Apa sing kedadeyan yen sampeyan mblokir wong ing Instagram?

Instagram minangka salah sawijining aplikasi sing paling misuwur ing saindenging jagad, sing ngidini kita nerbitake konten kita dhewe, nelpon foto, video, crita sing terkenal. Iki uga mbantu nyebutake kanthi cara akeh lan minangka cara komunikasi amarga ngidini kita ngirim pesen lan audio. Nanging yen kabeh mau ora mungkin Ngerti apa sing kedadeyan yen sampeyan mblokir wong ing Instagram.

Saiki durung nate nemoni wong liya sing ngunggah konten sing ora disenengi? Utawa pengin nyegah wong tartamtu kanggo ndeleng konten utawa tulisan sampeyan? o Apa sing kedadeyan yen sampeyan entuk pesen ing papan kasebut? Apa sing bisa aku lakoni ing kasus kasebut? Kepiye carane bisa mungkasi kahanan kasebut?

Sampeyan ngerti yen sampeyan bisa, saka akun, mblokir pangguna liyane supaya dheweke ora bisa nulis marang sampeyan, utawa ndeleng salah sawijining publikasi, kayadene yen dheweke ora nate ngetutake sampeyan wiwit wiwitan.

Ing wayahe sampeyan bakal mikir "wong kasebut bisa nggolèki aku maneh". Nanging sejatine ngalangi akun sampeyan kanggo wong iki, kaya Yen akun ora diaktifake. Yaiku, nalika nggoleki profil sampeyan nganggo jeneng utawa pangguna sampeyan ora bakal katon ing mesin telusuran, aku ora bisa nulis marang sampeyan.

Apa sing kedadeyan yen sampeyan mblokir wong ing Instagram?

Yen sampeyan ngalangi wong, wong kasebut mandheg sampeyan lan sampeyan menyang wong kasebut ora duwe akses menyang profil sampeyan lan sanajan sampeyan entuk profil sampeyan, pangguna sing diblokir ora bakal duwe pilihan kanggo ngetutake sampeyan maneh, kanthi mikir pesen langsung sing paling dikenal dening akronim ing Inggris "DM" wong iki bisa duwe ing antarane pesen langsung pilihan kanggo mbukak obrolan lan nulis. Nanging pesen kasebut ora bakal ditampa Sanajan sampeyan banjur mutusake mbukak kunci pangguna, pesen sing dikirim ing pigura wektu sing diblokir ora bakal ditampa.

Deleng saka sudut pandang pangguna sing ngalangi pangguna liya kaya sing wis kasebut, mandheg karo pangguna liyane nalika ngalangi, Nanging, dheweke bakal entuk akses menyang profil pangguna. pangguna dikunci nggunakake mesin telusuranNanging, iki mung bakal mbukak pilihan mbukak kunci sing bakal ana ing papan sing bakal dipilih. Iki, kaya pangguna sing diblokir, ora bisa ndeleng konten pangguna sing diblokir utawa komunikasi kanthi ora sadurunge mbukak kunci.

Kepiye mblokir akun? lan apa sing kedadeyan yen sampeyan mblokir wong ing Instagram

Kanggo ngerti apa sing kedadeyan yen sampeyan mblokir wong ing Instagram, salah sawijining pitakonan sampeyan bisa uga Kepiye carane bisa mblokir wong? Mesthine angel banget kanggo ngalangi wong, ora apa-apa, ngalangi wong bisa ditindakake ing langkah-langkah prasaja 4.

  1. Sampeyan kudu pindhah menyang profil pangguna sing sampeyan pengin supaya bisa mblokir dening mesin telusuran utawa miturut foto kanthi ngeklik jeneng pangguna utawa yen sampeyan duwe obrolan terbuka karo dheweke, sampeyan bisa mbukak lan klik foto sing bakal nggawa sampeyan menyang profil pangguna sing pengin diblokir.
  2. Wis ing profil sampeyan, sampeyan kudu pindhah menyang sisih tengen ndhuwur, ing gambar sing padha karo profil nanging ing sisih ngelawan, sampeyan bakal nemokake tombol menu, Pencet kanggo nampilake menu.
  3. Sawise pilihan menu ditampilake, sampeyan mung kudu milih pilihan kanggo mblokir.
  4. Sanajan pilihan iki bisa dibalik, Instagram bakal takon apa sampeyan pengin mblokir pangguna kasebut, sampeyan mung kudu menet. "Ya aku [Email protected]" lan ing wektu iki pangguna kudu dikunci.

