Instagram estas unu el la plej famaj aplikoj tutmonde, kio permesas al ni eldoni nian propran enhavon, nomi vin mem fotoj, filmetoj, la tre konataj rakontoj. Ĝi ankaŭ helpas esprimi nin per multaj manieroj kaj kiel komunikilo, ĉar ĝi permesas al ni sendi mesaĝojn kaj aŭdojn. Sed kiam ĉio ĉi ne eblas, ĝi taŭgas Sciu kio okazas se vi blokas iun sur Instagram.

Nun ĉu neniam okazis al vi, ke vi vidas alian homon alŝuti enhavon, kiun vi ne ŝatas? Aŭ volas malhelpi certan homon vidi vian enhavon aŭ skribi al vi? o Kio okazas se vi ricevas mesaĝon maloportune? Kion mi povas fari en ĉi tiuj kazoj? Kiel mi povas ĉesigi ĉi tiujn situaciojn?

Vi bone sciis, ke vi povas, de via konto, bloki alian uzanton por ke li ne skribu al vi, nek vidu iun el viaj eldonaĵoj, ĝi estus kvazaŭ li neniam sekvis vin de la komenco.

Ĉi-momente vi pensos "ke tiu homo simple povus serĉi min denove". Sed efektive bloki vian konton por ĉi tiu persono Se via konto estis malaktivigita. Tio estas, kiam serĉante vian profilon ĉu per via nomo aŭ via uzanto ne aperus en via serĉilo, mi ne povus skribi al vi.

Kio okazas se vi blokas iun sur Instagram?

Kiam vi blokas iun, tiu homo ĉesas sekvi vin kaj vin al li por ke la persono ne havas aliron al via profilo kaj eĉ se li ricevus vian profilon, la blokita uzanto ne havus la eblon sekvi vin denove, konsiderante la rektajn mesaĝojn plej konatajn de siaj akronimoj en la angla "DM" ĉi tiu persono povus havi inter siaj rektaj mesaĝoj la eblon malfermi la babilejon kaj verki. Sed tiaj mesaĝoj ne riceviĝus Eĉ se vi poste decidas malŝlosi la uzanton, viaj mesaĝoj senditaj en la blokita tempokadro ne estus ricevitaj.

Vidante el la vidpunkto de la uzanto, kiu blokas alian uzanton kiel menciite, ĉesu sekvi la alian uzanton kiam blokas ĝin, tamen li alirus la profilon de la uzanto. uzanto ŝlosita per la serĉiloTamen, ĉi tio nur havus la malŝlosan eblon, kiu situus en la loko, kie estus la elekto por sekvi. Ĉi tio, same kiel la blokita uzanto, ne povis vidi la enhavon de la blokita uzanto aŭ komuniki kun ĝi sen antaŭe malŝlosi ĝin.

Kiel bloki konton? kaj kio okazas se vi blokas iun sur Instagram

Por scii, kio okazas, se vi blokas iun sur Instagram, unu el viaj demandoj ĉi-foje povus esti Kiel mi povas bloki iun? Devas esti tre malfacile bloki iun, nu, blokado de iu povas esti farita per 4 simplaj paŝoj.

  1. Vi devas iri al la profilo de la uzanto, kiun vi intencas bloki de la serĉilo aŭ de foto alklakante lian uzantnomon aŭ se vi havas malferman babiladon kun li, vi povas iri kaj alklaki lian foton, kiu kondukos vin al la profilo de la uzanto, kiun vi volas bloki.
  2. Jam en via profilo vi iru al la dekstra supra, al la sama nivelo de via profilbildo sed sur la kontraŭa flanko, vi trovos la butonon de menuo, Premu por montri la menuon.
  3. Unufoje la menua opcio estas montrita, vi nur devas elekti la opcion bloki.
  4. Kvankam ĉi tiu opcio povas esti inversigita, Instagram demandos, ĉu vi certas, ke vi volas bloki tiun uzanton, vi nur devas premi "Jes, mi estas [Email protected]" kaj ĉi-foje la uzanto devas esti ŝlosita.

Via konto nun aperos kvazaŭ ne havis enhavon kun la mesaĝo "Ankoraŭ ne estas afiŝoj".

Kiel scii, kiam ili min blokas

Kvankam estas vero, tio hodiaŭ gracias Al la teknologiaj progresoj, kiujn ni manipulas, ekzistas sociaj retoj kiel Twitter Ili povas informi vin en reala tempo, kiam uzanto malŝatas vian enhavon kaj blokis vin pro iuj kialoj. Sed ĉi tio ne estas la kazo de Instagram ĉar estas preskaŭ neeble determini ĉu certa uzanto de la reto decidis ĉesi ricevi informojn aŭ komuniki kun ni.

Verŝajne legante ĉi tion vi scivolas Kiel mi scias, kiam ili blokas min? Bone por la blokita uzanto malfacilas scii, sed estas iuj detaloj, kiuj povus doni certecon, ke certa uzanto blokis vin de via konto.

