Ana macem-macem cara nggunakake media sosial, kadang-kadang mbutuhake wektu lan bisa dadi rada angel. Apamaneh nalika Iki ngidini wong liya ndeleng tanpa masalah apa wae sing ditambahake wong liya ing profil.

Nanging, ana sawetara cara supaya ora jenuh karo jaringan sosial, kayata katon offline ing Facebook, tumindak sing ngidini sampeyan ora nggatekake pesen wong, nalika nggunakake platform utawa nyegah kontak supaya ndeleng jaringan kasebut, antara liya, sing bakal katon ing artikel ing ngisor iki.

Katon offline ing Facebook Kepiye carane?

Wiwitane, mesthine kudu diarani manawa ana konfigurasi liyane, salah sawijining sing diadaptasi karo jaringan sosial, mula ora rumit lan Bisa ditindakake saka komputer utawa saka piranti seluler kaya biasane.. Prosedur kasebut rampung saka pilihan Messenger, salah siji ing piranti apa wae lan kanggo iki prelu njaga koneksi internet sing stabil lan jelas duwe akses menyang Facebook.

Iki kedadeyan, kudu diarani manawa Facebook minangka salah sawijining jaringan sosial sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad, duwe salah sawijining layanan olahpesen sing paling efektif ing saindenging jagad, sing praktis kanthi otomatis lan ngidini nggunakake kanggo maksud apa wae dening sapa wae.

Akeh wong sing nggunakake aplikasi kasebut kanggo saling berhubungan, ngerti kapan wong liya nggunakake aplikasi kasebut, lan liya-liyane. Nanging yen sampeyan pengin yaiku supaya wong liya ora ngerti nalika aplikasi digunakake, kabeh sing kudu ditindakake bakal ditinggalake ing bagean sabanjure.

Langkah-langkah kanggo ngetutake supaya ora katon nyambung ing Facebook

  1. Kaping kabeh se sampeyan kudu ngetik platform saka piranti seluler utawa saka komputer kaya sing disenengi.
  2. Banjur sampeyan kudu pindhah menyang Messenger utawa malah ngobrol.
  3. En lambang gir sing ditampilake, yaiku setelan ngobrol Sampeyan kudu dipencet.
  4. Bakal katon seri pilihan, ing antarane sampeyan kudu pencet "Pateni mode aktif".

Karo ngono, wong kasebut bakal ora aktif maneh ing wong liya nalika nggunakake Facebook. Kajaba iku, yen iki pengin diowahi, prosedur sing padha kudu ditindakake kanthi bedane yen pilihan kanggo pencet yaiku "katon aktif ing Facebook".

Tetimbangan fungsional

Perlu dielingake manawa ing antarane sawetara fungsi sing ana ing Facebook, sampeyan uga bisa pilih kanggo mateni obrolan kanggo siji utawa luwih wong tartamtu. Prosedur iki biasane padha, kajaba yen obrolan ora aktif, sampeyan kudu nelusuri ing antarane pilihan kanggo "dipersonalisasi".

Nalika mbukak lan nindakake fungsine, sampeyan mung kudu ngetik jeneng wong sing pengin mateni obrolan, supaya ora ngerti kapan wong kasebut nyambung utawa pedhot. Supaya efektif, disaranake nggunakake setelan privasi, dadi wong kasebut ora bisa ndeleng konten sing diterbitake ing profil sampeyan.