Akun sampeyan saiki bakal katon kaya ora ana konten karo pesen "Ora ana kiriman".

Kepiye ngerti nalika dheweke ngalangi

Nalika pancen bener, yen dina iki berkat maju ing teknologi sing kita manipulasi, ana jaringan sosial kayata Twitter Dheweke bisa menehi informasi babagan wektu nyata nalika pangguna ora seneng konten sampeyan lan wis ngalangi sampeyan amarga alasan tartamtu. Nanging iki dudu kedadeyan Instagram amarga meh ora bisa ditemtokake manawa pangguna tartamtu saka jaringan wis mutusake supaya ora nampa informasi utawa komunikasi karo kita.

Mungkin maca iki sampeyan kepengin weruh Kepiye ngerti nalika ngalangi aku? Apike kanggo pangguna sing diblokir angel dingerteni, nanging ana sawetara rincian sing bisa menehi kepastian manawa pangguna tartamtu ngalangi sampeyan saka akun sampeyan.

Rincian kanggo nemtokake manawa sampeyan mblokir sampeyan

  • Sawise sampeyan ing jaringan sosial, sampeyan bisa menyang mesin telusuran iki lan nerusake nulis jeneng utawa pangguna sing sadurunge bisa ngakses profil elektronik sampeyan. Sawise sampeyan wis nulis jeneng sampeyan banjur mencet lambang telusuran, pangguna iki ora kudu katon ing dhaptar telusuran awit bakal dikunci.
  • Yen sampeyan isih pengin ngerti manawa pangguna Instagram liyane wis ngalangi salah sawijining cara kanggo ngerti, yaiku mriksa nomer pandherek sampeyan wiwit nalika wong liya mblokir liyane kanthi otomatis mandheg kanthi otomatis dadi sampeyan bakal duwe siji pengikut sing kurang.
  • Yen sampeyan isih duwe keraguan babagan apa sampeyan wis diblokir dening wong tartamtu, ana cara liya kanggo mesthekake yen sampeyan diblokir lan yen sampeyan duwe obrolan langsung karo wong iki, sampeyan bisa ngetik dhaptar obrolan. Ing pangerten iki, ketik obrolan iki lan klik gambar profil iki kudu nggawa sampeyan menyang akun pangguna lan yen sampeyan wis diblokir sampeyan ora bisa ndeleng publikasi lan pesen "Ana publikasi durung" bakal katon. Kanggo konfirmasi luwih sampeyan bisa nyoba ngetutake yen diblokir, sampeyan ora bakal bisa ngakses pilihan iki.

Akibat saka blockage

Sanajan wis dadi normal kanggo sawetara wong, isih ana pangguna tartamtu sing kepengin weruh yen iki duwe akibat utawa percaya yen iki mbebayani kanggo akun. Nanging akibat mung sing diblokir bukti ing jumlah pandherekipun Kaya sing wis kita sebut, sadurunge ngalangi wong kanthi otomatis mandheg ngetutake wong iki.

Nanging, beda karo apa sing dikira wong liya kabeh linteraksi sadurunge diblokir, tetep padha kayata: likes, komentar, sejarah pesen langsung karo wong kasebut, kabeh bakal tetep padha, mung wiwit saiki ora bakal ana interaksi saka akun sing diblokir menyang akun sing diblokir, kajaba ana sing dikandhani pangguna ora dikunci.

Apa ana cara sing beda kanggo mblokir wong?

Kadadeyan ing pirang-pirang wong sing asring ora pengin wong tartamtu ndeleng kiriman sing kita upload. Ing pangertèn iki, kita ora pengin langsung supaya ngalangi nanging mung kita pengin nyegah sampeyan ndeleng publikasi khusus Mangkene, nalika pitakonan kasebut dilahirake, apa aku bisa mblokir kiriman supaya wong ora ndeleng?

Ya, kita bisa mangsuli manawa kanthi "Ora" sing gedhe, amarga kiriman ora bisa diblokir kanggo wong sing spesifik. Nyatane, perkara sing paling cedhak yaiku ing crita Instagram ing endi pangguna pilih wong sing arep dikirim lan kanggo wong sing pengin crita iki muncul ing sejarah kasebut.

