Facebookil on mitmesuguseid võimalusi, mida saab kohandada, et teenuse kasutuskogemus oleks parim. Selles mõttes võimaldavad seni kõige enam kasutatavad sotsiaalplatvormid oma kasutajate jaoks konfigureerida paljusid privaatsusfunktsioone. Seetõttu saab iga kasutaja valida toimingu ja selle toimingu tagasi võtta, kuid pakutavate valikute korral pole võimalik leida, kas keegi on teda kontaktist eraldanud.

Täpsemalt öeldes - kui keegi on blokeeritud või blokeeritud, siis Facebooki märguannetes keegi sellest ei teavita. Kuid kui see ilmub, siis teatud vihjed sotsiaalvõrgustikus, mis võivad seda käitumist avaldada tee järeldus, et keegi on otsustanud sind oma ühendusest isoleerida, või kui soovite kellegi Facebookist blokeerida, mis kõik kuvatakse selles artiklis.

Blokeeri Facebookis Kuidas seda teha?

Esiteks on ütlematagi selge, et kellegi virtuaalsest elust eemaldamise põhjused võivad olla lugematud. Kuid peaaegu alati, see juhtub inimestevaheliste probleemide, häirivate kasutajate tõttu või sel lihtsal põhjusel, et ta ei taha, et teisel inimesel oleks oma profiiliga otsest kontakti. Protsess ei hõlma midagi keerulist ja selleks piisab mõnest investeeritud minutist.

Kui see otsus on mingil põhjusel tehtud, on vaja mõista, et sellest hetkest alates ei saa te enam vaadata selle inimese tehtud postitusi ega kommentaare ega saata üksteisele sõnumeid ja vastupidi. Nii et enne selle otsuse tegemist pidage meeles, et sellel on palju piiranguid ja tagajärgi.

Facebooki konto blokeerimise protseduurid

Kellegi Facebookist blokeerimisel pole tegelikult midagi keerulist, üks lihtsamaid ja levinumaid protseduure on selle inimese profiili sisestamine, kellega te ei soovi mingit tüüpi virtuaalset kontakti pidada. Seejärel peate klõpsama kolmel ellipsil, mis ilmuvad kaanepildi all. Seal peate vajutama valikut "blokeerida".

Seejärel peate andma "kinnitama", selgitama põhjust, miks soovite kontakti kustutada ja blokeerida. See samm on valikuline. Ja voila, sellega blokeeritakse inimene täielikult tema Facebooki võrgustikust. Mobiiltelefonide ja seadmete rakenduses on protseduur sama.

Mõelge

Tuleb arvestada, et sotsiaalvõrgustikus esinevate vihjete või olukordade kaudu saavad inimesed teada, kui keegi nad blokeeris. Näiteks; kui toimuvad ühised vestlused, siis vestlusesse sisenemisel näete, et te ei saa sõnumeid saata, kuna kontakt on selle blokeerinud, Samamoodi, kui see proovib sisestada teie profiili, ei leita seda otsingumootoritest.

Väga kohutav võimalus, kui te ei soovi, et inimene ilmuks teie peamiste uudiste seas ilma, et peaksite neid blokeerima või kustutama, peate vaid lõpetama nende jälgimise sotsiaalvõrgustikus. Selleks peate sisestama oma profiili ja vajutama suvandit "Lõpeta jälgimine", nii ei kuvata seda värskendustes.



Samuti võite olla huvitatud:
Osta järgijaid
Instagrami kirjad lõikamiseks ja kleepimiseks