A verdade é que non hai máis sensación desagradable que descubrir que un dos nosos contactos en Telegram bloqueounos a aplicación. Afortunadamente hai moitas formas de saber cando isto ocorre e aquí ensinarémosche algúns trucos para poñer en práctica.

Telegram, como con outras aplicacións similares, incorpora unha opción que o permite bloquear a xente. Ás veces pensamos que ninguén nos vai descubrir, pero a verdade é que hai tres xeitos diferentes de saber cando estivemos bloqueados por algún dos nosos contactos.

Podo saber se alguén me bloqueou en Telegram?

Por suposto, é posible descubrilo. Seguindo uns pasos simples podemos saber se alguén da nosa lista de contactos decidiu bloquearnos Por sempre.

Como ocorre con outras aplicacións de mensaxería, por exemplo WhatsApp, Telegram non emite ningún tipo de notificación no momento de ser bloqueado por calquera contacto.

Pero din que todo na vida ten unha solución, incluso descobre quen nos bloqueou da popular aplicación. Hai tres xeitos de descubrilo:

  1. La foto Perfil
  2. El estado de conexión
  3. A ausencia de mensaxes resposta

Principais sinais de que nos bloquearon en Telegram

Afortunadamente hai moitos xeitos como saber se un usuario de Telegram nos bloqueou esta aplicación. O primeiro é comprobar a foto de perfil desa persoa.

A foto de perfil dos teus contactos

Un dos sinais máis evidentes de que un usuario de Telegram nos bloqueou é comprobando a foto do perfil desa persoa.

O máis seguro é que cando alguén decidiu bloquearche a aplicación, non podes volver ver a súa foto de perfil. Tampouco poderás acceder a outros tipos de información sobre esa persoa, por exemplo o seu estado e a última conexión realizada.

Estás farto de escribirlle a esa persoa e nada que che responda? É posible que te bloqueen os seus contactos. Cando un usuario te bloquee, nunca recibirá notificacións de ti.

O estado de conexión dun usuario

Hai outra forma sinxela de saber se fun bloqueado en Telegram e comprobando o estado da conexión desa persoa. Facelo é moi sinxelo. Só tes que ir á opción "OS SEUS CONTACTOS NO TELEGRAMA"

Nesa sección a lista completa con todos os contactos que engadiches. Debaixo de cada usuario aparece a información de cando foi a última vez que se conectou a Telegram. Se non podes ver esa información é porque pode que te bloqueou.

Pero teña moito coidado, ás veces non podendo ver o estado da conexión dun usuario non se debe necesariamente ao feito de ter sido bloqueados. É posible que non nos engadiches á túa lista de amigos ou que perdes o noso número de teléfono.

  1. Non recibindo mensaxes de resposta

Aínda hai unha última alternativa para saber se algún dos nosos contactos nos bloqueou. ¿Que tal se intentamos escribirlle unha mensaxe directa?

No momento de enviar a mensaxe, deberían aparecer dúas palomitas na pantalla. Iso significa a mensaxe foi lida pola outra persoa e, polo tanto, non estamos bloqueados. Pero se o tempo pasa e non recibimos respostas, estea seguro de que xa non forma parte da súa lista de amigos.