Kepiye carane bisa nambah ukuran aplikasi ing iPad?


Kepiye carane bisa nambah ukuran aplikasi ing iPad?

Layar iPad rada gedhe tinimbang layar iPhone, dadi luwih disenengi kanggo nonton video, maca buku, utawa mung browsing web.

Nanging yen sampeyan duwe masalah nemokake aplikasi sing dikarepake amarga sampeyan ora bisa ndeleng lambang kanthi apik, sampeyan bisa uga mbutuhake cara kanggo nggawe luwih gedhe.

Untunge, ana setelan ing iPad sing ngidini sampeyan nambah ukuran lambang app, kaya sing bakal kita deleng ing ngisor iki.

Napa sampeyan pengin aplikasi iPad luwih gedhe?

Akeh wong duwe masalah ndeleng konten ing piranti seluler. Sanajan sampeyan duwe paningal normal, sampeyan bisa uga squint nalika ndeleng obyek.

Amarga sampeyan bisa nglampahi akeh wektu saben dina ndeleng piranti kasebut, sampeyan bisa uga ora pengin ngrusak mripat utawa ngalami rasa ora nyaman nalika nggunakake iPhone utawa iPad.

Cara sing apik kanggo ngatasi masalah kasebut yaiku mung nggedhekake obyek ing layar supaya sampeyan bisa ndeleng kanthi luwih gampang.

Iki ora mung bakal nggawe nggunakake iPad luwih nyaman, nanging uga bakal dadi luwih atraktif.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kepiye carane ndeleng luwih akeh wong ing daur ulang nalika sampeyan wis ndeleng kabeh wong

Cara Nambah Ukuran Ikon Aplikasi iPad

  1. Bukak setelan.
  2. Pilih "Layar ngarep lan docking".
  3. Aktifake pilihan "Gunakake lambang app gedhe".

Pandhuan kita terus ing ngisor iki kanthi informasi luwih lengkap babagan cara nambah ukuran aplikasi iPad, kalebu gambar langkah-langkah kasebut.

IPad, kaya piranti Apple liyane, dilengkapi macem-macem setelan lan opsi sing bisa diatur kanggo nggawe pribadhi piranti kasebut.

Saliyane bab kaya ngganti latar mburi layar ngarep utawa nyetel kabar, sampeyan uga bisa ngatur tampilan akeh unsur ing layar supaya cocog karo pilihan pribadi.

Sampeyan bisa uga wis ngakses menu saka layar lan Padhang kanggo nggawe sawetara pangaturan, nanging sampeyan mbokmenawa ngeweruhi sing ora ana pilihan kanggo ngganti ukuran lambang ana.

Pandhuan kita bakal nuduhake sampeyan nemokake pilihan iki ing menu liyane supaya sampeyan bisa nyetel ukuran lambang iPad.

Cara Nggawe Aplikasi iPad Luwih Gedhe (Pandhuan Ilustrasi)

Tumindak sing diterangake ing artikel iki ditindakake ing iPad generasi ke-6 sing nganggo iPadOS versi 15.6.1.

Langkah-langkah iki bakal nuduhake sampeyan carane nggedhekake lambang app ing iPad.

Saiki sampeyan ngerti carane nambah ukuran app ing iPad, sampeyan bisa nambah pengalaman karo piranti lan dadi luwih gampang kanggo ndeleng lambang app ing iPad.

Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng gambar perbandingan ukuran normal lambang app sing ana hubungane karo ukuran lambang app sing digedhekake.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa Apple Watch alon banget? 15 tips kanggo nyepetake Apple Watch

Tutorial kita terus ing ngisor iki karo sawetara jawaban kanggo pitakonan umum sing bisa njedhul nalika ngganti setelan iki.

Pitakon umum

Kepiye carane bisa ngaktifake mode wengi ing iPad?

iPad sampeyan duwe fitur sing diarani "Mode Wengi," sing bisa migunani kanggo nggawe layar luwih gampang dideleng.

Opsi iki nggunakake palet warna sing luwih peteng kanggo nyuda ketegangan mripat amarga nampilake piksel sing padhang ing layar.

Iki dirancang kanggo digunakake ing wayah wengi, nalika kurang cahya sekitar, lan sampeyan ora perlu layar padhang banget kanggo ndeleng.

Nanging sampeyan bisa ngaktifake mode wengi sawayah-wayah ing iPad kanthi milih "Setelan"> "Tampilan & Padhang"> banjur nutul pilihan "Peteng" ing bagean "Katon" ing menu.

Kepiye carane bisa nambah ukuran teks ing iPad?

Setelan liyane sing bisa nggawe iPad luwih gampang diwaca yaiku nambah ukuran teks.

Iki bakal mengaruhi aplikasi sing nggunakake setelan teks iPad, kayata Pesen, Mail, Safari, lan liya-liyane.

Sampeyan uga bisa nemokake pilihan iki ing menu "Tampilan lan padhang".

Langkah-langkah kanggo nambah ukuran teks iPad:

1. Bukak Setelan.
2. Pilih "Tampilan & Padhang".
3. Pilih ukuran teks.
4. Seret panggeser nengen kanggo nggedhekake teks.

Apa ana fitur zoom ing iPad?

iPad sampeyan uga nduweni fitur zoom sing bisa diaktifake lan digunakake kapan wae sampeyan butuh.

Sampeyan bisa ngaktifake zoom ing iPad kanthi milih "Setelan"> "Akses Universal"> "Zoom"> lan mencet tombol "Zoom".

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ora ana swara ing iPhone? 12 Ndandani Cepet Sampeyan Kudu Coba Saiki!

Sawise diaktifake, sampeyan bisa nggedhekake layar kanthi nutul kaping pindho nganggo telung driji lan nyeret layar nganggo telung driji.

Yen wis rampung, sampeyan bisa nutul kaping pindho nganggo telung driji maneh kanggo nggedhekake.

Ora ana item sing kadhaptar ing respon.



Sampeyan uga kasedhiya:
Tindakake Pengikut
Huruf kanggo Instagram kanggo ngethok lan nempel
Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
ForumPc
TipeRelax
LavaMajalah
erraticians
perpustakaan trick
ZoneHeroes