Cando desactivas unha conta en Facebook, polos motivos que sexanÉ importante coñecer o procedemento neste caso explicamos como facelo.

Como o fas:

Un.

Inicia sesión na túa contaPodes facelo desde o teu navegador a través da túa conta de Facebook. Introduce o teu nome de usuario e contrasinal.

Dous.

Na parte superior dereita da pantalla tes unha frecha, Na barra azul, fai clic aquí, isto redirixirache a unha serie de opcións.

Tres.

Neste momento amosarase unha nova xanela, situada como indicamos no menú de axustes, debes localizar o elemento "axuste".

Catro.

Entre na sección de configuración do usuario, que o redirixirá de novo a unha nova gama de opcións.

Cinco.

Na parte esquerda da pantalla do ordenador amosaranse varias seccións. Neste momento debes escoller a opción de "A súa información de Facebook", de novo desviarase a unha nova gama de opcións.

Seis.

Aquí debes escoller a opción de "Elimina a túa conta e a túa información", de novo desviarase a unha nova gama de opcións. estas opcións ou seccións amosaranse no medio da pantalla.

Sete.

Neste momento o que che recomendamos é ir á sección de perfil e fai clic na opción para "Ver" o perfil. Este botón está na mesma liña na parte dereita da pantalla.

Oito.

Por razóns de seguridade, o sistema de Facebook preguntaralle se é realmente a súa intención ou o seu desexo desactivar a conta permanentemente. Neste caso recomendámosche que entre na sección "Máis información sobre a eliminación de contas."

Aquí Facebook contaralle todo sobre o peche de conta definitivamente e daralle outras opcións que non sexa eliminar a conta, ademais de indicar exactamente os termos de tempo en que a eliminación total é efectiva.

Nove.

Debe seleccionar a opción "Eliminar a miña conta", unha vez realizada esta acción, o sistema solicitaralle de novo confirmación por motivos de seguridade.

Dez.

Como solicitará Facebook a confirmación? A través dunha ventá emerxente na que se lle solicitará de novo que introduza o seu código de acceso e confirme que non é un robot "Non son un robot". Despois debes facer clic en "aceptar".

Unha vez.

Neste momento Recibirás unha notificación por correo electrónico a acción realizada, este é un xeito de confirmar a identidade da persoa que pecha a conta e de avisalo da acción en cuestión.

Nesta mensaxe de correo electrónico notificaráselle do mesmo xeito que ten un período máximo de dúas semanas ou catorce días, para gardar ou facer unha copia de seguridade de toda a información que gardou na súa conta de Facebook. Dado que a súa conta estará desactivada durante este tempo, desactivarase permanentemente.

Se non apoia a información antes do vencemento deste prazo perderás toda a información asociado á túa conta.