para mateni Akun ing Web, Pangguna Twitter: Mbukak pangguna menyang Akun Periskop, klik ikon Profil banjur pilih Setelan saka menu pop-up, klik Aktifake akun.

Sawise ngeklik Aktifake akun, kothak dialog metodhe katon ing layar, pangguna Twitter ngeklik Aktifake akun kanggo ngonfirmasi deactivasi Akun. Sawise prosedur rampung, Pangguna ora duwe akun Twitter sing aktif maneh.

Nalika Pangguna Twitter milih akun Pateni, dheweke bakal ditakoni konfirmasi keputusan sampeyan kanggo mateni. Yen sampeyan milih Download Data Pribadi, indikator mbukak bakal muncul nalika panjaluk diproses; ngrampungake panjaluk sampeyan lan wiwit ndownload file nganggo data sampeyan.

Metu saka Akun Periskopku

Yen pangguna Twitter ilang hp lan sampeyan kudu metu saka Akun Periskop; Kanggo tujuan iki, sampeyan kudu ngetutake prosedur iki: Tindakake langkah nganggo piranti iOS utawa Android; Yen sampeyan wis mlebu menyang Periscope nganggo Akun Twitter, bukak setelan Twitter ing PC.

Pilih Mbusak akses sing cocog karo Periscope; Pilih Mbusak akses ing Twitter kanggo iOS utawa Twitter kanggo Android, iki gumantung saka piranti sing diduweni pangguna. Sawise ndownload aplikasi Periscope ing ponsel anyar sampeyan, log menyang Akun Periscope.

Pungkasan, pilih Profil, Konfigurasi lan Tutup sesi ing kabeh piranti. Saiki pangguna Twitter wis tundhuk karo kabeh prosedur kanggo metu saka Akun Periscope, dheweke duwe opsi mlebu ing ponsel anyar.

Gawe STREAM TWITTER

para nggawe Stream, Pangguna Twitter kudu: Klik ing tab Transmisi, klik ing Gawe transmisi, ketik kolom sing dibutuhake: Jeneng transmisi, Kategori: Kepiye sampeyan nggambarake transmisi sampeyan? lan sumber.

Pangguna Twitter kudu milih a Pilihan pangrungon: Umum utawa pribadi; pilih opsi Jadwal: Miwiti langsung utawa miwiti mengko; bukak Setelan Lanjut; Mbatesi Watesan Konten: Kalebu utawa Tolak.

Semat video kasebut saka encoder menyang sumber lan priksa manawa produsen pratinjau nuduhake video; Ngeklik Gawe transmisi, Pangguna Twitter duwe pilihan kanggo milih: Miwiti langsung utawa Mulai mengko.

Tweet lan mungkasi Transmisi ing Twitter

Ing platform Twitter, Pangguna duwe pilihan kanggo Tweet Siaran, ngrampungake prosedur ing ngisor iki: Klik ing tab Transmisi; klik siaran sing wis ana; Klik ing tombol Tweet lan sampeyan siyap kanggo online.

Babagan mungkasi Transmisi, Pangguna Twitter kudu ngetutake prosedur iki: Klik ing tab Transmisi, klik transmisi sing ana, tekan sisih ngisor jendela identifikasi transmisi.

Kanggo nutup, Pangguna Twitter klik ing Tombol Rampung; Sawise kabeh syarat prosedur wis kawujud, panularane bakal direproduksi ing Twitter kanggo dinikmati kabeh pangguna Twitter ing platform Twitter.