Akeh wong sing yakin manawa Pinterest minangka platform sing angel digunakake yen ora bisa dadi salah sawijine wong sing paling akeh dideleng ing platform. Nanging, ing kategori Internet, macem-macem cara bisa ditindakake tanpa kudu kompromi panyimpenan piranti.

Nanging, saiki ana akeh pilihan kanggo nemtokake cara aplikasi tartamtu bisa digunakake tanpa kudu mbukak aplikasi tartamtu ing situs kasebut. Iki tanpa mangu-mangu, minangka istirahat kanggo para pecinta jagad elektronik lan uga kanggo wong-wong sing pengin entuk elemen sing luwih apik sing njaga kabeh alat sing mbebayani.

Dadi ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng carane duwe Pinterest tanpa ndownload aplikasi, uga ngrasakake platform tanpa masalah. Kabeh iki berkat gaweyan terus-terusan para pekerja ing jagad elektronik.

Apa bisa duwe Pinterest tanpa ndownload?

Kanggo mangsuli pitakon iki, sampeyan ora kudu luwih fokus amarga bisa terus nggunakake Pinterest ing platform tanpa kudu ndownload aplikasi. Thanks kanggo jinis kahanan iki pangguna ora kudu nglampahi akeh wektu mbusak sawetara elemen kanggo nggawe ruangan.

Kajaba iku, ana uga kemungkinan platform bisa digunakake kanthi sampurna tanpa watesan. Yen wis dingerteni, kita bakal nuduhake ing ngisor iki carane entuk akses menyang platform Pinterest tanpa kudu ndownload aplikasi kasebut ing piranti elektronik.

Apa Pinterest njupuk akeh ruang?

Kaca Pinterest ora akeh papan, sejatine sing bisa nyebabake panggunaan panyimpenan yaiku pin sing disimpen ing platform. Menawi mekaten, apike supaya file ing kertu SD supaya ora ana masalah.

Langkah-langkah kanggo entuk Pinterest tanpa ndownload

Saiki, ora butuh akeh gaweyan kanggo entuk bathi nggunakake Pinterest miturut undang-undang ora entuk kasedhiyan panyimpenan ing-app. Menawi mekaten, kita bakal nuduhake langkah-langkah ing ngisor iki supaya sampeyan sinau luwih apik lan nemokake kemungkinan semangat karo platform kasebut.

Ketik platform Pinterest

Apa sampeyan duwe registrasi utawa ora, salah sawijining langkah kanggo ngetutake yaiku nggawe email bebarengan karo sandhi supaya bisa ngetik alat kasebut. Sampeyan uga bisa sambungake data menyang akun Google utawa Facebook.

Sawise ngetik data sing bener, sampeyan bakal nemokake pangalihan kaca kanggo nerusake kegiyatan ing njero.

Pilih afinitas sampeyan

Ora ana sing luwih enak ing Pinterest tinimbang milih kabeh sing pengin dideleng, lan ing wiwitan kaca promosiake jinis kegiatan kasebut. Dadi, sampeyan mung kudu golek sing sampeyan tresnani lan digunakake kanggo keuntungan sampeyan.

Pin Pinterest ing telpon sampeyan

Langkah pungkasan, sawise nganyari kabeh alat, sampeyan kudu golek opsi setelan: "Semat menyang kaca utama." Sawise ing kana, sampeyan bisa ngakses kaca kanthi lengkap kapan wae.