Der er mange måder at bruge sociale medier på. Nogle gange er de tidskrævende og kan være lidt overvældende. Endnu vigtigere, hvornår De giver andre mulighed for at se alt, hvad andre har tilføjet til deres profil uden problemer.

Imidlertid der er flere måder at undgå at blive mættet med sociale netværkvises for eksempel offline på Facebook, hvilket kan tillade, selv når du bruger platformen til at ignorere meddelelser fra mennesker eller forhindre kontakter i at se, at online-platformen bruges, for at opnå dette ses processen i den følgende artikel.

Forhindre mine venner i at forbinde mig på Facebook Hvordan gør jeg det?

Først og fremmest må det siges det er en anden konfiguration, en bestemmelse, der passer til sociale netværk, så det er ikke kompliceret og kan køres fra en computer eller mobilenhed efter omstændighederne. Processen udføres via Messenger-indstillingen og kan udføres på enhver enhed, for dette skal du opretholde en stabil internetforbindelse og selvfølgelig kan du få adgang til Facebook.

I dette tilfælde skal det siges, at da Facebook er et af de mest anvendte sociale netværk i verden, har en af ​​de mest effektive messaging-tjenester i verden, som faktisk er automatisk og tillader enhver at bruge det til ethvert formål.

Mange bruger det til at holde kontakten med hinanden og vide, hvornår andre bruger appen. Men hvis du vil forhindre andre i at vide, hvornår de skal bruge appen, alt, hvad der skal gøres, bliver tilbage i det næste afsnit.

Trin til at følge for ikke at være forbundet på Facebook

  1. For at begynde, skal personen gå ind på platformen fra en mobilenhed eller computer efter behov.
  2. Derefter skal gå til Messenger eller åbn det vindue, der er almindeligt brugt til at chatte eller søge efter beskeder, dette både på computeren og på mobilen.
  3. I det tandhjulsikon, der vises, ses indstillingen som "Chatindstillinger". Den skal trykkes.
  4. En række indstillinger vises, blandt hvilke du skal trykke på "Deaktiver aktivitetstilstand".

På denne måde ser personen ikke længere ud til at være aktiv med andre, mens indstillingen giver dem mulighed for at bruge Facebook som normalt. Tilsvarende, hvis du vil ændre dette, skal du udføre de samme trin, forskellen er den den indstilling, der trykkes på, er "vis på Facebook".

Funktionelle overvejelser

Det skal bemærkes, at blandt de mange funktioner, som Facebook har, kan du også vælge at deaktivere chat for en eller flere specifikke personer. Processen er dybest set den samme, undtagen når chat er deaktiveret, skal du kigge efter "personalisering" i indstillingerne.

Når den tændes og udfører sin funktion, behøver du kun at indtaste navnet på den person, der ønsker at deaktivere chatten, så du ikke ved, hvornår vedkommende er online eller offline. For at denne metode skal være effektiv, anbefales det at bruge fortrolighedsindstillingerne så disse mennesker heller ikke kan se indholdet på din profil.



Du kan også være interesseret i:
Køb følgere
Brev til Instagram at klippe og indsætte