Estas multaj manieroj uzi sociajn retojn, ili foje konsumas tempon kaj povas iomete superforti. Precipe kiam ĉi tiuj permesas al aliaj homoj vidi senprobleme ĉion, kion aliaj aldonis en iliaj profiloj.

Tamen ekzistas pluraj manieroj eviti esti saturitaj de sociaj retoj, kiel ekzemple aperi eksterrete en Facebook, ago kiu eĉ permesas al vi ignori mesaĝojn de homoj, uzante la platformon aŭ malhelpante kontaktojn vidi, ke la reto estas uzata, interalie, kion vi vidos en la sekva artikolo.

Aperu eksterrete ĉe Facebook Kiel fari ĝin?

Unue oni devas diri, ke temas pri unu plia agordo, unu el tiuj adaptitaj al la socia reto, do ĝi ne estas komplika fari kaj Ĝi povas esti efektivigita de la komputilo aŭ de poŝtelefono laŭ la kazo.. La procedo estas farita laŭ la opcio Messenger, ĉu sur iu ajn aparato kaj por tio necesas konservi stabilan interretan konekton kaj evidente havi aliron al Facebook.

Tiel estante, necesas diri, ke Facebook estas unu el la plej uzataj sociaj retoj tutmonde, ĝi havas unu el la plej efikaj mesaĝaj servoj en la mondo, kiu estas preskaŭ aŭtomata kaj permesas uzi ĝin por iu ajn uzo de iu ajn.

Multaj estas tiuj, kiuj uzas ĝin por resti en kontakto inter si, por scii, kiam aliaj uzas la programon, interalie. Sed se kion vi volas estas malhelpi aliajn homojn scii kiam la aplikaĵo estas uzata, ĉio, kion oni devas fari, restos en la sekva sekcio.

Paŝoj sekvindaj por ne aperi konektitaj en Facebook

  1. Unue se vi devas eniri la platformon de la poŝtelefono aŭ de la komputilo laŭplaĉe.
  2. Tiam vi devas iri al la Mesaĝilo aŭ eĉ babilejo.
  3. En la ilaro-ikono montrata, tio estas la agordoj babili. Ĝi devas esti premita.
  4. Aperos serio de ebloj, inter kiuj vi devas premi la "Malŝalti aktivan reĝimon".

Kun ĝi, la persono ne plu aperos aktiva al aliaj uzante Facebook. Same, se ĉi tio volas esti modifita, la sama procedo devas esti farita kun la diferenco, ke la opcio premi estos "aperi aktiva en Facebook".

Funkciaj konsideroj

Notindas, ke inter la multnombraj funkcioj, kiujn Facebook havas, vi povas ankaŭ elektu malŝalti babilejon por unu aŭ pluraj specifaj homoj. La procedo estas esence la sama, krom ke kiam la babilejo malaktiviĝas, vi devas serĉi inter la ebloj "personigita".

Kiam ĝi malfermiĝas kaj plenumas sian funkcion, vi nur devas enigi la nomon de la homoj, kiujn vi volas malŝalti la babilejon, por ke ili ne sciu, kiam la persono konektas aŭ malkonektas. Por ke tio estu efika, oni rekomendas uzi la privatecajn agordojn, tiel ke tiuj homoj ankaŭ ne povas vidi la enhavon publikigitan en via profilo.



Vi eble ankaŭ interesiĝas:
Aĉetu Sekvantojn
Leteroj por Instagram por tranĉi kaj almeti