svém profilu měli, a nebudete ji moci obnovit.



Také by vás mohlo zajímat:
Koupit následovníky
Dopisy pro Instagram vyjmout a vložit