Սոցիալական մեդիան օգտագործելու բազմաթիվ եղանակներ կան, դրանք երբեմն ժամանակատար են և կարող են մի փոքր ճնշող դառնալ: Հատկապես երբ Սրանք թույլ են տալիս այլ մարդկանց առանց որևէ խնդրի դիտել այն ամենը, ինչ ուրիշներն են ավելացրել նրանց պրոֆիլներում:

Այնուամենայնիվ, կան սոցիալական ցանցերով հագեցածությունից խուսափելու մի քանի եղանակներ, ինչպիսիք են հայտնվել ցանցից դուրս, գործողություն, որը թույլ է տալիս նույնիսկ անտեսել մարդկանց հաղորդագրությունները, պլատֆորմն օգտագործելիս կամ շփումները կանխել, որ ցանցը օգտագործվում է, ի միջի այլոց, ինչը կերևա հաջորդ հոդվածում:

Հայտնել ցանցից դուրս Facebook- ում Ինչպե՞ս դա անել:

Առաջին հերթին պետք է ասել, որ սա ևս մեկ կազմաձև է, սոցցանցին հարմարեցվածներից մեկը, ուստի դա բարդ չէ անել և Այն կարող է իրականացվել համակարգչից կամ շարժական սարքից ՝ ըստ դեպքի:, Գործընթացը կատարվում է Messenger տարբերակից, կամ ցանկացած սարքի վրա, և դրա համար անհրաժեշտ է պահպանել կայուն ինտերնետ կապ և ակնհայտորեն մուտք ունենալ դեպի Facebook:

Այս պարագայում պետք է ասել, որ քանի որ Facebook- ը աշխարհում ամենաշատ օգտագործվող սոցիալական ցանցերից մեկն է, այն ունի աշխարհի ամենաարդյունավետ հաղորդագրությունների ծառայություններից մեկը, որը գործնականում ավտոմատ է և թույլ է տալիս այն օգտագործել ցանկացած նպատակի համար ցանկացած մեկի կողմից:

Շատերն այն մարդիկ են, ովքեր այն օգտագործում են միմյանց հետ կապը պահպանելու համար, ի միջի այլոց իմանալու, թե երբ են ուրիշներն օգտագործում դիմումը: Բայց եթե այն, ինչ ուզում ես կանխելու համար, որ այլ մարդիկ իմանան, թե երբ է օգտագործվում դիմումը, այն ամենը, ինչ պետք է արվի, կմնա հաջորդ բաժնում:

Քայլեր, որոնք պետք է կատարվեն Facebook- ում միացված չհայտնվելու համար

  1. Առաջին տեղում se դուք պետք է մուտք գործեք հարթակ նախընտրելի է բջջային սարքից կամ համակարգչից:
  2. Ապա դուք պետք է գնաք դեպի Մեսենջեր կամ նույնիսկ զրուցարան:
  3. En ցուցադրվող հանդերձանքի պատկերակը, այսինքն ՝ պարամետրերը զրուցել Այն պետք է սեղմել:
  4. Այնտեղ կհայտնվեն մի շարք տարբերակներ, որոնց թվում պետք է սեղմել կոճակը "Անջատել ակտիվ ռեժիմը":

Դրանում, անձը այլևս ակտիվ չի հայտնվի ուրիշների համար Facebook- ից օգտվելիս, Նմանապես, եթե սա ուզում է փոփոխվել, ապա նույն ընթացակարգը պետք է արվի այն տարբերությամբ, որ սեղմելու տարբերակը կլինի «ակտիվ հայտնվել Facebook- ում»:

Ֆունկցիոնալ նկատառումներ

Հարկ է նշել, որ Facebook- ի բազմաթիվ գործառույթների շարքում կարող եք նաև ընտրեք անջատել զրույցը մեկ կամ ավելի կոնկրետ մարդկանց համար, Գործընթացը հիմնականում նույնն է, միայն այն ժամանակ, երբ զրույցը ապաակտիվացվում է, դուք պետք է որոնեք «անհատականացված» տարբերակների շարքում:

Երբ այն բացվում է և կատարում է իր գործառույթը, դուք պետք է մուտքագրեք միայն այն մարդկանց անունները, ում ցանկանում եք անջատել զրույցը, որպեսզի նրանք չգիտեն, թե երբ է անձը միանում կամ անջատվում: Որպեսզի դա արդյունավետ լինի, խորհուրդ է տրվում օգտագործել գաղտնիության կարգավորումները, այնպես, որ այդ մարդիկ նույնպես չկարողանան տեսնել ձեր պրոֆիլում հրապարակված բովանդակությունը:



Ձեզ նույնպես կարող է հետաքրքրել:
Գնել հետևորդներին
Նամակներ Instagram- ի համար `կտրելու և տեղադրելու համար