Jonkin aikaa, Instagram toteutti sarjan päivityksiä, mukaan lukien henkilön viimeisen yhteyden näyttämisen alustalla. Myös tämä uusi toiminto on parantunut ajan myötä; näyttää viimeisen yhteyden helpommin ja tehokkaammin. Ok nytkun Instagram sanoo aktiivinen tänään? Vastaus on hyvin yksinkertainen, tässä artikkelissa selitetään vähän siitä.

Kun Instagram sanoo aktiivinen tänään, johtuu siitä, että käyttäjä on kirjautunut tililleen ja toimii tällä hetkellä tilillä. Tämä uusi indikaattori on hyvin samanlainen kuin Facebook-alustalla toteutettu indikaattori, jossa profiilikuvan tai käyttäjän nimen vieressä näkyy vihreä ympyrä. Tänään selitämme kun Instagram sanoo aktiivinen tänään, samoin kuin tämän uuden vaihtoehdon perustoiminto ja miten se voidaan poistaa käytöstä; Jos haluat lisää yksityisyyttä.

Mitä se tarkoittaa, kun Instagram sanoo ”Aktiivinen tänään”?

Tuolloin, kun Instagram toi tämän uuden ominaisuuden esille, monet käyttäjät ihmettelivät tämän vaihtoehdon todellista merkitystä. Vaikka useimmat yhdistivät sen WhatsApp-ominaisuuteen, ne eivät aina olleet samanlaisia. Kun alusta käytti tätä vaihtoehtoa, ei ollut mahdollista nähdä, milloin henkilö oli nähnyt viestin; Instagram voi nykyisin nähdä sen.

Nyt tämän ominaisuuden tarkoitus on lähinnä kun avaat keskustelun yksityisissä Instagram-viesteissä tai siirryt henkilön profiiliin. Siksi aktiivinen tänään ja aktiivinen nyt ovat vain viitteitä, jotka kertovat sinulle, kun henkilö on käytettävissä sosiaalisessa verkostossa.

Se voi kiinnostaa sinua: Mitä vihreä piste Instagramissa tarkoittaa?

Onko visualisointi reaaliajassa?

Vastaus on kyllä, ja se on odotettavissa, koska Instagramille on ominaista sosiaalinen verkosto, jonka avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa reaaliajassa. Siksi käyttäjän yhteystilaan nähden voit nähdä, onko hän tällä hetkellä yhteydessä. Instagramissa kaksi päivitystä näytetään, jos olet yhteydessä Internetiin juuri sillä hetkellä tai jos olet aiemmin muodostanut yhteyden; tämä helpottaa käyttäjien välistä vuorovaikutusta.

Tämän uuden ominaisuuden avulla voit tietää käyttäjän yhteystilan; helpottaen siten vuorovaikutusta ja yhteyttä siihen. Jotain, mitä ennen ei voinut tietää, kun etsit profiilia, joutui lyömään vetoa toisen käyttäjän nopeasta vastauksesta, jos haluat ottaa yhteyttä häneen.

Nyt aiemmin Instagram näytti sinulle kuka oli yhteydessä, tosin eri tavalla. Tämä visualisoitiin tekstin avulla, joka ilmoitti, oliko henkilö aktiivinen tai kuinka kauan sitten se oli. Tämä uusi indikaattori, jonka alusta on toteuttanut, on kuitenkin paljon yksinkertaisempi, koska se ilmaisee yhteyden tilan profiilikuvassasi olevan vihreän pisteen tai ympyrän kautta.

Uuden päivityksen ero verrattuna siihen, miten se aiemmin näytettiin, on se, että vihreä piste voidaan näyttää useissa paikoissa alustalla, kun taas teksti näkyi vain Instagram Directissä. Sosiaalisen verkoston tuottamien jatkuvien päivitysten avulla on todennäköistä, että tämä uusi kutsutunnus näkyy sekä käyttäjän profiilissa että heidän tarinoissaan ja jopa kommentteissaan.

Milloin Instagram sanoo aktiivinen tänään ?: Yhteyden tila

Aikaisemmin, kun Instagram otti tämän uuden toiminnon käyttöön, vain käyttäjän yhteystila näkyi Aktiivinen nyt -kohdassa. Sosiaalisen verkoston tekemissä jatkuvissa parannuksissa kun Instagram sanoo aktiivinen tänään Se tehdään profiilikuvassa olevan vihreän ympyrän kautta.

Tämän yhteystilan näyttöä voidaan kuitenkin käyttää vain, jos vaihtoehto on aktivoitu, aivan kuten henkilö, jota haluat nähdä. Siksi, aktivoimalla tämä vaihtoehto, ihmiset, jotka ovat edelleen alustalla, voivat selvittää, oletko yhteydessä ja käytettävissä. Samalla tavalla kun Instagram sanoo aktiivinen tänään se tekee sen myös suoran tai yksityisen viestinnän kautta; jotta toisen henkilön yhteystila näyttää siltä, ​​että sinun on oltava vuorovaikutuksessa sen kanssa aiemmin.

Aktiivinen tänään Instagram Directin kautta

Tämä uusi ominaisuus on hyvin samanlainen kuin WhatsApp-alustalla käytetty. Se oli erittäin kiistanalainen toiminto, joka ei miellyttänyt kaikkia käyttäjiä, joten alustan piti tehdä siitä valinnainen, aktivoida ja deaktivoida se käyttäjän mieltymysten mukaan. Samalla tavalla se on tapahtunut kun Instagram sanoo aktiivinen tänään.

