Cara nggawe iPad turu

Tuku Followers! Nggawe iPad kanggo Turu Generasi iPad sing luwih anyar bisa tahan cukup suwe sajrone ngisi baterei siji, nanging iki bisa uga ora cukup kanggo sedina muput. Tutorial kita bakal nuduhake sampeyan carane ngganti setelan iPad supaya turu luwih cepet. Salah sawijining cara… maca liyane

Cara Nggawe Dhaptar Drop Down ing Excel 2010

Tuku Followers! Cara Nggawe Dhaptar Drop Down ing Excel 2010 Spreadsheet kanthi akeh kesalahan ketik bisa uga angel digarap, mula penting kanggo nyuda kesalahan kasebut. Dhaptar gulung mudhun minangka cara sing efisien kanggo ngatur iki. Tutorial kita bakal nuduhake sampeyan carane nambahake menyang spreadsheet Excel. Ciptaan… maca liyane

4 Cara Njupuk Screenshot Gulung ing iPhone

Tuku Followers! 4 Cara Njupuk Screenshot Nggulung ing iPhone Saben uwong wis menowo (utawa malah dilecehke) fitur gambar iPhone. Kanthi menet sawetara tombol utawa rong tunyuk ing mburi, sampeyan bisa langsung nuduhake potongan informasi, seri… maca liyane

Cara ngganti warna tabel ing Word 2013

Tuku Followers! Cara Ngganti Werna Tabel ing Word 2013 Microsoft Word nduweni akeh pilihan kanggo ngontrol tampilan obyek ing dokumen sampeyan. Iki uga ditrapake kanggo tabel sing digawe. Tutorial kita bakal nuduhake sawetara cara kanggo nyetel warna wates meja lan… maca liyane

Napa Excel terus ngganti nomerku dadi tanggal?

Tuku Followers! Napa Excel terus ngganti nomerku dadi tanggal? Kadhangkala sampeyan bisa ngetik data menyang salah sawijining sel Excel mung kanggo nemokake yen Excel wis ngowahi nomer kasebut dadi tanggal. Iki bisa mumetake lan sampeyan meh takon dhewe, "Napa Excel terus ngganti nomerku nganti tanggal? Untunge,… maca liyane

Cara nggawe link telpon WhatsApp ing iPhone utawa Android

Tuku Followers! Cara nggawe link telpon WhatsApp ing iPhone utawa Android WhatsApp minangka salah sawijining layanan olahpesen cepet paling gedhe ing donya. Iki minangka layanan utama sing digunakake kanggo panggilan audio lan video ing macem-macem negara. Kanthi atine, perusahaan terus nambah lan nambah layanan kasebut. … maca liyane

3 Cara Njupuk Screenshot Snapchat Tanpa Ngerti (2022)

Tuku Followers! 3 Cara Njupuk Gambar Snapchat Tanpa Ngerti (2022) Yen sampeyan nggunakake Snapchat, sampeyan ngerti yen siji-sijine cara kanggo nyimpen snap/crita yaiku njupuk gambar. Nanging, masalahe yaiku app kasebut ngabari pangguna sing critane sampeyan njupuk gambar. … maca liyane

Cara nggunakake komunitas WhatsApp ing iPhone

Tuku Followers! Cara Nggunakake Komunitas WhatsApp ing iPhone Apa sampeyan wis nate nemoni kahanan sing kudu ngatur lan ngirim pesen ing antarane sawetara klompok ing WhatsApp? Bisa dadi proses sing mboseni, amarga ana kemungkinan gedhe pangguna bakal ngirim pesen sing salah utawa spam. … maca liyane

Cara mateni mode volume data sithik ing iPhone 11

Tuku Followers! Cara mateni mode volume data sithik ing iPhone 11 iPhone sampeyan nawakake akeh cara sing nyenengake kanggo nggunakake konten. Sampeyan bisa main game, maca artikel, nonton video lan liya-liyane. Nanging yen pengalaman sampeyan kena pengaruh mode data sithik, pandhuan ing ngisor iki bisa nuduhake sampeyan carane mateni. Carane… maca liyane

Cara nggunakake aplikasi Apple Translate ing iPhone

Tuku Followers! Cara nggunakake aplikasi Apple Translate ing iPhone Kanggo ahli basa lelungan kaya aku, aplikasi Translate ing iPhone tansah migunani. Kanthi nganyari iOS 16 anyar, app kalebu fitur anyar sing luwih gampang digunakake. Dadi ayo ndeleng carane nggunakake aplikasi Translator ing iPhone. basa... maca liyane

Kepiye carane bisa nambah ukuran aplikasi ing iPad?

Tuku Followers! Kepiye carane bisa nambah ukuran aplikasi ing iPad? Layar iPad rada gedhe tinimbang iPhone, dadi luwih disenengi kanggo nonton video, maca buku, utawa mung browsing web. Nanging yen sampeyan nemoni masalah nemokake aplikasi sing dikarepake amarga sampeyan ora bisa ndeleng… maca liyane

Cara ngaktifake utawa mateni 5G ing iPhone

Tuku Followers! Cara ngaktifake utawa mateni 5G ing iPhone 5G nawakake kecepatan sing luwih cepet kanthi latensi sing luwih murah, gangguan sing luwih sithik, bisa nglayani piranti liyane, lan nawakake efisiensi sakabehe sing luwih gedhe tinimbang sing sadurunge. Ing artikel iki, aku bakal mbantu sampeyan ngerti carane ngaktifake lan nggunakake 5G ing iPhone. iPhone apa iku… maca liyane

