ישנן דרכים רבות להשתמש במדיה החברתית. לפעמים הם גוזלים זמן ויכולים להיות מוחצים מעט. חשוב מכך, מתי הם מאפשרים לאחרים לראות את כל מה שאחרים הוסיפו לפרופיל שלהם ללא שום בעיה.

עם זאת, ישנן מספר דרכים להימנע מרוויה ברשתות חברתיות, למשל, מופיעים במצב לא מקוון בפייסבוק, מה שיכול לאפשר גם כאשר משתמשים בפלטפורמה להתעלם מהודעות מאנשים או למנוע מאנשי קשר לראות כי משתמשים בפלטפורמה המקוונת, כדי להשיג זאת התהליך נראה במאמר הבא.

מנע מחבריי לחבר אותי בפייסבוק איך לעשות את זה?

קודם כל חייבים לומר זאת זו תצורה אחרת, הוראה המתאימה לרשתות חברתיות, כך שזה לא מסובך וניתן להריץ אותו ממחשב או מכשיר נייד לפי העניין. התהליך נעשה באמצעות אפשרות המסנג'ר וניתן לעשות זאת בכל מכשיר, לשם כך עליכם לשמור על חיבור אינטרנט יציב וברור שתוכלו לגשת לפייסבוק.

במקרה זה, יש לומר שמכיוון שפייסבוק היא אחת הרשתות החברתיות הנפוצות ביותר בעולם, יש את אחד משירותי המסרים היעילים בעולם, שהוא למעשה אוטומטי ומאפשר לכל אחד להשתמש בו לכל מטרה שהיא.

הרבה אנשים משתמשים בזה כדי לשמור על קשר אחד עם השני ולדעת מתי אנשים אחרים משתמשים באפליקציה. עם זאת, אם ברצונך למנוע מאחרים לדעת מתי להשתמש באפליקציה, כל מה שצריך לעשות יישאר בחלק הבא.

הצעדים שיש לבצע כדי לא להופיע מחוברים בפייסבוק

  1. כדי להתחיל, האדם צריך היכנס לפלטפורמה ממכשיר נייד או ממחשב לפי הצורך.
  2. אז חייב ללכת למסנג'ר או פתח את החלון שנהוג להשתמש בו לצ'אט או לחיפוש הודעות, זה גם במחשב וגם בנייד.
  3. בסמל גלגל השיניים שמופיע, האפשרות נראית כ "הגדרות צ'אט". חייבים ללחוץ עליו.
  4. סדרת אפשרויות תופיע, ביניהן עליך ללחוץ על "השבת את מצב הפעילות".

באופן זה, האדם כבר לא נראה פעיל עם אחרים, ואילו האפשרות מאפשרת לו להשתמש בפייסבוק כרגיל. באופן דומה, אם ברצונך לשנות זאת, עליך לבצע את אותם השלבים, ההבדל הוא בכך האפשרות שנלחצת תהיה "הצג בפייסבוק".

שיקולים פונקציונליים

יש לציין כי בין התכונות הרבות שיש לפייסבוק, תוכלו גם לבחור להשבית צ'אט לאדם ספציפי או יותר. התהליך בעצם זהה, למעט כאשר צ'אט מושבת, עליך לחפש "התאמה אישית" באפשרויות.

כאשר הוא מופעל וממלא את תפקידו, עליך להזין רק את שם האדם שרוצה להשבית את הצ'אט, כדי שלא תדע מתי אותו אדם מחובר או לא מקוון. כדי ששיטה זו תהיה יעילה, מומלץ להשתמש בהגדרות הפרטיות כך שגם אנשים אלה לא יוכלו לראות את התוכן שפורסם בפרופיל שלך.



אתה עשוי להתעניין גם ב:
קנו עוקבים
מכתבים לאינסטגרם לגזור ולהדביק