Kanthi Pusat Bantuan Twitter, Pangguna bisa ngatasi masalah sing ana gandhengane karo Akun Panganggo: Login, Akun sing Ditangguhkan, Profil sing Disusupi lan nambah keamanan Akun ing platform kasebut.

Pangguna bisa ngatasi masalah umum panggunaan: Kabar, foto lan video, pitakon sing ana gandhengane karo Profile, Penipuan identitas, planggaran utawa pelecehan, phishing utawa spam lan konten sensitif.

Pangguna dilaporake ing Pusat Bantuan Twitter Peraturan lan Kebijakan Panggunaan jaringan sosial; Iki bakal nuntun sampeyan nalika nggawe publikasi, melu obrolan, ing Pesen, supaya ora nindakake jinis planggaran lan aturan sing nglanggar.

Fitur Tip Jar Twitter anyar

Twitter wis nglaporake babagan sing anyar fungsi sing diarani Tip Jar, ing basa Spanyol tegese jar tips; sing bakal nggampangake pangguna kanggo mbayar wong liya kanggo Tweet sing narik kawigaten, menehi stimulasi, wawasan lan inspirasi.

Miturut Twitter, Pangguna ngerti manawa a Akun diaktifake kanggo Tip Jar nalika sampeyan ndeleng lambang Tip Jar ing jejere tombol Follow ing kaca Profil. Kanggo mbayar, sampeyan mung klik ing lambang lan menu pembayaran sing wis diaktifake pangguna bakal katon.

Sabanjure, pilih layanan pembayaran sing disenengi lan bakal dipilih ditransfer saka Twitter menyang situs sing sampeyan bisa nuduhake dhukungan miturut jumlah sing sampeyan pilih. Tip Jar kalebu layanan kayata: PayPal, Venmo, Patreon, App Tunai lan Bandcamp.

Napa TO PLACE SUMBER ING TWEET?

Peran saka Tag Font del Tweet yaiku kanggo mbantu pangguna supaya luwih ngerti kepiye Tweet diterbitake. Tag sing kaya ngono, tambahake konteks liyane menyang Tweet lan panganggite, supaya gampang interpretasi lan pemahaman sing luwih apik babagan tujuwane.

Yen pangguna ora ngerti sumber kasebut, dibutuhake golek informasi luwih lengkap lan mutusake apa isine bisa dipercaya; Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu: Klik ing Tweet kanggo mbukak kaca rincian; Ing sisih ngisor Tweet ana Tag Sumber, kayata: Twitter kanggo Android.

Tag Twitter kanggo Pengiklan ing Tweet nuduhake manawa Tweet digawe nggunakake Pencipta Iklan Twitter. Ing kasus tartamtu, Pangguna bisa uga ngelingi manawa sawetara Tweet teka saka aplikasi liyane kajaba Twitter.

Critakake crita sampeyan dhewe ing Twitter

Yen pangguna pengin critakake dhewe, Twitter nawakake fungsi-fungsi kasebut: Gawe benang Tweet kanthi tujuan supaya bisa ngasilake pengaruh paling gedhe, temokake komunitas sampeyan liwat topik lan dhaptar, diatur lan mbantu nyebarake tembung kanthi hashtag.

Kajaba iku, pangguna kudu ajeg nuduhake karo komunitas sampeyan nggunakake Retweet komentar utawa ora, kirim foto lan video karo pandherekipun lan komunitas sampeyan kanggo menehi sentuhan pribadi.

Pangguna mbutuhake nuduhake apa sing kedadeyan saiki wektu urip; lan kustomisasi Profil sampeyan, ing kene biografi kudu dianyari lan pesen sing paling anyar dikirim ing sisih ndhuwur.