Sosiaalisen median käyttöä on monia tapoja, ne ovat joskus aikaa vieviä ja voivat olla hieman ylivoimaisia. varsinkin kun Niiden avulla muut ihmiset voivat nähdä ongelmitta kaiken, mitä muut ovat lisänneet heidän profiileissaan.

On kuitenkin olemassa useita tapoja välttää sosiaalisten verkostojen kyllästyminen, kuten näkyvät offline-tilassa Facebookissa, toiminto, jonka avulla voit jopa jättää huomiotta ihmisten viestit, samalla kun käytät alustaa tai estät kontakteja näkemästä, että verkkoa käytetään, mikä näkyy seuraavassa artikkelissa.

Näky offline-tilassa Facebookissa Kuinka se tehdään?

Ensinnäkin on sanottava, että tämä on vielä yksi kokoonpano, yksi niistä, jotka on mukautettu sosiaaliseen verkostoon, joten sen tekeminen ja Se voidaan suorittaa tietokoneesta tai mobiililaitteesta tapauksen mukaan.. Menettely tehdään Messenger-vaihtoehdosta, joko millä tahansa laitteella, ja tätä varten on välttämätöntä ylläpitää vakaa Internet-yhteys ja tietysti saada pääsy Facebookiin.

Tässä tilanteessa on sanottava, että koska Facebook on yksi maailman laajimmin käytetyistä sosiaalisista verkostoista, sillä on yksi tehokkaimmista viestipalveluista maailmassa, joka on käytännössä automaattista ja sallii kenenkään käyttää mihin tahansa tarkoitukseen.

Monet ovat niitä, jotka käyttävät sitä pitääkseen yhteyttä toisiinsa, tietääkseen, milloin muut käyttävät sovellusta, muun muassa. Mutta jos mitä haluat on estää muita ihmisiä tietämästä, kun sovellusta käytetään, kaikki tehtävät jäävät seuraavaan osioon.

Seuraa vaiheet, jotta et näy yhteydessä Facebookissa

  1. Ensinnäkin se sinun on päästävä alustalle mobiililaitteesta tai tietokoneesta.
  2. Sitten sinun täytyy mennä Messenger tai jopa chat.
  3. En näkyviin tulevan rataskuvakkeen eli asetukset chat. Se on painettava.
  4. Näkyviin tulee joukko vaihtoehtoja, joiden joukossa on painettava Msgstr "Poista aktiivinen tila käytöstä".

Sen kanssa, henkilö ei enää näy aktiivisena muille käyttäessään Facebookia. Samoin, jos tätä halutaan muuttaa, sama menettely on tehtävä sillä erotuksella, että painallusvaihtoehto on "näkyä aktiivisena Facebookissa".

Toiminnalliset näkökohdat

On huomattava, että Facebookin monien toimintojen joukossa voit poista chat käytöstä yhdeltä tai useammalta ihmiseltä. Menettely on periaatteessa sama, vain kun chat on poistettu käytöstä, on etsittävä vaihtoehdoista "räätälöity".

Kun se avautuu ja suorittaa tehtävänsä, sinun on annettava vain niiden ihmisten nimi, jotka haluat poistaa chatista, jotta he eivät tiedä, milloin henkilö muodostaa yhteyden tai katkaisee yhteyden. Jotta tämä olisi tehokasta, on suositeltavaa käyttää yksityisyysasetuksia, niin että nuo ihmiset eivät näe profiilissasi julkaistua sisältöä.



Saatat myös olla kiinnostunut:
Osta seuraajia
Instagram-kirjeitä leikata ja liittää