Facebook ten unha variedade de opcións que se poden personalizar para que a experiencia dentro do servizo sexa a mellor. Neste sentido, as plataformas sociais máis usadas ata o momento permiten configurar moitas funcións de privacidade para os seus usuarios. Polo tanto, cada usuario pode escoller unha operación e desfacer a operación neles, pero nas opcións proporcionadas non é posible atopar se alguén o illou do contacto.

En concreto, nas notificacións de Facebook, se alguén está bloqueado ou por estar bloqueado, ninguén o notificará. Non obstante, se aparece, certas pistas na rede social poden revelar este comportamento sacar a conclusión de que unha persoa decidiu illarte da súa conexión, ou se queres bloquear a alguén de Facebook, todo o que se amosará neste artigo.

Bloquear en Facebook Como facelo?

En primeira instancia, non fai falla dicir que as razóns para eliminar a alguén da vida virtual poden ser innumerables. Pero case sempre, isto ocorre debido a problemas interpersoais, usuarios molestos ou pola simple razón de non querer que a outra persoa teña ningún contacto directo co seu perfil. O proceso non implica nada complicado e para iso bastarán uns minutos investidos.

Se se tomou esta decisión por algún motivo, é necesario entender que a partir dese momento xa non poderá ver as publicacións feitas por esa persoa, nin comentarios, nin enviar mensaxes entre si e viceversa. Por iso, antes de tomar esta decisión, lembre que ten moitas limitacións e repercusións.

Procedementos para bloquear unha conta de Facebook

Realmente non hai nada complicado no bloqueo de alguén de Facebook, un dos procedementos máis sinxelos e comúns é introducir o perfil da persoa coa que non quere ter ningún tipo de contacto virtual. Posteriormente, debes facer clic nas tres elipses que aparecen debaixo da imaxe da portada. Alí debes premer a opción "bloquear".

Posteriormente debes dar "confirmar", explicar a razón pola que queres eliminar e bloquear o contacto este paso é opcional. E voilá, con ela a persoa quedará completamente bloqueada da súa rede de Facebook. Na aplicación para teléfonos móbiles e dispositivos o procedemento é o mesmo.

Considere

É necesario ter en conta que a xente pode saber cando alguén os bloqueou, a través de pistas ou situacións que se producen na rede social. Por exemplo; cando hai conversas conxuntas, a persoa cando entra no chat, podes ver que non podes enviar mensaxes porque o contacto bloqueouno, Do mesmo xeito, se intenta introducir o seu perfil, non se atopará nos buscadores.

Unha opción moi formidable, se non queres que a persoa apareza entre as túas novas principais sen ter que bloquealas ou eliminalas, todo o que tes que facer é deixar de seguilas na rede social. O xeito de facelo é introducindo o seu perfil e premendo a opción "Deixar de seguir", deste xeito non aparecerá nas actualizacións.



Tamén che pode interesar:
Compra seguidores
Cartas para Instagram para cortar e pegar