Se por algún motivo eliminou a súa conta de LinkedIn, pero quere volver telo, chegou ao sitio web indicado, xa que aquí saberá como reactivar unha conta de LinkedIn. Para comezar, saberás cando podes reactivar unha conta e tamén mencionaremos os pasos a seguir para que poidas conseguila.

Por último, indicaremos algúns aspectos que debes ter en conta ao facer o reactivación da túa conta. Entón, continúe con esta lectura para que poida aclarar calquera dúbida que teña sobre este importante tema.

Cando se pode reactivar unha conta de LinkedIn?

Para reactivar unha conta de LinkedIn é importante ten en conta o tempo transcorrido desde que se eliminou. Porque o usuario ten ata 20 días desde o momento en que elimina para poder reactivar a conta.

Así que, se transcorreron eses 20 días, non poderá reactivarse e no seu defecto terá que abrir unha nova conta. Agora, se aínda se atopa dentro do período establecido, só terá que seguir os pasos que lerá no seguinte punto para poder reactivar a conta.

Pasos para reactivar unha conta de Linkedin

Reactivación dunha conta de LinkedIn É un proceso bastante sinxelo, especialmente porque tes os seguintes xeitos de facelo:

  • Podes facelo entrando desde a páxina web.
  • Dende a aplicación móbil.
  • A última opción é usar a ligazón que se envía ao correo electrónico unha vez que se eliminou a conta.

Agora, mencionaranse os pasos a seguir por se o desexa reactiva a túa conta entrando no sitio web desta plataforma:

  1. Entrar desde calquera navegador na páxina oficial de LinkedIn.
  2. Cando esteas na páxina principal, fai clic en "Iniciar sesión"
  3. A continuación, escriba o correo electrónico asociado á conta que desexa reactivar e indique o contrasinal que tiña.
  4. Finalmente, selecciona "Reactivar".

Ao final destes pasos, recibirá un correo electrónico preguntándolle se desexa reactivar a conta e para confirmalo debes facer clic na ligazón que aparece. Deste xeito, podes usar a túa conta de novo sen problemas.

Cousas a ter en conta cando se reactiva unha conta de LinkedIn

Unha vez que reactives a túa conta, podes accede a todos os contactos que tiñas antes de retiralo. Non obstante, non poderá recuperar a seguinte información:

  • Os grupos aos que te uniches ou as publicacións que fixeches neles.
  • As persoas ou empresas que seguías.
  • Calquera invitación pendente que tivese e que non aceptara.
  • As recomendacións que che fixeran.
  • Calquera validación que recibiu.

De tal xeito que terás que facelo volve unirte aos grupos que tiñas antes e segue á xente ou empresas que seguiu antes de eliminar a conta. O importante é que, como xa te decataches, reactivar a conta sempre que esteas dentro do prazo indicado é un procedemento bastante sinxelo.

https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/3587/volver-a-abrir-tu-cuenta?lang=es