Hai moitas formas de usar as redes sociais. Ás veces levan moito tempo e poden resultar un pouco abrumadores. Máis importante aínda, cando Permiten aos demais ver todo o que outros engadiron ao seu perfil sen ningún problema.

Con todo, hai varias formas de evitar estar saturado de redes sociais, por exemplo, aparecen sen conexión en Facebook, o que pode permitir, mesmo cando se usa a plataforma, ignorar as mensaxes de persoas ou evitar que os contactos vexan que se está a usar a plataforma en liña. Para conseguilo, o proceso verase no seguinte artigo.

Evita que os meus amigos me conecten en Facebook Como facelo?

En primeiro lugar hai que dicir iso é outra configuración, unha disposición adecuada para redes sociais, polo que non é complicado e pódese executar dende un ordenador ou dispositivo móbil segundo o caso. O proceso faise a través da opción Messenger e pódese facer en calquera dispositivo, para iso debes manter unha conexión a Internet estable e obviamente podes acceder a Facebook.

Neste caso, hai que dicir que, xa que Facebook é unha das redes sociais máis usadas do mundo, ten un dos servizos de mensaxería máis eficaces do mundo, que en realidade é automático e permite a calquera utilizalo para calquera propósito.

Moita xente úsao para estar en contacto entre eles e saber cando outras persoas están a usar a aplicación. Non obstante, se quere evitar que outros saiban cando usar a aplicación, todo o que hai que facer deixarase na seguinte sección.

Pasos a seguir para non aparecer conectados en Facebook

  1. Para comezar, a persoa debe entra na plataforma dende un dispositivo móbil ou ordenador segundo sexa necesario.
  2. Despois debe ir a Messenger ou abra a xanela que é habitual usar para chatear ou buscar mensaxes, tanto no ordenador como no móbil.
  3. Na icona de engrenaxe que aparece, a opción aparece como "Configuración do chat". Hai que premelo.
  4. Aparecerá unha serie de opcións, entre as que debes premer o botón "Desactivar o modo de actividade".

Deste xeito, a persoa deixará de estar activa con outras persoas, mentres que a opción permítelle usar Facebook como de costume. Do mesmo xeito, se queres modificar isto, debes realizar os mesmos pasos, a diferenza é que a opción premida será "mostrar en Facebook".

Consideracións funcionais

Cómpre ter en conta que, entre as moitas funcións que ten Facebook, tamén pode optar por desactivar o chat para unha ou máis persoas específicas. O proceso é basicamente o mesmo, excepto cando o chat está desactivado, debes buscar "personalización" nas opcións.

Cando se activa e realiza a súa función, só precisa introducir o nome da persoa que quere desactivar o chat, para que non saiba cando esa persoa está en liña ou fóra de liña. Para que este método sexa efectivo, recoméndase usar a configuración de privacidade para que estas persoas tampouco poidan ver o contido publicado no teu perfil.



Tamén che pode interesar:
Compra seguidores
Cartas para Instagram para cortar e pegar