Apa sing kedadeyan nalika ngalangi sampeyan ing Instagram?

Tindakake lan tututi sampeyan minangka salah sawijining obyek paling gedhe sing duweke Instagram. Kasunyatane, nalika ana wong sing ngetutake sampeyan aplikasi sing padha, sampeyan ngirim kabar supaya sampeyan ngerti lan mutusake apa sing bakal nuruti wong kasebut utawa ora. Nanging bareng ngerti apa sing kedadeyan nalika mblokir sampeyan ing Instagram, kasus kasebut beda banget lan ora ana trick sing dipercaya banget kanggo ngerti nalika ana wong sing nglarang kanca sampeyan.

Nanging, ana akeh indikasi sing bisa nuduhake manawa ana wong sing pengin nglawan sampeyan saka klompok kancané.

Cara ngerti apa sing kedadeyan nalika sampeyan diblokir ing Instagram

Ora kaya aplikasi lan jaringan sosial liyane, apa sing kedadeyan nalika sampeyan diblokir ing Instagram ora nuduhake manawa ana wong sing beta saka kanca. Ing pangertèn iki, pilihan iki Dadi rahasia ing pangguna lan aplikasi yen sampeyan pengin mungkasi ndeleng konten wong liya nanging sampeyan ora pengin mandheg ing ngisor iki.

Kanggo sing kepengin ngerti sapa sing ngalangi dheweke, mula kudu dingerteni manawa ora ana cara sing bisa dingerteni. Nanging nderek langkah-langkah iki, sampeyan bisa duwe ide konkrit.

Goleki langsung pangguna

Ketik jeneng mesin telusuran aplikasi pangguna sing dianggep sampeyan wis ngalangi sampeyan. Ngerti iki, yen wong kasebut duwe akun pribadi ing Instagram kanthi cara ngalangi sampeyan, mula ora bakal katon ing asil telusuran. Nanging yen akun kasebut ana ing umum, ditampilake kaya ora duwe gambar profil utawa publikasi.

Priksa pesen langsung

Yen pesen langsung sing sampeyan ora duwe pangguna iki, ora ana sinyal sing mblokir. Lan sampeyan ora bakal bisa ngirim pesen liyane kanggo wong kasebut.

Coba tindakake wong kasebut

Yen ngono, sampeyan wis bisa nemokake profil wong sing wis ngalangi sampeyan, bisa uga yen tombol tindakake ora katon. Uga bisa kedadeyan sing katon nanging aplikasi kasebut ora ngidini sampeyan ngetutake wong kasebut.

Watch dhaptar pandherek sampeyan kanggo ngerti apa sing kedadeyan nalika mblokir sampeyan ing Instagram

Mandheg sawise langsung nalika pangguna mblokir liyane ing Instagram. Kanggo kasus kasebut ana aplikasi pihak katelu Dheweke ngandhani yen ana wong sing mandheg sampeyan.

Yen sampeyan dadi korban blokade, disaranake sampeyan wiwit lali wong kasebut lan mesthekake kabeh. Pramila ngindhari sikap ala pengin nyebutake utawa menehi tag pangguna sing ora dingerteni ing kiriman sampeyan amarga iki cukup ngganggu. Yen sebaliknya, sampeyan sing ngalangi, sampeyan ana ing sisih tengen sampeyan, nanging kudu eling yen wong bisa nindakake langkah-langkah sing padha kanggo ngerti apa sing kedadeyan.

Blokne crita kanggo ngerti apa sing kedadeyan nalika mblokir sampeyan ing Instagram

Kanggo ngerti apa sing kedadeyan nalika sampeyan diblokir ing Instagram, ana uga cara supaya wong kasebut bisa mungkasi nonton crita Instagram saka profil liyane sing wis ana ing para pengikute, tanpa enteke mandheg dadi kanca. Nanging, kanggo ngerti sapa sing ngalangi sampeyan ndeleng crita kasebut luwih angel dingerteni tinimbang blok sadurunge.

