Sociální sítě jsou dnes nejžádanějším komunikačním prostředkem. Každou chvíli roste počet přidružených společností k těmto sítím. Vzhledem k tomu, že se sítě vyznačují velkou rozmanitostí obsahu. Ne každý však na těchto typech platforem získá dobré zkušenosti.

S neustálou aktualizací obsahu, který se skládá z různých typů zpráv, kde ne všechno, co dostanete, je zcela pozitivní, ne každý má schopnost to snést, zejména v dobách pandemií, kterým lidstvo čelí. Je běžné, že každý den najdeme málo povzbudivých zpráv.

Především dynamickým tempem, jakým jsou tyto novinky aktualizovány, zejména na Twitteru. Budete si tedy chtít dát trochu času mimo sítě, abyste si udrželi klid a duševní stabilitu. V těchto případech vám tato platforma sociálních sítí nabízí řadu kroků, jak se dostat pod sezónu svého profilu.

Některé úvahy před pokračováním.

Pokud se domníváte, že je čas svůj účet na Twitteru smazat, postup je extrémně rychlý a efektivní. Neexistuje však žádná funkce okamžitého odstranění, pouze 30denní dočasná deaktivace. Po uplynutí této doby bude účet trvale smazán.

Postupujte podle následujících kroků

  1. Jakmile se přihlásíte ke svému účtu. Budete muset vyhledat konfigurační sekci:

1.1. Na smartphonech, Tuto sekci získáte prostřednictvím fotografie svého profilu, která po kliknutí zobrazí kartu s různými možnostmi, kde získáte „nastavení a soukromí“.

                1.2. Prostřednictvím webové platformy Sekce konfigurace můžete získat v pravé boční nabídce časové osy. Chcete-li to získat, musíte stisknout „více možností“.

  1. Získejte sekci „váš účet“ v sekci „nastavení“. Při zadávání účtu musíte najít „Deaktivovat účet“.

Deaktivační nabídka

V deaktivační oblasti najdete dvě sekce: „Tato akce deaktivuje váš účet“ a „Co dalšího byste měli vědět“. V první části vás systém varuje před důsledky deaktivace vašeho účtu, jako je ztráta vašeho uživatelského jména a veřejného profilu vašeho účtu pro jakýkoli operační systém.

Ve druhé části vám dá několik tipů; Před pokračováním v trvalém smazání profilu vás informuje o čase potřebném k deaktivaci účtu.

Některé informace o vašem profilu najdete ve vyhledávačích. Na druhou stranu vám doporučuje přidružit další účet v sekci „Přidružit jiný účet“ a uchovat svá profilová data v části „Stáhnout data“. Druhá možnost v případě, že nechcete přijít o informace, které jste nashromáždili během období činnosti vašeho účtu.

Proces konečné deaktivace

  1. Na závěr musíte stisknout tlačítko „deaktivovat“. Systém vás požádá o heslo k účtu, aby potvrdil proces deaktivace. Nakonec stiskněte „deaktivovat“ směrem do pravého dolního rohu.

Po dokončení deaktivace se budete moci znovu přihlásit během třiceti dnů, které systém zřídí k dokončení proces.



Také by vás mohlo zajímat:
Koupit následovníky
Dopisy pro Instagram vyjmout a vložit