Facebook duwe macem-macem pilihan sing bisa disesuaikan supaya pengalaman ing layanan kasebut paling apik. Ing pangertene, platform sosial sing paling akeh digunakake nganti saiki ngidini fungsi privasi dikonfigurasi kanggo pangguna. Mula, saben pangguna bisa milih operasi lan batalake operasi kasebut, nanging ing opsi sing diwenehake, ora bisa ditemokake manawa ana wong sing wis ngisolasi dheweke saka kontak kasebut.

Khusus, ing notifikasi Facebook, yen ana sing diblokir utawa amarga diblokir, ora bakal ana sing menehi kabar. Nanging, yen katon, sawetara pitunjuk ing jaringan sosial sing bisa ngatonake tumindak kasebut nggawe kesimpulan yen wong wis mutusake kanggo ngisolasi sampeyan saka hubungane, utawa yen sampeyan pengin mblokir wong saka Facebook, kabeh bakal ditampilake ing artikel iki.

Blokir ing Facebook Kepiye carane?

Ing Kayata pisanan, ora bisa dingerteni manawa alasan ngilangi wong saka urip virtual ora bisa diétung. Nanging meh mesthi, iki kedadeyan amarga ana masalah interpersonal, pangguna sing ngganggu utawa amarga alesan sing gampang ora pengin wong liya duwe kontak langsung karo profile. Proses kasebut ora nyangkut apa-apa sing rumit lan sawetara menit yen nandur modhal cukup.

Yen keputusan iki digawe kanthi alesan apa wae, kudu dingerteni yen wiwit iku sampeyan ora bakal bisa ndeleng kiriman sing digawe dening wong kasebut, utawa menehi komentar, utawa ngirim pesen menyang liyane lan uga kosok balene Dadi sadurunge njupuk keputusan iki, elinga yen ana akeh watesan lan akibat.

Prosedur kanggo mblokir akun Facebook

Pancen ora ana sing rumit mblokir wong saka Facebook, salah sawijining prosedur sing paling gampang lan paling umum yaiku ngetik profil wong sing sampeyan ora pengin duwe jinis kontak virtual. Sabanjure, sampeyan kudu ngeklik telung elips sing katon ing ngisor gambar sampul. Ing kana sampeyan kudu pencet pilihan "blok".

Sabanjure, sampeyan kudu menehi "konfirmasi", nerangake sebab kenapa sampeyan pengin mbusak lan mblokir kontak, langkah iki ora opsional. Lan voila, manawa wong kasebut bakal diblokir kabeh saka jaringan Facebook. Ing aplikasi kanggo telpon seluler lan piranti, prosedur kasebut padha.

Coba

Sampeyan kudu nganggep manawa wong bisa ngerti yen ana sing ngalangi, liwat pitunjuk utawa kahanan sing kedadeyan ing jaringan sosial. Contone; nalika ana pacelathon bebarengan, wong nalika ngobrol, sampeyan bisa ndeleng manawa sampeyan ora bisa ngirim pesen amarga kontak wis ngalangi, Kajaba iku, yen nyoba ngetik profil sampeyan, ora bakal ditemokake ing mesin telusuran.

Opsi sing angel banget, yen sampeyan ora pengin wong kasebut tampil ing warta utama tanpa kudu diblokir utawa mbusak, sing kudu sampeyan tindakake yaiku ngetutake jejaring sosial kasebut. Cara kanggo nindakake yaiku kanthi ngetik profil banjur pencet pilihan "Mungkasi tindakake", kanthi cara iki ora bakal katon ing update.