Umume wong bisa ngliwati proses pengin mbusak akun Pinterest utawa malah mateni kanggo entuk asil sing luwih apik nalika entuk asil sing luwih apik. Mbok manawa akeh wong sing kepengin ngerti kenapa ide sing apik promosiake mateni akun.

Bisa mbusak utawa mateni akun minangka kemungkinan gedhe sing menehi napas jaringan sosial utawa ilang amarga ora kepenak. Mesthi iki ide transendental supaya adoh saka komunitas digital lan nggawe ide sing luwih apik sing menehi asil sing luar biasa.

Sampeyan ora bisa mbenerake kabeh kahanan sing ana ing internet lan rumangsa rusak amarga swasana ati sing ala sing bisa ditindakake wong. Nanging, bisa uga ana ing Pinterest bakal ngelawan, nanging ing wektu sing padha mbutuhake wektu kanggo ndeleng pin lan postingan sing menarik.

Alesan kanggo mateni Pinterest

Sawetara wong ujar manawa tresnane kanggo jejaring sosial ngluwihi kabeh perkara sing bisa ditindakake. Nanging, terkadang ide sing apik yaiku bisa mandheg saben dina lan tetep bebas saka kedadeyan ing jagad digital.

Kaping pirang-pirang taun lali yen jaman digital iku mung, sanajan kalebu 90% kegiyatan saiki, nanging luwih becik ndeleng apa sing ana ing kasunyatan. Metu ngobrol karo kanca, nindakake tugas sing bisa ngganggu pangguna, promosi proyek kreatif, lsp.

Mula, ing ngisor iki sampeyan bakal bisa ndeleng alasan kenapa akun Pinterest dinonaktifake utawa dihapus saiki.

Kurang wektu

Kadhangkala kita nggawe Pinterest utawa kaca liyane minangka ide ide, lan kasunyatane dina lan urip kita ing platform wis kliwat. Gagasan sing apik yaiku narik napas lan nampung kabeh sing durung apik sajrone wektu sing direncanakake.

Gagasan sing kurang direncanakake

Masyarakat cenderung percaya yen amarga ide durung bisa direncanakake, luwih becik nyoba terus. Mungkin kadang ide sing apik, nanging uga apik santai lan mikir kanthi sirah sing adhem apa sing kedadeyan, kanggo iki sampeyan bisa mateni sementara akun.

Kepiye cara mbusak utawa mateni akun Pinterestku?

Amarga alasan sing kasebut ing ndhuwur, dadi ide sing apik yaiku tindakake langkah-langkah sing bakal ditindakake kanggo entuk asil sing luwih apik.

  • Sampeyan kudu ngeklik lambang telung titik
  • Sampeyan kudu milih pilihan saka: "setting"
  • Wektu kanggo ngetik setelan akun
  • Pilih tab: "akun dinonaktifake"

Nalika nindakake langkah kasebut, platform bakal njaluk katrangan babagan kenapa sampeyan bakal istirahat. Sampeyan bisa nyelehake apa sampeyan pengin nuduhake ing kaca.

Saliyane, kanggo mbusak akun kasebut, sampeyan bisa nindakake kanthi langkah sing kasebut ing ndhuwur. Nanging keputusan iki penting banget lan kudu ditindakake kanthi tanggung jawab.