Hvad sker der virkelig når Instagram fortæller, at brugeren ikke er fundet? Det skete bestemt for dig, at du går til en vens profil på Instagram og den irriterende meddelelse vises for dig; Der er flere grunde til, at dette sker. Her i denne artikel vil vi tale om de mulige årsager når Instagram fortæller, at brugeren ikke er fundet.

Denne meddelelse vises normalt, når en person har blokeret dig fra det sociale netværk. også, når Instagram fortæller, at brugeren ikke er fundet Det skyldes, at når det sociale netværk, når du er blevet blokeret, fjerner dig fra at bruge privilegier, kan du i dette tilfælde se eller interagere med den person, der blokerede for dig.

Hvornår fortæller Instagram, at en bruger ikke er fundet ?: Find ud af det her!

nu, når Instagram fortæller, at brugeren ikke er fundet du bliver nødt til at finde ud af det og kontrollere, om de rent faktisk har blokeret dig, eller hvis der er sket en anden ulempe. En af de mest almindelige måder at bekræfte er at gå til browseren i inkognitotilstand og skrive i søgefeltet Instagram-URL ved at tilføje profilnavnet til den person, du vil søge.

Hvis profilen vises for dig på en normal måde, uden at indtaste din Instagram-konto, betyder det, at de helt sikkert har blokeret dig. På den anden side, hvis det fortsat viser dig den samme besked fra når Instagram fortæller, at brugeren ikke er fundet Det betyder, at personen slettede eller deaktiverede sin konto fra det sociale netværk.

Ved andre lejligheder forekommer det, at du har blokeret en bruger, og til trods for at du har låst den op vises den samme "bruger ikke fundet" -meddelelse; Det sker, når en profil er blevet blokeret på Instagram-platformen for længe. Hvis dette er tilfældet, forklarer vi, hvordan vi løser det.

Trin for at låse en bruger op

  • Gå til Instagram.
  • Find profilikonet, og få adgang til din konto.
  • Indtast derefter indstillingsikonet, der findes i øverste højre hjørne.
  • Når indstillingerne vises, skal du vælge den, der siger "Indstillinger".
  • Vælg derefter indstillingen "Privatliv og sikkerhed".
  • Når dette er gjort, skal du indtaste afsnittet "Låste konti".
  • Her får du vist en liste over alle de mennesker, du har blokeret i det sociale netværk. Vælg den, du vil låse op.
  • Til sidst skal du vælge den bjælke, der vises nederst, og klikke på “unlock”.

Når alle disse trin er afsluttet, kan du gå til den profilkonto, du har låst op, og kontrollere, om meddelelsen "bruger ikke fundet" ikke længere vises. Hvis dette er tilfældet, skyldes det, at du med succes låste op for brugeren, og de kan begge interagere igen.

Hvordan låser jeg en bruger op, der har låst mig på Instagram?

Mange brugere på Instagram spekulerer på, om dette er muligt og ikke rigtig. Der er stadig ingen metode, der giver dig mulighed for at udføre denne handling. Hvis en bruger har blokeret dig, er der ingen tilbagevenden, medmindre denne person beslutter at låse dig op på et tidspunkt. Hvis du har haft forskelle, er det bedst at overveje en personlig samtale og løse situationen uden for det sociale netværk.

nu, når Instagram fortæller, at brugeren ikke er fundet Der er også muligheden for, at det var dig, der lavede blokken. Vi anbefaler, at du følger ovenstående trin. På denne måde kan du interagere igen med den anden person og vice versa.

Fejl ved oplåsning af en Instagram-bruger

Et af de mest almindelige tilfælde på Instagram er at finde mennesker, der er blevet blokeret, fordi de har haft personlige forskelle. Når situationen først er løst, går de til brugerens profil for at låse den op, men de finder et problem i form af en meddelelse. Når Instagram fortæller, at brugeren ikke er fundet i denne persons profil er du muligvis nødt til at ty til en anden metode for at låse den op; Gå til de trin, vi har beskrevet ovenfor.

En anden grund, når Instagram fortæller, at brugeren ikke er fundet er, at den anden person også blokerede for dig. I dette tilfælde, når begge profiler er blevet blokeret, kan ingen af ​​dem se de aktiviteter, der udføres af den anden. Du kan undre dig, hvordan er det muligt, at en anden bruger blokerede mig på samme tid som mig? Sandheden er, at det er vanskeligt, men ikke umuligt at opnå.

Takket være den konstante udvikling og opdateringer af Instagram er det imidlertid en handling, der kan udføres. Dette skyldes de utallige udvidelser og mobile applikationer, der giver dig mulighed for at blokere en person, der først har blokeret dig. Derfor mange gange når Instagram fortæller, at brugeren ikke er fundet og du har allerede låst brugeren op, det er fordi han blokerede for dig.

