Facebook tanpa mangu-mangu iku platform internet sing paling terkenal ing kabeh wektu, jelas duwe opsi tanpa wates sing ngidini pangguna bisa seneng kabeh tumindak. Antarane, dina iki "pengikut" sing misuwur bakal disorot, pilihan sing bisa dipilih dening pangguna umum, tanpa duwe kaca.

Kanggo iki, proses kanggo ngetutake babar pisan ora rumit, amarga intine sing kudu sampeyan tindakake yaiku nemokake setelan, sunting banjur aktifake pilihan. Kajaba iku bakal diterangake kanthi rinci ing bagean sabanjure.

Aktifake fungsi pengikut ing Facebook Kepiye carane?

Kaping pisanan, kudu negesake manawa pentinge fungsi iki ana ing fungsi, supaya wong sing seneng konten sing dituduhake liyane, bisa terus nganyari profil anyar. Iki tanpa prelu dadi kanca. Nanging supaya konten kasebut bisa dideleng dening wong njaba sing ora ditambahake ing profil, setelan privasi kudu diowahi.

Salah siji cara, cara Ing ngisor iki kanggo ngaktifake fungsi pengikut Facebook:

  1. Sampeyan kudu mlebu menyang akun Facebook kaya biasane diakses.
  2. Wong kasebut kudu pindhah menyang menu bar, ing endi dheweke kudu dununge "Konfigurasi lan privasi".
  3. Nalika mbukak, sampeyan kudu nggoleki bagean "konfigurasi" banjur pilihan "publikasi publik".
  4. Ing kana, sampeyan bakal duwe tampilan pilihan, ing antarane sampeyan kudu pencet sing ditampilake minangka "sing bisa ngetutake aku".
  5. Supaya konten bisa dideleng, dituduhake lan ditrapake dening macem-macem wong, kudu diwenehake ing pilihan "umum".

Saka aplikasi seluler Facebook

Prosedur iki biasane padha karo nalika wis rampung ing web, sing kudu dipikirake yaiku aplikasi Facebook sing diinstal ing piranti kasebut. Ya, ing versi Lite uga ing aplikasi Facebook, menu kasebut diidentifikasi kanthi lambang telung garis horisontal.

Ing kasus apa wae, ngaktifake pilihan iki ora angel lan amarga prosedur kasebut pancen mirip, sing kudu dipikirake yaiku ngerti cara ngenali publikasi sing pengin cocog kanggo sapa wae lan sing bakal dadi mung kanggo kanca lan kanca sing ditambahake. Kanggo iki, privasi publikasi kasebut kudu terus diowahi nalika pengin dikirim lan banjur dadi.

Pertimbangan

Apa perlu elinga perkara tartamtu yen ora setuju. Kaya sawetara panganggo sing bisa ngganggu utawa ora bisa nambah rega ing antarane para pengikut. Kanggo iki, Facebook uga duwe rencana kontingensi.

Yen pangguna tartamtu ora disenengi lan dadi pegel, sampeyan mesthi bisa blok supaya ora nemoni komentar sing negatif lan mboseni. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu nemokake profil wong iki banjur pencet telung elips profile, ing antarane pilihan liyane sampeyan kudu pencet "blokir" pilihan, lan voila iki bakal ora dadi masalah maneh.