Existuje mnoho způsobů, jak používat sociální média. Někdy jsou časově náročné a mohou být trochu ohromující. Ještě důležitější je, když Umožňují ostatním bez problémů vidět vše, co ostatní přidali do jejich profilu.

Nicméně, existuje několik způsobů, jak se vyhnout nasycení sociálními sítěmi, například se objeví offline na Facebooku, což může umožnit, i když používáte platformu ignorovat zprávy od lidí nebo zabránit kontaktům v tom, aby viděli, že se online platforma používá, k dosažení tohoto procesu bude vidět následující článek.

Zabránit přátelům ve spojení se mnou na Facebooku Jak na to?

Nejprve je třeba říci, že je to další konfigurace, ustanovení vhodné pro sociální sítě, takže to není složité a lze jej spustit z počítače nebo mobilního zařízení. Tento proces se provádí pomocí možnosti Messenger a lze jej provést na jakémkoli zařízení, proto musíte udržovat stabilní připojení k internetu a samozřejmě máte přístup k Facebooku.

V tomto případě je třeba říci, že protože Facebook je jednou z nejpoužívanějších sociálních sítí na světě, má jednu z nejúčinnějších služeb zasílání zpráv na světě, který je ve skutečnosti automatický a umožňuje komukoli jej použít k jakémukoli účelu.

Spousta lidí ji používá k udržování vzájemného kontaktu a ke zjištění, kdy aplikaci používají ostatní lidé. Pokud však chcete ostatním zabránit v tom, aby věděli, kdy aplikaci použít, vše, co je třeba udělat, zůstane v další části.

Kroky, které je třeba sledovat, aby se na Facebooku nezobrazilo připojení

  1. Pro začátek, musí osoba vstoupit na plošinu podle potřeby z mobilního zařízení nebo počítače.
  2. Pak musí jít do Messengeru nebo otevřete okno, které běžně používáte k chatování nebo vyhledávání zpráv, a to jak v počítači, tak v mobilu.
  3. Na zobrazené ikoně ozubeného kola je možnost zobrazena jako "Nastavení chatu". Musí to být stisknuto.
  4. Zobrazí se řada možností, mezi nimiž musíte stisknout "Zakázat režim aktivity".

Tímto způsobem již osoba nebude vypadat, že je aktivní s ostatními, zatímco tato možnost jí umožňuje používat Facebook jako obvykle. Podobně, pokud to chcete upravit, musíte provést stejné kroky, rozdíl je v tom stisknutá možnost bude „zobrazit na Facebooku“.

Funkční úvahy

Je třeba poznamenat, že mezi mnoha funkcemi, které Facebook má, můžete také zvolit deaktivaci chatu pro jednu nebo více konkrétních osob. Proces je v podstatě stejný, kromě případů, kdy je chat zakázán, byste měli v možnostech hledat „personalizaci“.

Když se zapne a vykonává svou funkci, musíte pouze zadat jméno osoby, která chce chat deaktivovat, abyste nevíte, kdy je tato osoba online nebo offline. Aby byla tato metoda účinná, doporučuje se použít nastavení ochrany osobních údajů aby tito lidé neviděli ani obsah zveřejněný ve vašem profilu.



Také by vás mohlo zajímat:
Koupit následovníky
Dopisy pro Instagram vyjmout a vložit