A Facebook különféle lehetőségekkel rendelkezik, amelyek testre szabhatók, hogy a szolgáltatáson belül a legjobb élmény legyen. Ebben az értelemben az eddig leggyakrabban használt közösségi platformok sok adatvédelmi funkció konfigurálását teszik lehetővé felhasználóik számára. Ezért minden felhasználó kiválaszthat egy műveletet, és visszavonhatja a rajtuk lévő műveletet, de a megadott lehetőségek között nem lehet megállapítani, hogy valaki elszigetelte-e őt a kapcsolattól.

Pontosabban, a Facebook értesítéseiben, ha valakit letiltottak vagy letiltottak, akkor senki sem értesíti erről. Ha azonban megjelenik, bizonyos nyomok a közösségi hálón, amelyek felfedhetik ezt a viselkedést vonja le a következtetést, hogy egy személy úgy döntött, hogy elszigeteli Önt a kapcsolatától, vagy ha le akar tiltani valakit a Facebookról, mindez ebben a cikkben megjelenik.

Blokk a Facebook-on Hogyan kell csinálni?

Először magától értetődik, hogy számtalan oka lehet valakinek a virtuális életből való eltávolításának. De szinte mindig, ez interperszonális problémák, bosszantó felhasználók miatt következik be vagy annak egyszerű oka miatt, hogy nem szeretné, ha a másik személy bármilyen típusú közvetlen kapcsolatban állna a profiljával. A folyamat nem jár semmi bonyolultal, és ehhez elegendő néhány perc befektetés.

Ha ezt a döntést valamilyen okból hozták meg, meg kell értenünk, hogy ettől a pillanattól kezdve már nem tekintheti meg az adott személy által közzétett bejegyzéseket vagy megjegyzéseket, és nem küldhet üzeneteket egymásnak és fordítva. Tehát mielőtt ezt a döntést meghozza, ne feledje, hogy sok korlátja és visszahatása van.

Eljárások a Facebook-fiók blokkolásához

Valójában nincs semmi bonyolult abban, ha letiltunk valakit a Facebookról, az egyik legegyszerűbb és leggyakoribb eljárás az, ha belépünk annak a személynek a profiljába, akivel nem akarunk semmiféle virtuális kapcsolatot. Ezt követően kattintson a három ellipszisre, amelyek a borítókép alatt jelennek meg. Itt meg kell nyomnia a "blokk" opciót.

Ezt követően meg kell adnia a "megerősítést", meg kell magyaráznia a név törlésének és blokkolásának okát, ez a lépés nem kötelező. És voila, ezzel az illető teljesen le lesz tiltva a Facebook-hálózatáról. A mobiltelefonok és eszközök alkalmazásában az eljárás ugyanaz.

Fontolgat

Figyelembe kell venni, hogy az emberek a szociális hálóban előforduló nyomok vagy helyzetek révén tudják, hogy mikor blokkolta őket valaki. Például; amikor közös beszélgetések vannak, az a személy, aki belép a csevegésbe, láthatja, hogy nem küldhet üzeneteket, mert a partner blokkolta, Hasonlóképpen, ha megpróbálja megadni a profilját, akkor nem található meg a keresőmotorokban.

Nagyon félelmetes lehetőség, ha nem akarja, hogy az illető anélkül jelenjen meg a fő hírei között, hogy blokkolnia vagy törölnie kellene őket, csak annyit kell tennie, hogy abbahagyja a közösségi hálózatokon való követését. Ennek módja az, hogy megadja a profilját és megnyomja az opciót "Hagyd abba a követést", ily módon nem jelenik meg a frissítésekben.



Ön is érdekelt:
Vásároljon követőket
Betűk Instagram vágáshoz és beillesztéshez