On monia tapoja käyttää sosiaalista mediaa. Joskus ne ovat aikaa vieviä ja voivat olla hieman ylivoimaisia. Mikä tärkeämpää, milloin Ne antavat muiden nähdä ongelmitta kaiken, mitä muut ovat lisänneet profiiliinsa.

Kuitenkin, on olemassa useita tapoja välttää kyllästyminen sosiaalisiin verkostoihinEsimerkiksi, näkyvät offline-tilassa Facebookissa, mikä voi sallia jopa käytettäessä alustaa jättää huomiotta ihmisten viestit tai estää kontakteja näkemästä, että online-alustaa käytetään, tämän saavuttamiseksi prosessi näkyy seuraavassa artikkelissa.

Estä ystäviäni yhdistämästä minua Facebookiin Kuinka se tehdään?

Ensinnäkin on sanottava, että se on toinen kokoonpano, sosiaalisille verkostoille sopiva järjestely, joten se ei ole monimutkainen ja voidaan ajaa tietokoneesta tai mobiililaitteesta tapauksesta riippuen. Prosessi tapahtuu Messenger-vaihtoehdon kautta ja se voidaan tehdä millä tahansa laitteella, tätä varten sinun on ylläpidettävä vakaa Internet-yhteys ja tietysti voit käyttää Facebookia.

Tässä tapauksessa on sanottava, että koska Facebook on yksi käytetyimmistä sosiaalisista verkostoista maailmassa, on yksi tehokkaimmista viestipalveluista maailmassa, joka on todella automaattinen ja jonka avulla kuka tahansa voi käyttää sitä mihin tahansa tarkoitukseen.

Monet ihmiset käyttävät sitä pitääkseen yhteyttä toisiinsa ja tietääkseen, milloin muut ihmiset käyttävät sovellusta. Jos kuitenkin haluat estää muita tietämästä sovelluksen käyttöä, kaikki tehtävät jäävät seuraavaan osioon.

Seuraa vaiheet, jotta et näy yhteydessä Facebookissa

  1. Ensinnäkin henkilön on mene alustalle tarvittaessa mobiililaitteesta tai tietokoneesta.
  2. Sitten täytyy mennä Messengeriin tai avaa ikkuna, jota käytetään yleisesti keskusteluun tai viestien etsimiseen, sekä tietokoneella että matkapuhelimella.
  3. Näkyviin tulevassa rataskuvakkeessa vaihtoehto näytetään muodossa "Chat asetukset". Se on painettava.
  4. Näkyviin tulee joukko vaihtoehtoja, joiden joukossa on painettava "Poista toimintatila käytöstä".

Tällä tavalla henkilö ei enää näytä olevan aktiivinen muiden kanssa, kun taas vaihtoehto antaa heille mahdollisuuden käyttää Facebookia tavalliseen tapaan. Vastaavasti, jos haluat muokata tätä, sinun on suoritettava samat vaiheet, ero on siinä painettu vaihtoehto on "näytä Facebookissa".

Toiminnalliset näkökohdat

On huomattava, että Facebookin monien ominaisuuksien joukossa voit myös poistaa chatin käytöstä yhdelle tai useammalle henkilölle. Prosessi on periaatteessa sama, Paitsi kun chat on poistettu käytöstä, sinun tulisi etsiä "mukauttaminen" vaihtoehdoista.

Kun se käynnistyy ja suorittaa toimintonsa, sinun on annettava vain sen henkilön nimi, joka haluaa poistaa chatin käytöstä, jotta et tiedä milloin henkilö on verkossa tai offline-tilassa. Jotta tämä menetelmä olisi tehokas, on suositeltavaa käyttää yksityisyysasetuksia niin että nämä ihmiset eivät näe profiilissasi lähetettyä sisältöä.



Saatat myös olla kiinnostunut:
Osta seuraajia
Instagram-kirjeitä leikata ja liittää