Detaloj por determini kiam ili blokas vin

  • Post kiam vi estas en la socia reto, vi povas iri al la serĉilo de ĉi tio kaj procedi al skribi vian nomon aŭ uzanton, per kiu vi antaŭe povis aliri vian elektronikan profilon. Post kiam vi skribis vian nomon kaj tiam premis la serĉan ikonon, ĉi tiu uzanto ne devas aperi en la serĉlisto ĉar ĝi estos ŝlosita.
  • Se vi ankoraŭ volas scii, ĉu alia Instagram-uzanto blokis vin, unu el la manieroj ekscii estas per kontrolado de via partianoj ĉar kiam unu homo blokas alian homon, li aŭtomate ĉesas sekvi lin do vi havos unu malpli sekvanton.
  • Se vi ankoraŭ havas dubojn pri tio, ĉu vi estis blokita de iu persono, ekzistas alia maniero certigi ĉu vi estis blokita kaj se vi havas rektan babiladon kun ĉi tiu persono, vi povas eniri vian babilejan liston. En ĉi tiu senco, eniru ĉi tiun babilejon kaj alklaku ĉi tiun profilan bildon devus konduki vin al la konto de la uzanto kaj se vi estas forbarita vi ne povos vidi la eldonaĵojn kaj la mesaĝo "Ankoraŭ ne ekzistas publikaĵoj" aperos. Por konfirmi eĉ pli, vi povas provi sekvi ĝin se ĝi estas blokita, vi ne povos aliri ĉi tiun opcion.

Sekvoj de blokado

Malgraŭ esti normala por iuj homoj, ekzistas iuj uzantoj, kiuj scivolas, ĉu tio havas iujn sekvojn aŭ kredas, ke tio damaĝas sian konton. Sed la sola konsekvenco estas blokita evidentiĝas pri la nombro de partianoj Kiel ni menciis, antaŭ bloki personon, vi aŭtomate ĉesas sekvi ĉi tiun personon.

Tamen male al tio, kion homoj opinius ĉiujla interagoj antaŭ ol esti blokitaj restus la samaj kiel: similaĵoj, la komentoj, la historio de rektaj mesaĝoj kun tiu persono, ĉio restos la sama, nur de nun ne estos interagado de la blokita konto al la konto, kiu blokis ĝin, krom se dirita uzanto ne estas malŝlosita.

Ĉu ekzistas malsamaj manieroj bloki homon?

Multfoje okazas al multaj homoj, ke ni ne volas, ke iu homo vidu afiŝon, kiun ni alŝutas. En ĉi tiu senco, ni ne volas esti tiel rektaj kiel bloki ĝin sed nur ni volas malebligi vin vidi specifan eldonon Ĉu tiam naskiĝas la demando, ĉu mi povas bloki afiŝon por ke tiu homo ne vidu ĝin?

Nu, ni povas respondi per resona "Ne", ĉar afiŝo ne povas esti blokita por specifa persono. Fakte, la plej proksima afero estus en Instagram-rakontoj, kie la uzanto povas elektu al kiuj homoj sendi ilin kaj al tiuj, kiuj volas, ke ĉi tiu rakonto aperu en sia historio.

Kvankam vi ankaŭ havas la eblon kaŝi viajn rakontojn al alia uzanto, ĉar ĉi tio estus:

  1. Unue vi devas aliri la profilon de la uzanto, kiun vi volas ne vidi viajn rakontojn, por ĉi tiuj vi povas uzi la serĉilon.
  2. Tiam vi devas premi la butonon de menuo situanta en la supra dekstra de la ekrano (Ĉi tiu estas reprezentita de 3 vertikalaj punktoj).
  3. Post kiam la menuo montriĝas, elektu la kaŝan opcion "Kaŝi vian rakonton".
  4. Post ĉi tiu Instagram montros al vi skatolon, kie oni klarigos al vi, ke la persono ne povos vidi viajn fotojn, filmetojn kaj rektajn alŝutojn en viaj rakontoj, tio restos nedifinita ĝis vi malŝlosos ĉi tiun opcion por la koncerna uzanto.

Kiel mi povas vidi la homojn, kiujn mi blokis? Kaj kio okazas se vi blokas iun sur Instagram?

Por scii, kio okazas, se vi blokas iun sur Instagram, homoj ofte okazas al ili, ke ili blokas iun per eraro kaj ne scias kiel konfirmi ĉu ĉi tiu persono estis blokita aŭ ne, pro tio la socia reto donas al vi la eblon vidi liston de blokitaj homoj kaj aliri ĉi tion estas tre simple.

  1. Vi devas unue aliri vian profilon premante la butonon "YO".
  2. Unufoje en la profilo vi premas la butonon de menuo situanta en la supra dekstra parto de la ekrano.
  3. Poste ni iras al la fundo de la menuo kaj alklakas agordojn.
  4. Post kiam la agordo-menuo montriĝas, ni elektas la "privatecon" -opcion.
  5. Unufoje en la menuo de ĉi tiu opcio ni elektas "blokitajn kontojn".
  6. Ĉi tio montros liston de kontoj blokitaj de via profilo.

Kiel malŝlosi uzanton?

Unufoje vi scias, kio okazas, se vi blokas iun sur Instagram, se vi jam atingis ĉi tiun punkton en la artikolo informita pri uzanto-blokado Vi havos la jenajn demandojn en menso: Se mi blokas konaton kaj decidas interagi kun li denove per ĉi tiu socia reto, ĉu eblas malŝlosi ĝin? Ĉu mi povas kontakti kun li denove laŭ la normala maniero? Kiel mi malŝlosas ĝin?

Por malŝlosi ĝin vi devas sekvi la jenajn paŝojn:

  1. Vi devas iri al la profilo de la blokita uzanto, vi povas fari ĝin per la serĉilo metante vian nomon aŭ vian Instagram-uzanton.
  2. Tiam premu sur la butono de menuo (la tri vertikalaj punktoj en la supra dekstra angulo de la ekrano).
  3. Kiam la menuo aperas, ni elektas la opcion "malŝlosi uzanton".
  4. Instagram malfermos fenestron, kie oni demandos vin, ĉu vi certas malŝlosi ĉi tiun uzanton, vi nur devas alklaki "jes, mi estas [Email protected]".
  5. Kaj preta la uzanto estis sukcese malŝlosita kaj povas esti konfirmita per mesaĝo en la fundo sur la ekrano, kiu diras "uzanto malŝlosita."