Platform YouTube nggabungake a pilihan sing ngidini kita ndeleng dhaptar lengkap kabeh video sing "disenengi". Kanggo ngakses dhaptar iki, cukup klik tombol "Video sing aku seneng" ing menu utama.

Nanging yen sampeyan ora ngerti carane ngakses opsi iki Kita ngajak sampeyan maca artikel ing ngisor iki supaya bisa nuduhake langkah demi langkah sing kudu sampeyan tindakake kanggo ndeleng dhaptar video sing disenengi ing akun YouTube.

Langkah-langkah kanggo ngakses opsi "Video sing aku seneng"

Pangguna platform YouTube bakal bisa ngetik dhaptar video sing dakkarepake saka versi desktop uga saka aplikasi kanggo piranti seluler. Ing kalorone, prosedur iki cukup gampang lan cepet.

Cara 1: Saka versi desktop

Apa sampeyan pengin ngerti video sing wis "disenengi" ing YouTube? Sampeyan bisa nindakake kanthi cara sing gampang banget saka versi desktop platform video streaming populer iki.

Sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku ngakses platform YouTube saka komputer kita Sampeyan mung kudu mbukak browser lan nulis alamat web ing ngisor iki www.youtube.com

Sawise mlebu ing platform, kita kudu mlebu nganggo email lan sandhi. Saiki kita pencet telung garis horisontal sing katon ing sisih kiwa ndhuwur layar banjur klik pilihan "Library"

Ing pungkasan kaca sampeyan bakal nemokake bagean kanthi judhul "Video aku seneng”. Ing kana, dhaptar lengkap bakal katon karo kabeh video sing wis "disenengi" ing platform kasebut. Kanggo ngakses dhaptar lengkap, sampeyan mung klik "Waca Kabeh".

Klik ing "Video sing aku seneng"

Ana cara sing luwih gampang lan langsung kanggo ngakses dhaptar video sing dakkarepake ing Youtube. Ing kene kita nerangake marang sampeyan:

  1. Mbukak youtube
  2. klik ing ndhuwur telung garis horisontal (pojok kiwa ndhuwur)
  3. Klik ing pilihan "Video aku seneng"
  4. Siap. Sampeyan wis ngakses dhaptar kabeh video sing disenengi ing platform.

Cara 2: Saka aplikasi seluler

Pangguna sing biasane ngetik YouTube saka aplikasi seluler uga bisa ngakses dhaptar video sing disenengi ing platform kasebut. Ing ngisor iki yaiku langkah kanggo tindakake:

Kaping pisanan sampeyan kudu bukak aplikasi Youtube ing piranti seluler sampeyan. Yen ora mbukak sesi, cukup wenehi email lan sandhi sampeyan.

Ing pojok sisih ngisor ngisor layar, sampeyan bakal nemokake pilihan kanthi jeneng "Biblioteca”. Sampeyan kudu ngeklik ing kono kanggo ngakses dhaptar video lan dhaptar lagu paling anyar.

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake pilihan "Video aku seneng”. Nunyuk bakal mbukak kaca kanthi kabeh video YouTube sing disenengi.