Facebook har en række muligheder, der kan tilpasses, så oplevelsen inden for tjenesten er den bedste. I denne forstand tillader de mest anvendte sociale platforme hidtil mange privatlivsfunktioner at blive konfigureret til deres brugere. Derfor kan hver bruger vælge en handling og fortryde operationen på dem, men i de angivne muligheder er det ikke muligt at finde ud af, om nogen har isoleret ham fra kontakten.

Specifikt i Facebook-underretninger, hvis nogen er blokeret eller for at blive blokeret, vil ingen underrette det. Men hvis det ser ud, visse spor på det sociale netværk, der kan afsløre denne adfærd for drage den konklusion, at en person har besluttet at isolere dig fra deres forbindelse, eller hvis du vil blokere nogen fra Facebook, som alle vises i denne artikel.

Bloker på Facebook Hvordan gør man det?

I første omgang siger det sig selv, at årsagerne til at fjerne nogen fra det virtuelle liv kan være utallige. Men næsten altid, dette sker på grund af interpersonelle problemer, brugere der er irriterende eller af den enkle grund til ikke at have den anden person direkte kontakt med deres profil. Processen involverer ikke noget kompliceret, og for dette er det nok at investere et par minutter.

Hvis denne beslutning er taget af en eller anden grund, er det nødvendigt at forstå, at fra det øjeblik af vil du ikke længere være i stand til at se de indlæg, der er lavet af den pågældende person, eller kommentarer eller sende meddelelser til hinanden og omvendt. Så inden du træffer denne beslutning, skal du huske, at den har mange begrænsninger og konsekvenser.

Procedurer til at blokere en Facebook-konto

Der er virkelig intet kompliceret ved at blokere nogen fra Facebook, en af ​​de enkleste og mest almindelige procedurer er at indtaste profilen for den person, som du ikke vil have nogen form for virtuel kontakt med. Derefter skal du klikke på de tre ellipser, der vises under forsidebilledet. Der skal du trykke på "blok".

Derefter skal du give "bekræft", forklar årsagen til, at du vil slette og blokere kontakten, dette trin er valgfrit. Og voila, med det bliver personen helt blokeret fra deres Facebook-netværk. I applikationen til mobiltelefoner og enheder er proceduren den samme.

Overveje

Det er nødvendigt at overveje, at folk kan vide, hvornår nogen blokerede dem gennem spor eller situationer, der opstår i det sociale netværk. For eksempel; når der er fælles samtaler, personen når han går ind i chatten, du kan se, at du ikke kan sende beskeder, fordi kontakten har blokeret det, Ligeledes, hvis den forsøger at indtaste din profil, vil den ikke blive fundet i søgemaskiner.

En meget formidabel mulighed, hvis du ikke ønsker, at personen skal vises blandt dine vigtigste nyheder uden at skulle blokere eller slette dem, er alt hvad du skal gøre, at stoppe med at følge dem på det sociale netværk. Måden at gøre det på er ved at indtaste din profil og trykke på indstillingen "Stop med at følge", på denne måde vises det ikke i opdateringerne.



Du kan også være interesseret i:
Køb følgere
Brev til Instagram at klippe og indsætte