Cara ngekspor email menyang USB stick ing Outlook 2013

Tuku Followers! Cara ngekspor email menyang USB stick ing Outlook 2013 Yen sampeyan pengin bisa nggarap data Outlook ing aplikasi liyane utawa pengin nggawe serep email, sampeyan bisa uga nggoleki cara sing gampang. Untunge, Outlook duwe alat sing ngidini sampeyan ngimpor lan… maca liyane

Cara Deleng File Tanggalan Google ing Excel

Tuku Followers! Cara ndeleng file tanggalan Google ing Excel Google biasane nyedhiyakake data ing format sing kompatibel karo aplikasi liyane. Sampeyan bisa uga wis nemokake manawa sampeyan bisa ngunggah file Docs menyang file Word utawa Sheets menyang Excel, nanging dhukungan ora diwatesi kanggo aplikasi produktivitas saka… maca liyane

Cara ngekspor kontak saka Outlook 2013 menyang Excel

Tuku Followers! Cara ngekspor kontak saka Outlook 2013 menyang Excel Informasi kontak sing ana ing akun Outlook sampeyan bisa migunani ing akeh wilayah liyane. Nanging sampeyan bisa mikir babagan nyalin lan nempel data kasebut kanthi manual utawa ngetik maneh nalika pengin digunakake ing kana. Untunge, ana cara sing luwih cepet kanggo ngekspor ... maca liyane

Cara mateni Siri ing AirPods: 3 Cara Dijelasake

Tuku Followers! Cara mateni Siri ing AirPods: 3 Cara Dijelasake Siri bisa ngrungokake, nanggapi, lan nindakake samubarang sanajan nganggo AirPods. Nalika nyiyapake Siri kanggo AirPods, sampeyan bisa uga wis ngaktifake Siri tanpa nyadari sirah sing bisa nyebabake. Yen sampeyan wis nggoleki cara kanggo mateni iki ... maca liyane

Cara nggunakake akses menyang Google Drive

Tuku Followers! Nggunakake mlebu Google Drive Salah sawijining perkara sing apik babagan akun Google yaiku kabeh aplikasi lan layanan sing sampeyan gunakake teka karo mlebu akun Google. Iki tegese sampeyan bisa nggunakake kaya Google Maps lan Google Docs sawise sampeyan mlebu menyang… maca liyane

Cara mbusak tandha dolar ing Google Sheets

Tuku Followers! Cara Mbusak Tandha Dolar ing Google Sheets Yen sampeyan duwe kabeh data ing spreadsheet, sampeyan bisa nemtokake wektu kanggo ngowahi format kasebut. Google Sheets biasane nindakake tugas sing apik kanggo ngenali jenis data sing ana ing sel sampeyan lan ngowahi format ... maca liyane

Cara mblokir YouTube ing iPhone 11

Tuku Followers! Cara mblokir YouTube ing iPhone 11 Akeh aplikasi iPhone bisa dadi cara sing apik kanggo mbuwang wektu. Bisa uga salah sawijining cara paling apik kanggo nglampahi dina yaiku nganggo aplikasi YouTube. Ana akeh konten lan macem-macem supaya sampeyan ora bakal bosen ing kana. Nanging, bisa dadi masalah ... maca liyane

Cara Ngganti Jeneng Hotspot ing iPhone

Tuku Followers! Cara Ngganti Jeneng Hotspot ing iPhone Yen sampeyan wis tau ngakses Internet saka laptop utawa tablet nalika sampeyan ora nyambung menyang Wi-Fi, mesthine sampeyan wis krungu babagan hotspot pribadi. Gawe jaringan nirkabel lan ngidini piranti liyane nyambung menyang Internet ing… maca liyane

Carane nyorot ing Photoshop CS5

Tuku Followers! Carane nyorot ing Photoshop CS5 Yen koyone ilang soko ing bagean saka gambar, utawa yen sampeyan duwe obyek utawa drawing ing kanvas sing kudu ngadeg metu liyane, sampeyan bisa uga wis nyoba kanggo tokoh metu carane nyorot pilihan ing Photoshop. Sanajan alat sing sampeyan gunakake ora jelas, ana… maca liyane

Cara nglacak pesenan ing aplikasi Dompet ing iOS 16

Tuku Followers! Cara nglacak pesenan ing aplikasi Dompet ing iOS 16 Kanggo nglacak pesenan kanthi online nggunakake aplikasi Dompet, sampeyan butuh iPhone sing nganggo iOS 16 utawa luwih anyar. ID Apple wis kadhaptar ing piranti sampeyan. Kanthi iOS 16, sampeyan bisa ndeleng riwayat transaksi, ndeleng lan nglacak… maca liyane

Cara nggunakake lan nyiyapake sheet sing dienggo bareng ing iPhone ing iOS 16

Tuku Followers! Cara nggunakake lan nyiyapake sheet sing dienggo bareng ing iPhone ing iOS 16 iOS 16 nawakake sawetara cara kanggo nuduhake foto, file, lan liya-liyane. liwat sawetara saka sudhut aplikasi. Dhaptar sing dienggo bareng bakal dianyari kanthi otomatis adhedhasar tumindak sampeyan. Ing tangan liyane, kanggo nggampangake enggo bareng, sampeyan bisa nyetel munggah ing iPhone. Dadi… maca liyane

Carane ngunci layar iPhone yen tombol daya rusak

Tuku Followers! Cara Ngunci Layar iPhone yen Tombol Daya Rusak Kapan wae ana sing rusak ing iPhone, bisa uga mumetake. Akeh bagean piranti sing rumit utawa larang kanggo ndandani, lan sampeyan bakal angel nggunakake telpon. Yen tombol daya rusak ... maca liyane

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
ForumPc
TipeRelax
LavaMajalah
erraticians
perpustakaan trick
ZoneHeroes