Dette kan dog også opstå på grund af applikationsfejl; Det kan vare et par timer. Hvis det fortsætter, anbefaler vi, at du afinstallerer og geninstallerer programmet igen, på denne måde vil det blive opdateret.

Hvornår fortæller Instagram, at en bruger ikke er fundet ?: Gensidig blokering

Som vi nævnte før, når Instagram fortæller, at brugeren ikke er fundet, eller når du blokerer en person, og han / hun forsvinder fra din blokerede liste, er det mest sandsynligt, at personen har slettet sin konto, deaktiveret eller blokeret dig takket være de applikationer eller udvidelser, der er nævnt ovenfor.

Hvis du vil bekræfte dette, kan du finde en ven, der følger den samme person og kontrollere, om han har slettet sin konto. En anden mulighed er, at du går til browseren og søger inkognitotilstand på den pågældende persons profil uden at have indtastet din personlige Instagram-konto.

En anden mulighed er, at takket være de applikationer og udvidelser, som vi nævnte før, har brugeren indset, at du blokerede den, og derfor har den også blokeret dig. Det er ikke noget, der skal ske, men den sociale netværks verden er fuld af mange nysgerrigheder.

Mulige løsninger

I tilfælde af at du har låst en person op og er klar over, at personen havde blokeret dig, er der løsninger, der kan være nyttige under disse omstændigheder. Derefter skal vi tale lidt om det.

En af de første, som du kan ansøge, er at kigge efter et foto, hvor den pågældende person er mærket og prøve at indtaste profilen. I begyndelsen giver Instagram muligvis dig beskeden "bruger ikke fundet", ikke opgiv. Fortsæt med at prøve, indtil du ser de tre punkter, der angiver indstillingerne i det øverste højre hjørne af profilen. Når det først har vist sig, vælger du det, du ser efter muligheden for "unlock" og voila! Du vil være i stand til at se denne persons publikationer igen.

Hvis dette ikke fungerer for dig, er der også en anden løsning. Prøv at indtaste fra computeren, for dette skal du downloade Instagram-appen fra Microsoft Store. Når dette er gjort, skal du følge alle trinene beskrevet ovenfor for at finde profilen og låse den op.

Personlig Instagram-konto blokeret: Hvad skal jeg gøre?

Hvis du kom hit, skyldes det, at du sandsynligvis har været et offer for Instagram og dens kontoutlåsning uden nogen åbenbar grund. Derfor vil vi gennem denne artikel tale om de vigtigste løsninger, som du kan anvende for at låse adgang til din Instagram-konto og være i stand til at bruge den normalt igen.

Det er vigtigt at overveje, at disse løsninger kun gælder for konti, som Instagram har deaktiveret eller deaktiveret. Hvis Instagram på den anden side har slettet din konto, kan disse tip ikke anvendes. Hvis dette er din sag, anbefaler vi, at du opretter en ny Instagram-konto.

Den nemmeste måde at vide, om Instagram blokerede eller deaktiverede din konto, er, at når du logger ind, vises følgende meddelelse: "Din konto er blevet deaktiveret." Dette betyder, at din konto stadig er aktiv, men at du ikke kan få adgang til den. Normalt sker dette, når du har overtrådt politikkerne eller betingelserne for brug af platformen.

For at kontrollere, om din konto rent faktisk er låst og ikke slettes, anbefaler vi, at du logger ind fra en anden telefon. Hvis du kan få adgang til din profil, er det gode nyheder, da den ikke er blevet slettet. I dette tilfælde har Instagram blokeret adgangen til din konto fra den telefon, hvor du oprettede den.

Det kan interessere dig: Hvordan kan man vide, om du er blevet blokeret på Instagram?

Når Instagram fortæller dig, at en bruger ikke er fundet: Gendan adgang fra din konto!

Normalt, når Instagram blokerer en konto, hvad platformen gør er at blokere dit id eller din specifikke Google-konto. I tilfælde af at du bruger en Android-telefon, skal du oprette en ny Google-konto. Dernæst beskriver vi de trin, du skal følge:

  • Den første ting du skal gøre er at afinstallere Instagram-appen.
  • Når dette er gjort, skal du lave en sikkerhedskopi af hele din telefon.
  • Genstart din telefon til dens oprindelige fabriksstat. Sørg for, at du har fuld sikkerhedskopi af dine data, da de automatisk bliver slettet.
  • Opret en ny Google-konto.
  • Knyt den nye konto til din telefon.
  • Til sidst skal du downloade og installere Instagram-appen igen.


Du kan også være interesseret i:
Køb følgere
Brev til Instagram at klippe og indsætte