Cara ngekspor kontak saka Outlook 2013 menyang Excel


Cara ngekspor kontak saka Outlook 2013 menyang Excel

Informasi kontak sing ana ing akun Outlook sampeyan bisa migunani ing pirang-pirang cara liyane.

Nanging sampeyan bisa mikir babagan nyalin lan nempel data kasebut kanthi manual utawa ngetik maneh nalika pengin digunakake ing kana.

Untunge, ana cara sing luwih cepet kanggo nindakake iki kanthi ngekspor kontak Outlook menyang file CSV, sing banjur bisa dibukak ing aplikasi kaya Microsoft Excel utawa Google Sheets.

Cara Deleng Informasi Kontak Outlook ing Spreadsheet Excel

  1. Bukak Outlook.
  2. Pindhah menyang tab File.
  3. Pilih opsi "Bukak lan Ekspor".
  4. Pilih Import/Export.
  5. Pilih "Ekspor menyang file" banjur pencet "Sabanjure".
  6. Pilih nilai sing dipisahake karo koma lan klik "Sabanjure".
  7. Pilih "Kontak" banjur pencet "Sabanjure".
  8. Pilih jeneng lan lokasi file, banjur pencet "OK".
  9. Pencet "Sabanjure".
  10. Klik Rampung.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Cara nggunakake iPhone nalika lelungan ing luar negeri

Pandhuan kita terus ing ngisor iki kanthi informasi luwih lengkap babagan cara ngekspor kontak saka Outlook menyang Excel, kalebu gambar langkah-langkah kasebut.

Informasi sing disimpen kanggo kontak ing Microsoft Outlook 2013 bisa migunani amarga sawetara alasan.

Saliyane nyimpen informasi babagan carane ngubungi kanca, kulawarga, kolega utawa klien, uga nggampangake tugas tartamtu, kayata nggawe mailing list.

Nanging yen sampeyan mung pengin nggawe serep informasi iki supaya ora ilang, utawa yen sampeyan kudu ndeleng kabeh informasi kontak ing siji file kanggo nggabungake alamat email utawa nomer telpon, kemampuan kanggo nyelehake informasi iki ing spreadsheet sing Excel. bisa maca mbantu banget.

Untunge, sampeyan bisa ngekspor kabeh kontak Outlook 2013 menyang file CSV sing bisa dideleng ing Microsoft Excel.

Informasi saka Google Calendar uga bisa dideleng ing Excel. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan tutorial babagan ngekspor Google Calendar menyang Excel.

Ekspor Kontak Outlook menyang File .csv (Tutorial Ilustrasi)

Nalika ngekspor kontak Outlook 2013 menyang file .csv, sampeyan bakal diwenehi pilihan kanggo ngekspor menyang file .pst.

Iki ora ana gunane kanggo ndeleng kontak ing Excel, nanging bisa migunani yen sampeyan kudu nyalin kontak saka Outlook ing komputer siji menyang Outlook ing komputer liyane.

Nanging amarga kita lagi fokus ing ngekspor kontak Outlook menyang format file sing bisa diwaca dening Microsoft Excel, mangga tindakake ing ngisor iki.

Langkah 1: Bukak Microsoft Outlook 2013.

Langkah 2: Klik ing tab File ing pojok kiwa ndhuwur jendhela.

Langkah 3: Klik "Bukak lan Ekspor" ing kolom kiwa jendhela.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Cara nggunakake mode wengi ing kamera iPhone (Pandhuan Lengkap)

Langkah 4: Klik ing "Impor / Ekspor" tombol.

Langkah 5: Pilih pilihan kanggo ngekspor menyang file, banjur pencet tombol "Sabanjure".

Langkah 6: Pilih pilihan "Nilai Dipisahake Koma" banjur pencet tombol "Sabanjure".

Langkah 7: Pilih opsi "Kontak" ing "Folder Pribadi", banjur pencet tombol "Sabanjure".

Langkah 8: Klik tombol "Browse", ketik jeneng file sing diekspor ing kolom "Jeneng File", pilih folder kanggo file sing diekspor lan klik tombol "OK".

Langkah 9: Klik ing tombol "Sabanjure".

Langkah 10: Klik tombol Rampung.

Saiki sampeyan ngerti carane ngekspor kontak Outlook menyang file CSV, sampeyan bisa nggawe serep file iki utawa digunakake ing aplikasi liyane sing ndhukung ngimpor CSV.

Apa sampeyan kudu tuku kertu bingkisan kanggo wong, nanging nggoleki pilihan sing rada luwih pribadi tinimbang sing biasa ditemokake ing toko?

Amazon Gift Cards bisa dihiasi nganggo gambar sampeyan dhewe lan bisa digawe ing macem-macem denominasi. Sampeyan malah bisa nggawe kertu hadiah video.

Ora ana item sing kadhaptar ing respon.



Sampeyan uga kasedhiya:
Tindakake Pengikut
Huruf kanggo Instagram kanggo ngethok lan nempel
Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
ForumPc
TipeRelax
LavaMajalah
erraticians
perpustakaan trick
ZoneHeroes