Pangguna Twitter duwe pilihan atur PIN kanggo SMS; Kanggo tujuan iki, sampeyan kudu ngetutake prosedur iki: Kaping pisanan, sampeyan kudu priksa manawa piranti seluler wis nyambung menyang akun Twitter.

Sabanjure, Pangguna mlebu menyang Akun Twitter ing web lan ana ing Konfigurasi seluler; Ketik PIN sing dipengini, sing kudu ana papat karakter alfanumerik, banjur tekan sisih ngisor kaca, klik Simpen pangowahan.

Yen ing PIN pangguna, pesen konfirmasi bakal katon. Yen Pangguna ngaktifake PIN kanggo Akun, dheweke kudu nyelehake sadurunge teks Tweet utawa prentah SMS sing dikirim menyang kode cekak Twitter.

Ngowahi utawa Mbusak PIN ing Twitter

PIN minangka nomer identifikasi pribadi sing bisa digunakake pangguna njamin keamanan saka Akun Twitter sampeyan. Kanthi PIN sampeyan bisa nambah awalan kanggo nganyari lan prentah seluler.

Pangguna, sapisan ngaktifake PIN sampeyan Kanggo Akun Twitter, sampeyan duwe opsi kanggo Ngowahi utawa Mbusak PIN. Ing pangertene iki, dibutuhake menyang Konfigurasi piranti seluler; yen wis tekan lapangan PIN.

Ing kolom PIN, Pangguna entuk Ngowahi utawa Mbusak PIN sampeyan sekaligus. Kanggo tujuan iki, sampeyan kudu nggulung menyang sisih ngisor kaca lan nerusake pilihan Simpen pangowahan, klik.

Gawe VIDEO LIVE ON TWITTER

Ing platform Twitter, Pangguna duwe kesempatan kanggo nggawe Video Langsung lan nuduhake apa sing kedadeyan kanthi nyata. Twitter minangka papan sing cocog kanggo entuk informasi babagan topik global.

Supaya Pangguna Twitter nggawe Video Langsung, sampeyan kudu nindakake perkara ing ngisor iki: Klik ing kothak Tweet; klik Urip ing pamilih ngisor; siaran langsung, sampeyan duwe pilihan kanggo mateni kamera lan melu mung nganggo audio, klik ing mikropon iki.

Sabanjure, Pangguna klik ing Transmit Live; bisa mungkasi Video Langsung Sampeyan Kapan wae, klik Stop ing sisih kiwa ndhuwur lan konfirmasi pilihan sampeyan ing menu sing ditampilake.

Ngidini Pamirso njaluk njaluk gabung karo Twitter streamku

Pangguna Twitter duwe pilihan kanggo ngidini Pamirsa njaluk Panjaluk Gabung karo Stream sampeyanSampeyan mung kudu netepi prosedur iki: Klik ing kothak kanggo Tweet; Klik Urip ing sisih ngisor kothak.

Klik lambang ing pojok sisih ndhuwur kanggo nggampangake pangguna Pamirso langsung, Nyuwun Nggabungake Kiriman Panganggo; Klik Broadcast langsung kanggo miwiti siaran ing jaringan sosial Twitter.

Nalika pangguna Twitter Panjaluk gabung menyang Pangiriman Panganggo, kabar bakal katon ing obrolan; klik ing lambang kanggo nambah. Yen sampeyan milih mbusak tamu, klik X ing sisih tengen ndhuwur avatar.