Mnoho lidí neví, jak úplně smazat svůj účet na Facebooku a co neví, je, že to je záměr platformy. Jelikož je celosvětově nejpoužívanější, nemá z jakéhokoli důvodu v úmyslu ztratit uživatele. Nicméně, to není nemožné a zde bude řečena správná cesta odhlásit účet na Facebooku.

Krok za krokem smažte Facebook

Chcete-li zrušit účet na platformě Facebook, je třeba vzít v úvahu, že jakmile bude učiněno toto rozhodnutí, účet již nebude přístupný. Být všemi informacemi, publikacemi, zprávami a podobně trvale vyloučeno z internetu.

kroky

Tak by tomu bylo v případě rozhodnutí zcela smažte svůj účet na Facebooku lze to provést následovně:

  1. Především je to splatné spusťte sekci jako obvykle na platformě.
  2. Jakmile tam budete, musíte kliknout na šipka umístěná v horní části plošiny.
  3. S tímto se zobrazí nabídka, kde musíte stisknout "konfigurace a soukromí “, a poté přejděte do „konfigurace“.
  4. Jakmile budete připraveni, musíte vybrat "Soukromí".
  5. Současně klikněte na "Informace na Facebooku".
  6. S tímto musíte vybrat "Deaktivace a eliminace".
  7. Zatímco tam budou, objeví se různé možnosti, ze kterých si musíte vybrat "Trvale smazat účet".
  8. Po stisknutí musíte stisknout „Zůstaňte s odstraněním účtu.“
    1. Facebook, pokud je tato možnost zobrazena, umožňuje stahovat informace o účtu, jako jsou fotografie, videa a další informace.
  9. Jakmile je to připraveno, musí být stisknuto, "Smazat účet".
  10. Pro dokončení stačí zadat heslo a kliknout na pokračovat a budete připravte proces.

Krok za krokem z mobilního telefonu

Chcete-li trvale smazat účet Facebook z mobilního telefonu, proces je docela podobný, jen pro pár kroků, které se liší. V každém případě je třeba dodržovat následující pokyny:

  1. Ve svém mobilním telefonu musíte mít nainstalovanou aplikaci Facebook, téměř bez stahování do telefonu, musíte instalovat z obchodu s aplikacemi.
  2. S tím by mělo zadejte aplikaci z mobilního telefonu.
  3. Současně musíte stisknout Klikněte na profilový obrázek.
  4. Pak musíte hledat mezi možnostmi pro "Nastavení a soukromí".
  5. Následně musíte vybrat Msgstr "Okamžité adresy soukromí".
  6. Dále musíte posunout obrazovku na „Vaše informace na Facebooku“.
  7. Poté musíte vybrat z možností, které se zobrazí na obrazovce, ze kterých musíte stisknout „smazat účet a informace“. Poté klikněte na „pokračovat“.
  8. Pro dokončení musíte zadat heslo a znovu stisknout tlačítko "pokračovat".
  9. Hotovo, s tím informace jsou trvale smazány.

Úvahy

Je nutné zdůraznit, že po uplynutí třiceti dnů nebude možné účet obnovit. Pokud si tedy chcete odpočinout od sociálních sítí, můžete si účet kdykoli deaktivovat, funguje to stejným způsobem a informace budou získány v době, kdy si to osoba přeje.