Nyatane, sampeyan mung bisa intu manawa wong sing ngalangi utawa mandheg sampeyan, yen sampeyan mriksa ing antarane wong-wong sing ndeleng critane lan ora golek pangguna kasebut. Lan yen pola sing padha diulang ing wektu sing beda lan beda dina, bisa uga yen wong kasebut mblokir sampeyan saka crita kasebut. Nanging sampeyan uga bisa mriksa manawa blok iku lengkap kanthi langkah-langkah ing ndhuwur. Bisa uga ana pirang-pirang sebab kenapa wong mutusake kanggo ngalangi liyane, kayata sing kasebut ing ngisor iki.

Alasan kenapa tubrukan ing Instagram Mangerteni saiki!

Ing jaringan sosial iki sing sampeyan goleki hiburan lan informasi babagan apa sing kedadeyan ing jagad iki. Uga kepethuk luwih akeh wong malah nggawe bisnis bisa tuwuh. Nanging, ora kabeh warna-warni jambon, amarga ing jagad iki kita bisa nemokake wong sing nggawe angel kanggo tetep ing aplikasi.

Sisih positif yaiku ing jagad maya, kita bisa ngalangi pangguna liya sing ngganggu kita, utamane yen padha ngetutake pola sing padha karo:

  • Stalker ing komentar, foto lan pesen langsung.
  • Yen menehi tag ing kiriman utawa wong liya, wong sing ora sampeyan kenal.
  • Kasus sing sampeyan ndeleng pariwara sing ora dikarepake.
  • Yen piye wae, sampeyan nemokake publikasi sing nyenengake saka pangguna liyane.
  • Nalika kabeh dadi scam utawa ora ngunggah konten sing berkualitas.
  • Kanggo alesan apa wae, sampeyan ora pengin ngerti apa wae babagan wong kasebut.
  • Dheweke nggawe privasi ing jaringan sosial.

Iki bisa dadi salah sawijining sebab utama, nanging bisa uga ana liyane sing sampeyan urip, ing kasus kasebut, yen sampeyan mikir perlu mblokir wong kasebut sampeyan mung bisa nindakake. Lan sanajan kita wis ngerti sepira sebab bisa mblokir kanggo mbuwang wong, uga gampang ngerti apa sing kedadeyan yen sampeyan tumindak.

Nalika aku mblokir wong ing Instagram

Yen sampeyan wis mutusake kanggo mblokir wong kasebut Instagram amarga dheweke ora mandheg keganggu lan ora menehi interpretasi sinyal sing dikirim supaya sampeyan ora kantun, sampeyan bisa uga mikir apa sing bakal kelakon.

Yen sampeyan mblokir pangguna kasebut, sampeyan ora bakal bisa nemokake profil sampeyan, publikasi utawa uga critane, sampeyan bakal bisa ilang.

Aku seneng karo sampeyan lan komentar

Reaksi sing wis ana pangguna sampeyan wis diblokir, kayata "seneng" lan komentar, ora bakal ilang saka foto lan video sampeyan. Nanging sampeyan bisa mbusak komentar kasebut.

Saben wong sing wis diblokir bisa ndeleng reaksi sampeyan ing kiriman liyane, nanging tanpa bisa ngakses profil sampeyan.

Pesen langsung

Sawise sampeyan ngalangi wong, obrolan sing bisa sampeyan lakoni karo wong kasebut bakal tetep ngobrol. Nanging Sampeyan ora bakal bisa ngirim pesen Ora pangguna kanggo sampeyan. Kajaba iku, yen sampeyan lagi ngobrol karo grup, kothak dialog bakal katon, sing bakal takon yen sampeyan pengin tetep utawa ninggalake grup kasebut.

Nyebut yen ngerti yen mblokir sampeyan ing Instagram

Wong utawa wong sing wis diblokir, bisa nyebut jeneng pangguna ing aplikasi kasebut. Nanging, Kutipan iki ora bakal katon ing kegiatan.