Sanajan sampeyan uga duwe pilihan kanggo ndhelikake crita saka pangguna liyane, kaya mangkene:

  1. Pisanan, sampeyan kudu ngakses profil pangguna sing sampeyan pengin ora ndeleng crita, amarga iki sampeyan bisa nggunakake mesin telusuran.
  2. Banjur sampeyan kudu menet tombol menu sing ana ing sisih tengen ndhuwur layar (Iki dituduhake titik 3 vertikal).
  3. Sawise menu ditampilake, pilih pilihan sing ndhelik "Singidaken crita".
  4. Sawise Instagram iki bakal nuduhake sampeyan kothak sing bakal diterangno manawa wong kasebut ora bakal bisa ndeleng foto, video lan upload langsung ing crita sampeyan, iki bakal tanpa wates nganti sampeyan mbukak kunci pilihan iki kanggo pangguna.

Kepiye carane bisa ndeleng wong-wong sing wis diblokir? Lan apa sing kedadeyan yen sampeyan mblokir wong ing Instagram?

Kanggo ngerti apa sing kedadeyan yen sampeyan mblokir wong ing Instagram, wong asring kedadeyan manawa dheweke ngalangi wong kanthi salah lan ora ngerti kepiye konfirmasi manawa wong iki diblokir utawa ora, amarga iki jaringan sosial menehi pilihan kanggo ndeleng dhaptar wong sing diblokir lan ngakses iki gampang banget.

  1. Sampeyan kudu ngakses profil sampeyan dhisik kanthi menet tombol "YO".
  2. Sawise ing profil sampeyan menet tombol menu sing ana ing sisih tengen ndhuwur layar.
  3. Banjur kita menyang ngisor menu lan klik setelan.
  4. Sawise menu konfigurasi ditampilake, kita pilih pilihan "privasi".
  5. Sawise ing menu pilihan iki, kita milih "akun sing diblokir".
  6. Iki bakal nampilake dhaptar akun sing diblokir saka profil sampeyan.

Kepiye mbukak kunci pangguna?

Sawise sampeyan ngerti apa sing kedadeyan yen sampeyan mblokir wong ing Instagram, yen sampeyan wis tekan titik iki ing artikel, sepisan sadurunge dilaporake babagan pamblokiran pangguna Sampeyan bakal duwe pitakon ing ngisor iki, Yen aku ngalangi kenalan lan mutusake sesambungan karo dheweke maneh liwat jaringan sosial iki, apa bisa mbukak kunci kasebut? Apa aku bisa ngubungi dheweke maneh kanthi cara normal? Pripun mbukak kunci?

Kanggo mbukak kunci sampeyan kudu tindakake langkah ing ngisor iki:

  1. Sampeyan kudu pindhah menyang profil pangguna sing diblokir, sampeyan bisa ngetrapake mesin telusuran kanthi nggunakake jeneng utawa pangguna Instagram sampeyan.
  2. Banjur pencet ing menu menu (telung titik vertikal ing pojok sisih ndhuwur layar).
  3. Nalika menu ditampilake, kita milih pilihan "mbukak kunci pangguna".
  4. Instagram bakal mbukak jendhela ing ngendi sampeyan bakal dijaluk yen sampeyan yakin mbukak kunci pangguna iki, sampeyan kudu klik "ya, aku. [Email protected]".
  5. Lan siap pangguna wis ora dikunci lan bisa dikonfirmasi kanthi pesen ing sisih ngisor ing layar sing ujar "pangguna dikunci."
Sampeyan uga kasedhiya:
Tuku Instagram Pengikut
Lirik Instagram
Rahasia sing paling disimpan dening Influencers ing saindenging jagad.
Hei psst! ... Tuku Pengikut
Tindakake Pengikut
Dadi Influencer
O
Nindakake Online
Tindakake Pengikut

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie situs web iki dikonfigurasi kanggo "ngidini cookie" lan kanthi mangkono nawakake pengalaman browsing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs web iki tanpa ngganti setelan cookie utawa klik "Tampa" sampeyan bakal menehi idin sampeyan.

cedhak