Pokud chcete smažte svůj účet na FacebookuBuď proto, že vás tato sociální síť nudila, nebo proto, že už nechcete patřit do této „velké virtuální rodiny“, nebo chcete zmizet z radaru některých „non gratas“ lidí a nevíte, jak na to to, tady vysvětlíme jak.

I když je pravda, že uživatelé těchto aplikací jsou ti, kteří dávají život a jsou ti, kteří jim dávají základy, podle jejich názorů a trendů používání, podle vašich přání a komunikační potřeby většiny příjemců. Nesmíme zapomínat, že tyto aplikace nebo sociální sítě budou při měření jejich úspěchu záviset na jejich předplatitelích.

Je také pravda, že existuje malá skupina těchto stejných uživatelů, kteří z nějakého důvodu už nechtějí být součástí konglomerátu určitých sítí. Nyní většina současných sociálních sítí nemá velký problém pustit své uživatele, protože i když se někteří odhlásí, denně přibývá více nových uživatelů.

To není případ sociálních sítí skupiny Marka Zuckerberga, zjevně tento gentleman nebere příliš dobře odmítnutí uživatelů jeho sociálních sítí. A pro ty, kteří si přejí přestat patřit k této „skvělé rodině“ Není tak snadné jej opustit, ale dělejte si starosti, zde vám řekneme, jak na to.

Možnosti konfigurace Facebooku

Nyní máte možnost to udělat, co byste měli udělat, je zadat obecná nastavení vaší stránky na Facebooku, vstoupit do části odpovídající správě účtu a vyhledat možnost Msgstr "Definitivně smazat účet". Postupujete podle pokynů systému.

Stránka vás samozřejmě upozorní na následky deaktivace a poskytne vám další možnosti, ze kterých si vyberete tu, která vám nejlépe vyhovuje.

Možnosti, které vám Facebook nabízí, jsou:

  • Účet Facebook můžete deaktivovat, ale zachovat Messenger.
  • Můžete také hrát kopii informací které máte na svém účtu na Facebooku, takže o něj nepřijdete. Před odstraněním účtu.
  • Další ze seznamu možností Facebooku, když deaktivujete účet, je to dělat dočasně, tj. deaktivovat jej, ale s možností jej znovu aktivovat. V takovém případě nebudou informace z této sociální sítě ztraceny.

Deaktivace:

Jak jsme vám již řekli dříve, tento proces se provádí z konfigurace účtu a postupujte podle kroků, které jsme dříve uvedli, nyní si musíte pamatovat, že jakmile bude účet deaktivován:

Ne všechny informace budou pocházet ze sociální sítěJinými slovy, zprávy odeslané vašim přátelům mohou být stále viditelné.

Stejně jako vaše jméno seznam vašich přátel na Facebooku, vaše komentáře a publikace.