Yen sampeyan uga pengin nyegah iki kedadeyan, ganti jeneng panganggo supaya aku ora bisa nyebutake.

Kanthi cara sing padha karo kedadeyan kasebut nalika sampeyan diblokir ing Instagram uga bisa ditindakake dening jaringan sosial kasebut.

Alasan kenapa Instagram mblokir sampeyan lan apa sing kedadeyan nalika mblokir sampeyan ing Instagram

Ana sawetara kahanan sing ana ing platform Instagram lan yen ana sing dilanggar, pangguna bakal diblokir kanthi otomatis.

Akeh banget "seneng" lan pandhereke ing wektu sing padha

Iki minangka salah sawijining alesan sing paling jelas sing bisa diblokir ing Instagram, yaiku, yen jumlah "seneng" lan para pengikut wis signifikan. Ing pangertèn iki bisa uga dumadi. yen sampeyan nggunakake alat promosi pihak katelu utawa nalika tumindak manual ditindakake tanpa mriksa dhisik pangguna profil.

Watesan miturut pedoman Instagram resmi:

  • Nomer maksimal "seneng" saben jam yaiku 60.
  • Cacahe komentar maksimal saben jam yaiku 60.
  • Jumlah pandherek maksimal saben jam yaiku 60.
  • Nomer maksimal pesen pribadi saben jam yaiku 60.

Kajaba iku, Instagram nambahake jumlah pandherek lan non-pengikut, uga mblokir pangguna sing ora dikarepake. Mulane sampeyan ora bisa nindakake tumindak luwih saka 1440 saben dina ing akun sampeyan.

Kiriman gedhe banget lan apa sing kedadeyan nalika mblokir sampeyan yaiku Instagram

Disaranake supaya ora nerbitake asring, wiwit saka mung Instagram ngontrol jumlah postingan sing tepat Iki bisa ditindakake saben dina. Kanthi cara sing padha, dianjurake supaya ora nerbitake foto sing padha ing akun sing beda-beda ing wektu sing padha, amarga iki kanthi bener nggawe salah sawijining alarm ing jaringan sosial.

Pelanggaran hak cipta

Foto lan video sing sampeyan duwe ing profil sampeyan kudu sampeyan kudu, yen ora, sampeyan paling ora duwe hak penulis kanggo nerbitake. Uga nalika pengin nuduhake gambar karo pangguna liyane, sampeyan kudu menehi tandha ing foto kasebut yen sampeyan duwe akun Instagram lan sebutake jenenge ing deskripsi.

Pelanggaran aturan media sosial

Nalika pangguna upload foto utawa video kanthi badan telanjang, konten seksual lan kekerasan menyang profil, dianggep konten sing ora cocog. Kajaba iku, ora bakal gumantung marang tujuan sing diterusake, uga minangka kunci akun.

Keluhan Panganggo

Tombol laporan digunakake nalika nimbang akun mbebayani amarga sakperangan alesan. Blok uga dumadi nalika pangguna liyane nglaporake akun utawa sambat babagan plagiarisme, penghinaan, konten sing ora cocogantara liya.

Alamat IP sing beda

Nalika mlebu saka sawetara piranti lan konfirmasi liwat pesen teks, kemungkinan platform Instagram bakal ngalangi sampeyan meh ora ana. Nanging yen sampeyan miwiti saka macem-macem piranti lan alamat IP, jaringan sosial bisa uga mikir Tumindak iki minangka produk saka akun sampeyan wis disusupiNyatane, reaksi aplikasi meh cepet.

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie situs web iki dikonfigurasi kanggo "ngidini cookie" lan kanthi mangkono nawakake pengalaman browsing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs web iki tanpa ngganti setelan cookie utawa klik "Tampa" sampeyan bakal menehi idin sampeyan.

cedhak