Apa sampeyan ngerti manawa YouTube nggabungake mode inkognito ing antarane fungsine? Yen sampeyan ora ngerti apa tegese alat iki lan apa artine, kita ngajak sampeyan maca artikel ing ngisor iki sing bakal nerangake babagan mode inkognito YouTube lan carane bisa ngaktifake sajrone sawetara menit.

Iki minangka salah sawijining alat paling apik sing ditawakake aplikasi seluler YouTube lan sing biasane ora ninggalake jejak konten sing kita deleng liwat platform streaming video sing populer. Tetep bareng karo kita lan sinau babagan cara nggunakake fitur sing apik tenan iki.

Apa mode penyamaran YouTube

Youtube bubar ngluncurake pilihan anyar iki kanggo aplikasi seluler lan pangguna bisa nguripake lan mateni kapan sing dikarepake. Mode penyamaran utamane kanggo nyegah platform saka nyimpen riwayat kabeh video sing kita tingali liwat platform.

Nalika ngaktifake mode penyamaran Youtube, kita bakal nyegah riwayat video supaya ora disimpen ing piranti seluler kita sing kita reproduksi. Uga, mbusak kabeh kustomisasi.

Apa tegese iki? Kita bakal nyegah aplikasi YouTube wiwit wiwitan saranake konten sing padha karo konten sing wis kita deleng sawetara dina kepungkur ing platform. Saiki rekomendasi sing digawe YouTube bakal luwih umum.

Sawise mode penyamaran YouTube uga diaktifake kita bakal ngindhari nonton video saluran sing langganan. Iki kedadeyan amarga tab Langganan, Inbox lan Library uga dipateni nalika ngaktifake fitur iki.

Langkah-langkah kanggo ngaktifake mode penyamaran

Apik tenan. Saiki yen wis ngerti apa tegese mode penyamaran lan apa tujuane, kita bakal mulang sampeyan cara paling gampang lan cepet kanggo ngaktifake alat sing menarik iki sing wis nggabungake YouTube menyang aplikasi seluler.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo njlentrehake yaiku fitur iki mung diaktifake kanggo aplikasi seluler, tegese kita ora bakal bisa ngaktifake saka versi desktop. Iki minangka langkah-langkah kanggo ngetutake:

  1. Mbukak aplikasi Youtube ing ponsel sampeyan
  2. klik babagan ikon gambar profil sampeyan
  3. Sampeyan kanthi otomatis bakal mbukak menu Akun. Ing kana sampeyan bakal duwe akses menyang macem-macem pilihan persiyapan.
  4. Saiki sampeyan mung kudu klik pilihan "Aktifake mode penyamaran"

Cara mateni mode penyamaran

Apa sampeyan gampang banget ngaktifake mode penyamaran? Cara iki gampang lan cepet kanggo mateni alat iki saka aplikasi seluler. Ing kene kita nerangake saben langkah-langkah sing kudu ditindakake:

  1. Mbukak aplikasi Youtube saka ponsel sampeyan
  2. Sampeyan bakal weruh manawa foto profil sampeyan ora katon maneh ing layar. Ing panggonane bakal simbol mode penyamaran.
  3. Klik ing lambang kasebut banjur pilih "Pateni mode penyamaran"

Semono uga sampeyan bakal cepet metu saka mode penyamaran Lan saiki aplikasi bakal miwiti nyimpen kabeh riwayat video sing sampeyan tingali liwat aplikasi seluler.