Der er mange måder at bruge sociale medier på, de er undertiden tidskrævende og kan blive lidt overvældende. Især når Disse giver andre mennesker mulighed for uden problemer at se alt, hvad andre har tilføjet i deres profiler.

Der er dog flere måder at undgå at blive mættet af sociale netværk, såsom vises offline på Facebook, en handling, der endda giver dig mulighed for at ignorere meddelelser fra mennesker, mens du bruger platformen eller forhindrer kontakter i at se, at netværket bruges, blandt andet, hvilket vil blive set i den følgende artikel.

Vises offline på Facebook Hvordan gør man det?

For det første skal det siges, at dette er en konfiguration mere, en af ​​dem, der er tilpasset det sociale netværk, så det er ikke kompliceret at gøre og Det kan udføres fra computeren eller fra en mobil enhed efter omstændighederne.. Proceduren udføres fra Messenger-indstillingen, enten på enhver enhed, og til dette er det nødvendigt at opretholde en stabil internetforbindelse og naturligvis have adgang til Facebook.

Dette er tilfældet, det må siges, at da Facebook er et af de mest anvendte sociale netværk over hele verden, har det en af ​​de mest effektive messaging-tjenester i verden, som praktisk talt er automatisk og tillader at bruge det til ethvert formål af nogen.

Mange er dem, der bruger det til at holde kontakten med hinanden, for at vide, hvornår andre bruger applikationen, blandt andet. Men hvis hvad du vil er at forhindre andre i at vide, hvornår applikationen bruges, alt, hvad der skal gøres, bliver tilbage i det næste afsnit.

Trin til at følge for ikke at være forbundet på Facebook

  1. For det første se du skal ind på platformen fra den mobile enhed eller fra computeren som foretrukket.
  2. Så skal du gå til Messenger eller endda chat.
  3. En det tandhjulsikon, der vises, dvs. indstillingerne snak. Den skal trykkes.
  4. Der vises en række muligheder, blandt hvilke du skal trykke på "Deaktiver aktiv tilstand".

Med det, vises personen ikke længere aktiv for andre, når han bruger Facebook. Ligeledes, hvis dette vil blive ændret, skal den samme procedure udføres med den forskel, at muligheden for at trykke vil være at "vises aktiv på Facebook".

Funktionelle overvejelser

Det skal bemærkes, at blandt de mange funktioner, som Facebook har, kan du også vælg at deaktivere chat for en eller flere specifikke personer. Proceduren er grundlæggende den samme, kun at når chatten er deaktiveret, skal man søge blandt mulighederne for "personaliseret".

Når den åbner og udfører sin funktion, skal du kun indtaste navnet på de personer, du vil deaktivere chatten, så de ikke ved, hvornår personen opretter forbindelse eller afbryder forbindelsen. For at dette skal være effektivt, anbefales det at bruge fortrolighedsindstillingerne, så disse mennesker heller ikke kan se det indhold, der er offentliggjort på din profil.



Du kan også være interesseret i:
Køb følgere
Brev til Instagram at klippe og indsætte