Gmail minangka salah sawijining platform paling populer, gampang disiyapake lan digunakake. Ing Gmail, sing paling apik kanggo ndhaptar akun anyar ora dikenani biaya tambahan.

Gawe akun Gmail Mupangati lan mupangate kanggo panggunaan sampeyan, amarga sampeyan bisa dadi pemilik bisnis sampeyan, kanca paling apik, ngirim lan nampa email menyang pihak sing pengin, komunikasi ing saindenging jagad liwat obrolan, panggilan video nganti 100 wong nganggo jepretan subtitle lan layar sing dituduhake, atur kabeh informasi sing sampeyan karepake ing kothak mlebu lan liya-liyane.

Gmail minangka platform sing gampang  lan gampang diatur ing piranti apa wae amarga kasedhiya ing kabeh piranti iOS lan Android lan komputer.

Kanggo nggawe akun Gmail Sampeyan kudu duwe akun Google anyar lan mung siji akun Gmail kanggo saben akun Google.

Kepiye Nggawe Akun Google Anyar lan akun Gmail anyar sampeyan?

  1. Akses ing google.com
  2. Diwiwiti ing Layar telusuran Google.
  3. Klik tombol mlebu. "
  4. Klik ing link "Gawe akun Google sampeyan."
  5. Panggonan jeneng sampeyan lan Jeneng pangguna.
  6. Diwiwiti karo jendhela "Gawe akun Google"
  7. En el kolom "Jeneng" ketik jeneng pangguna kanggo akun Gmail anyar sampeyan.
  8. Nalika ngetik jeneng sampeyan Sampeyan bisa nggunakake huruf, nomer lan periode sing ora kapital.
  9. Ketik sandhi lan sampeyan kudu milih sing bakal digawe
  10. Diwiwiti karo jendhela "Gawe akun Google"
  11. Tulis lan konfirmasi Sandhi
  12. Ketik sandhi kanggo akun Gmail anyar sampeyan. (Umure paling ora 8 karakter.)
  13. Sampeyan wis duwe sandhi, tulis maneh lan konfirmasi maneh. (Kalorone kudu pas).
  14. Selehake tanggal lair.
  15. Diwiwiti karo jendhela "Gawe akun Google"
  16. Panggonan jinis sampeyan.
  17. Diwiwiti karo jendhela "Gawe akun Google"
  18. Ketik informasi lokasi lan pemulihan.
  19. Diwiwiti karo jendhela "Gawe akun Google"
  20. Ketik Nomer ponsel sampeyan.
  21. Ketik Alamat email.
  22. pilih lokasi sampeyan saka menu molor ing kolom Lokasi.
  23. Nampa Katentuan Google.
  24. Sampeyan wis duwe akun anyar "Google" lan akun "Gmail" anyar.

Cara mbukak akun Gmail sawise digawe.

  1. Menyang layar Google utama.
  2. Pencet klik ing link Gmail.
  3. Bukak sesi sampeyan saka Gmail.
  4. Tulis email lan sandhi sampeyan.
  5. Ing kothak mlebu sampeyan bakal bisa ndeleng pesen saka "Sugeng rawuh ing Google."
  6. Sampeyan bakal weruh sawetara lambang carane sampeyan bisa nambah foto profil, topik, ngimpor kontak lan liya-liyane.
  7. Sawise rampung tugas ing Gmail, klik tombol "Tutup Sesi."
  8. Log metu saka akun sampeyan saka Gmail.

Sampeyan sinau nggawe akun Gmail, saiki sampeyan bisa ngatur lan nggunakake alat sing ditawakake platform iki.