Υπάρχουν πολλοί τρόποι χρήσης των κοινωνικών μέσων. Μερικές φορές είναι χρονοβόρα και μπορεί να είναι λίγο συντριπτική. Το πιο σημαντικό, όταν Επιτρέπουν στους άλλους να βλέπουν όλα όσα έχουν προσθέσει άλλοι στο προφίλ τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποφύγετε τον κορεσμό με κοινωνικά δίκτυα, για παράδειγμα, να εμφανίζεται εκτός σύνδεσης στο Facebook, το οποίο επιτρέπει ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα να αγνοεί μηνύματα από άτομα ή να εμποδίζει τις επαφές να βλέπουν ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα χρησιμοποιείται, για να επιτευχθεί αυτό η διαδικασία θα δει στο επόμενο άρθρο.

Αποτρέψτε τους φίλους μου να με συνδέσουν στο Facebook Πώς να το κάνω;

Πρώτα απ 'όλα πρέπει να ειπωθεί ότι είναι μια άλλη διαμόρφωση, μια διάταξη κατάλληλη για κοινωνικά δίκτυα, οπότε δεν είναι περίπλοκο και μπορεί να εκτελεστεί από υπολογιστή ή κινητή συσκευή ανάλογα με την περίπτωση. Η διαδικασία γίνεται μέσω της επιλογής Messenger και μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε συσκευή, για αυτό πρέπει να διατηρήσετε μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο και προφανώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Facebook.

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ειπωθεί ότι επειδή το Facebook είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο, έχει μια από τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, το οποίο είναι πραγματικά αυτόματο και επιτρέπει σε οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει για οποιονδήποτε σκοπό.

Πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν μεταξύ τους και να γνωρίζουν πότε άλλα άτομα χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποτρέψετε άλλους από το να γνωρίζουν πότε να χρησιμοποιούν την εφαρμογή, Όλα όσα πρέπει να γίνουν θα παραμείνουν στην επόμενη ενότητα.

Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να μην είστε συνδεδεμένοι στο Facebook

  1. Για να ξεκινήσετε, πρέπει το άτομο μπείτε στην πλατφόρμα από μια φορητή συσκευή ή υπολογιστή, όπως απαιτείται.
  2. Τότε πρέπει να πάει στο Messenger ή ανοίξτε το παράθυρο που είναι συνηθισμένο για συνομιλία ή αναζήτηση μηνυμάτων, τόσο στον υπολογιστή όσο και στο κινητό.
  3. Στο εικονίδιο με το γρανάζι που εμφανίζεται, η επιλογή εμφανίζεται ως "Ρυθμίσεις συνομιλίας". Πρέπει να πατηθεί.
  4. Θα εμφανιστεί μια σειρά επιλογών, μεταξύ των οποίων πρέπει να πατήσετε το "Απενεργοποίηση λειτουργίας δραστηριότητας".

Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο δεν θα εμφανίζεται πλέον ενεργό με άλλους, ενώ η επιλογή του επιτρέπει να χρησιμοποιούν το Facebook ως συνήθως. Ομοίως, εάν θέλετε να το τροποποιήσετε, πρέπει να εκτελέσετε τα ίδια βήματα, η διαφορά είναι ότι η επιλογή που θα πατηθεί θα είναι "εμφάνιση στο Facebook".

Λειτουργικές εκτιμήσεις

Πρέπει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις πολλές δυνατότητες που διαθέτει το Facebook, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τη συνομιλία για ένα ή περισσότερα συγκεκριμένα άτομα. Η διαδικασία είναι βασικά η ίδια, Εκτός από την απενεργοποίηση της συνομιλίας, θα πρέπει να αναζητήσετε "προσαρμογή" στις επιλογές.

Όταν ενεργοποιείται και εκτελεί τη λειτουργία του, πρέπει να εισαγάγετε μόνο το όνομα του ατόμου που θέλει να απενεργοποιήσει τη συνομιλία, ώστε να μην γνωρίζετε πότε το άτομο είναι συνδεδεμένο ή εκτός σύνδεσης. Για να είναι αποτελεσματική αυτή η μέθοδος, συνιστάται η χρήση των ρυθμίσεων απορρήτου έτσι ώστε αυτά τα άτομα να μην μπορούν να δουν το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στο προφίλ σας.