Kun Instagram sanoo aktiivinen tänään suoran viestin osan kautta, se tekee niin, kun käyttäjä on muodostanut yhteyden sosiaaliseen verkkoon. Samalla tavalla voit visualisoida kuinka kauan se oli kytketty, jos sitä ei ole silloin saatavilla.

Nämä tiedot voidaan näyttää käyttäjänimen alla. On myös kaksi tapausta: Kun Instagram sanoo "Aktiivinen tänään" se johtuu siitä, että henkilö on kirjautunut sisään useita tunteja sitten; Kuitenkin, kun sanotaan "Aktiivinen nyt", se johtuu siitä, että käyttäjä on tällä hetkellä kirjautunut sisään ja on vuorovaikutuksessa sosiaalisessa verkostossa. Jos vaihtoehto on pois käytöstä, et voi nähdä mitään näistä tiedoista.

Mitä Instagram pyrkii saavuttamaan ”Aktiivinen tänään”?

Sosiaalisen verkoston sanomien mukaan Instagram pyrkii helpottamaan käyttäjiensä vuorovaikutusta näiden tietojen avulla. Tämä ominaisuus parantaisi keskustelujen hallintaa reaaliajassa. Näin saavutetaan sujuvammat keskustelut ja vuorostaan ​​tieto siitä, onko käyttäjä kytketty vai ei alustalla.

Nyt tämä uusi Instagram-ominaisuus voi toimia vain, jos molemmilla käyttäjillä on aktiivinen vaihtoehto ja seuraavat toisiaan alustalla. Tämä johtuu käyttäjien jatkuvista valituksista, jotka perustuivat tämän vaihtoehdon aiheuttamaan yksityisyyden puuttumiseen.

Kuinka piilottaa yhteyden tila Instagramissa?

Yhdellekään sosiaaliselle verkostolle ei ole ominaista tarjota käyttäjilleen 100%: n yksityisyyttä. Nykyään on olemassa useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit määrittää profiilisi niin, että jakamasi tiedot ovat yksityisempiä. Siksi Instagram on yksi tällä hetkellä suurimmista ja suosituimmista vuorovaikutusalustoista ja tarjoaa sinulle erilaisia ​​kokoonpanoja, joiden avulla voit tehdä sisällöstäsi näkyvän vain sinua kiinnostaville ihmisille.

Tämän perusteella monet käyttäjät ovat halunnut piilottaa uuden Instagram-vaihtoehdon. Tämän suorittaminen on yksinkertaista, sinun on vain siirryttävä käyttäjän profiiliin ja etsittävä sen vaihtoehtoja. Kun olet löytänyt paikan, joudut menemään Tietosuoja ja suojaus -osaan.

Kun olet siellä, sinun on löydettävä kohta, joka sanoo "Toiminnan tila". Täällä näet vaihtoehdot, jotka sinulle annetaan valita. Valintavaihtoehto on "Näytä aktiviteetin tila", joka vastaa yhteyden tilan piilottamisesta alustan muille käyttäjille. Jos et halua kukaan näe, kun olet yhteydessä, sinun on vain kytkettävä se pois päältä. Sinun tulisi kuitenkin muistaa, että kun se on deaktivoitu, et voi visualisoida, kun muut käyttäjät ovat yhteydessä.

Instagram varoittaa myös, jos kirjoitat tai kamerassa!

Toinen viimeisimmistä Instagram-päivityksistä, jotka liittyvät yhteystilan tietämiseen, on "kirjoittaminen" ja "kamerassa" -varoitus. Tämän koodin on kuitenkin tarkoitus näyttää käyttäjille aika, jolloin toinen henkilö vastaa tai kirjoittaa viestin.

Tämä uusi ominaisuus on hyvin samankaltainen kuin yksityisissä viestiympäristöissä, kuten Facebook Messenger ja WhatsApp. Tämä on uusi päivitys, jota kukaan ei odottanut, koska toistaiseksi Instagram oli osoittanut vain viestien "lukeman" tilan.

Nyt, kuten Instagramin toteuttama ominaisuus "Asset tänään"; vaihtoehto kirjoittaa "kirjoittaminen" on muokattavissa. Se on melko helppoa ymmärtää. Kun tilaat viestin kirjoittavan, tämä tila näkyy profiilikuvasi vieressä. Samoin henkilö, jolla käytät kameraa, voi katsella sitä ”Kamerassa”-chatissa näkyvän tekstin kautta.

Kuinka estää Instagramia näyttämästä kirjoittamista?

Jos olet yksi ihmisistä, joka arvostaa yksityisyyttäsi paljon enemmän, ja tämä ominaisuus ei tuota paljon iloa, älä huolestu, voit poistaa sen käytöstä. Voit tehdä tämän sinun täytyy vain siirtyä Instagram-asetuksiin ja löytää “Toiminnan tila” -osa. Nyt sen sijaan, että poistaisit yllä mainitun osan käytöstä, sinun on deaktivoitava vaihtoehto "Näytä chat-toiminta".

Tämän ominaisuuden ainoa etu on, että toisin kuin yhteyden tila, näyttö ei ole vastavuoroinen. Eli jos poistat tämän toiminnon käytöstä niin, että ihmiset eivät näe, kun kirjoitat; Voit silti nähdä, kun toinen henkilö vastaa, paitsi jos toiminto on myös poistettu käytöstä.